Αντώνης Γρέγος: Κατά παράβαση της λαϊκής εντολής εξυπηρετείτε τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων

Ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της βουλής επί του καταστροφικού για την εθνική οικονομία πολυνομοσχεδίου της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης τόνισε αρχικά την θρασύτατη στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ακόμη και σήμερα επικαλείται την λαϊκή εντολή, ενώ στην ουσία υπηρετεί τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων, όπως ακριβώς και οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Στη συνέχεια άσκησε σκληρή κριτική στις επίμαχες διατάξεις του νομοσχεδίου, που αφορούν τα ειδικά μισθολόγια, την κατάργηση του ΕΚΑΣ, τον λεγόμενο συμπληρωματικό ΕΝΦΙΑ, τις απαλλοτριώσεις και τα κόκκινα δάνεια.
Ο βουλευτής έκλεισε την ομιλία του χαρακτηρίζοντας ως προδοτικά τα κόμματα που συντέλεσαν στην σημερινή κατάσταση της χώρας, καθώς σύμφωνα με τον ορισμό του μεγάλου ιστορικού της αρχαιότητας «προδότης είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει».