Α. Γρέγος: Η κυβέρνηση εξοντώνει τους παραγωγούς και ανέχεται το παρεμπόριο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της βουλής για το νομοσχέδιο σχετικά με τις λαϊκές αγορές.
Ο συναγωνιστής αρχικά απάντησε στον συριζαίο υπουργό που ανάφερε την φράση “νομοσχέδιο κοινωνικού χαρακτήρα”, λέγοντας πως τον κοινωνικό χαρακτήρα της κυβέρνησης Σύριζα-Ανέλ κάθε μέρα τον βιώνει ο ελληνικός λαός και φυσικά και αυτοί που παλεύουν να επιβιώσουν στις λαϊκές αγορές. Ελάχιστη σχέση έχετε με αυτούς, ελάχιστη σχέση έχετε πλέον με τον ελληνικό λαό.
Σχετικά με το πάρα πολύ σημαντικό θέμα του παραεμπορίου τόνισε πως γιγαντώθηκε από τους εκατοντάδες λαθρομετανάστες που με την ανοχή και την κάλυψη της Πολιτείας συνεχίζουν την παράνομη διακίνηση κάθε είδους προϊόντων. «Βεβαίως, η πάταξη του παραεμπορίου χρειάζεται πολιτική βούληση, αλλά είναι αστείο να συζητάμε κάτι τέτοιο την ώρα που υπάρχουν τα άβατα των πανεπιστημίων και των Εξαρχείων, όπου κι εκεί γίνεται ένα όργιο παραεμπορίου με την πλήρη κάλυψη της κυβέρνησης», ανέφερε μεταξύ άλλων.  
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως «το νομοσχέδιο έχει πολλά σημεία με ρατσιστική στόχευση, ρατσιστική σε βάρος των Ελλήνων, όπως πάντα. Η προσπάθειά σας να φέρετε νομοσχέδια δήθεν για το συμφέρον του λαού όχι απλώς πέφτει στο κενό, αλλά τις περισσότερες φορές αυτά προκαλούν οικονομική εξόντωση σε παραγωγικούς φορείς και εμπόρους. Ούτε θέλετε ούτε μπορείτε. Δεν μπορείτε να βοηθήσετε τους οικονομικά ασθενείς και τον ελληνικό λαό. Γι’ αυτό και είμαστε κι εμείς σταθερά απέναντί σας και δίπλα στον ελληνικό λαό».