Αντώνης Γρέγος: Το σχέδιο ισλαμοποίησης της Ελλάδος προχωρά με την σύμφωνη γνώμη του μνημονιακού τόξου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος κατά την ομιλία του στην Βουλή, κατήγγειλε τη διαδικασία του επείγοντος με την οποία φέρνει η κυβέρνηση το παρόν νομοσχέδιο, σημειώνοντας πως αυτό γίνεται επειδή περιλαμβάνεται το εθνικά επικίνδυνο άρθρο 5, που αφορά την λειτουργία του ισλαμικού τεμένους.
«Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα που έχει σαφώς ταχθεί κατά τόσο της ανέγερσης όσο και της λειτουργίας τεμένους στην καρδιά της Αθήνας, αλλά και οπουδήποτε», ανέφερε χαρακτηριστικά.  
Μάλιστα τόνισε πως όλα αυτά ψηφίζονται στη σκιά των συνεχών τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη και την ώρα που συνεχίζεται η αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών, εκ των οποίων πολλοί τζιχαντιστές, αλλά και πράκτορες της τουρκίας. Το σχέδιο ισλαμοποίησης της Πατρίδας προχωράει με τη συνεργασία Σύριζα-Ανέλ, της ΝΔ και λοιπών δυνάμεων. 
Στην συνέχεια τοποθετήθηκε για τα υπόλοιπα άρθρα του νομοσχεδίου και κλείνοντας τόνισε πως απέναντι στον σκοταδισμό και τη μισαλλοδοξία του Σύριζα και στον άθλιο λαϊκισμό της Νέας Δημοκρατίας είναι η Χρυσή Αυγή, η εθνική αντίσταση στη μάστιγα του πολυπολιτισμού και της παγκοσμιοποίησης.