ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΟΖΝΤΑΓ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ


Το πανό με το οποίο υποδέχτηκαν τον Μποζντάγ στο χωριό Κένταυρος της Ξάνθης έγραφε τα εξής : ¨Αντιπρόεδρε της T.C. Μπεκίρ Μποζντάγ, τιμήσατε τον Κένταυρο το χωριό του πολιτισμού των Τούρκων της Δυτικής Θράκης. Σειρά τώρα….του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν¨.


H εφημερίδα Μιλλέτ ήταν το μόνο ΜΜΕ που επισκέφτηκε στην Θράκη ο Μποζντάγ. Από την επίσκεψη εκεί είναι και η φωτογραφία παραπάνω στην οποία ο Τζεγκίζ Ομέρ χαρίζει στον Μποζντάγ τον εν λόγω κάδρο. Αν λοιπόν αυτή η εφημερίδα με την ακραία μισελληνική γραμμή είναι η εκλεκτή εφημερίδα του τουρκικού κράτους, αναλογιστείτε λοιπόν τι είδους φιλία μας επιφυλλάσουν οι αγάδες της Άγκυρας…
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ>>>>



Επίσκεψη του Μποζντάγ στον ΠΑΡΑΝΟΜΟ παιδικό σταθμό που έχει στήσει ο Σύλογος Επιστημόνων Μειονότητας (δηλ. το προξενείο) στον Κένταυρο. Ακόμη ένα σημάδι λοιπόν του που έχει γραμμένη ο Τούρκος υπουργός την ελληνική έννομη τάξη….

Κορίτσια στην Μύκη περιμένουν τον υπουργό.

Αντρικές στολές που δεν φοριούνται πουθενά στην Θράκη, αλλά αγοράζονται από τουρκοσυλλόγους στην Τουρκία για να προβάλλεται και εδώ η τυπική τουρκική φορεσιά….

Βλέποντας το πως κοιτάνε τον Μποζντάγ οι υπάλληλοι του ψευδομουφτή Μέτε, αναρωτιέσαι για το …ποσοστό της ανεργίας στα Μελίβοια Ξάνθης, από όπου και η φωτογραφία…

Παραταγμένοι στην τουρκική πλευρά των συνόρων στους Κήπους περιμένουν την έλευση του Τούρκου υπουργού. Τρίτος από δεξιά και δίπλα στον πρόξενο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ.

Εδώ λοιπόν θερμή χειραψία του βουλευτή του ελληικού κοινοβουλίου με τον Μποζντάγ.

Εδώ τον προσφωνεί για πολλοστή φορά, αυτή τη φορά στην Γλαύκη της Ξάνθης. Για την ακρίβεια όπου μα όπου πήγε ο Μποζντάγ, ο Ζεϊμπέκ έτρεχε από πίσω. Φήμες λένε πως σε κάποια στιγμή ο υπουργός ….αερίστηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφώνησε ¨Κάτι μοσχοβόλησε¨ !!!!.

Επίσκεψη του Μποζντάγ στο ΠΑΡΑΝΟΜΟ νηπιαγωγείο του Δοκού-Ροδόπης μαζί με τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ.
 
Νέος από την Πάχνη του παραδίδει είδη χειροτεχνίας του χωριού.
 
Κορίτσια από την Πάχνη ντυμένα στα ¨εθνικά¨χρώματα υποδέχονται τον υπουργό. Άξιος ο μισθός (μαύρα φυσικά…) του ιμάμη της Πάχνης…

ΠΗΓΗ