Καμιά καταδίκη των συνεχιζόμενων τρομοκρατικών ενεργειών κατά της Χρυσής Αυγής

 
Το τελευταίο εικοσαήμερο συνέβησαν οι παρακάτω τρομοκρατικές ενέργειες εις βάρος γραφείων, βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, από αφιονισμένες αλητοσυμμορίες αναρχοκομμουνιστών:

1ον)
Πυρπολήθηκαν τα γραφεία του κινήματος στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι.

2ον)
Έγιναν εκτεταμένες καταστροφές στα γραφεία του κινήματος στις Σέρρες (δύο εκ των δραστών συνελήφθησαν, αλλά χάρις στην «τυφλή» δικαιοσύνη που υπάρχει στην χώρα μας, αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν ελεύθεροι!).

3ον)
Πυρπολήθηκε κατάστημα και όχημα επιχείρησης ιδιοκτησίας του βουλευτή του κινήματος Ε. Μπούκουρα.

4ον)
Μέλος του κινήματος στο Ηράκλειο Κρήτης, εδέχθη ύπουλη και άνανδρη επίθεση από 10 (!!!) γνωστούς-πασίγνωστους κουκουλοφόρους, που αφού τον κτύπησαν με ρόπαλα του έκαψαν και την μηχανή!

Λοιπόν, είθισται μετά από κάθε τρομοκρατική επίθεση,..


τα πολιτικά κόμματα να βγάζουν κάποια ανακοίνωση και να την καταδικάζουν. Είδατε εσείς καμιά ανακοίνωση οποιουδήποτε πολιτικού κόμματος που να καταδικάζει –φραστικά έστω- τις παραπάνω τρομοκρατικές ενέργειες; Ούτε μία! Τι σημαίνει αυτό; Πως το «κόμμα των πολιτικών κομμάτων» επιδοκιμάζει αυτές τις τρομοκρατικές ενέργειες, εφόσον δεν τις καταδικάζει – έστω και φραστικά; Και για να το προχωρήσουμε και λίγο παραπέρα, μήπως οι αναρχοκομμουνιστικές συμμορίες είναι στην πραγματικότητα παρακρατικές; Μήπως είναι το μακρύ χέρι του συστήματος για την κατατρομοκράτηση των πραγματικών αντιπάλων του; Και μόνος πραγματικός εχθρός του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος είναι η Χρυσή Αυγή και μόνον; Οι απαντήσεις δικές σας!

(ΥΓ): Τι απόγιναν οι λοιποί «καταζητούμενοι» αναρχοκομμουνιστές τρομοκράτες για τη ληστεία μετά φόνου της Πάρου και τη συμμετοχή στην τρομοκρατική συμμορία «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς»; Ακόμη να τους εντοπίσει το «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ, που παρακολουθεί τα… πάντα όλα; Ή μήπως κάποιοι εξαιρούνται από την παρακολούθηση;