Α. Γρέγος: Λαθρομετανάστες και μνημονιακές πολιτικές επιβαρύνουν τον κλάδο της Υγείας - ΒΙΝΤΕΟ

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης κατά την ομιλία του για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας αρχικά είπε πως πάλι βλέπουμε να παρουσιάζεται ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Μουζάλας, προκειμένου να καταθέσει τροπολογία για τους λαθρομετανάστες. «Είναι πραγματικά φοβερό σε κάθε νομοσχέδιο να έρχεται μια τροπολογία που αφορά λαθρομετανάστες» είπε χαρακτηριστικά.
«Η κατάσταση στον χώρο της υγείας συνεχίζει να είναι τραγική με απόλυτη ευθύνη και αυτής της κυβέρνησης. Αιτία φυσικά οι μνημονιακές πολιτικές που ψηφίζετε και εσείς κατόπιν εντολών, όπως και οι προκάτοχοί σας, η ανικανότητα των αρμοδίων Υπουργών, η έλλειψη προγράμματος στον χώρο της υγείας, τα μεγάλα συμφέροντα που εξυπηρετούσαν και εξυπηρετούν οι κάθε είδους αρμόδιοι και αναρμόδιοι» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Επιπλέον, ο συναγωνιστής κατά την ομιλία του τόνισε πως υπάρχει τρομερή επιβάρυνση στον κλάδο της υγείας από την εισβολή λαθρομεταναστών και, φυσικά, από την οικονομική πολιτική των κυβερνήσεων που διέλυσαν τα ασφαλιστικά ταμεία. Δεν ξεχωρίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, γιατί έχουν ίδιες πολιτικές, ίδιες αντιλήψεις, ίδιο αποτυχημένο πρόγραμμα.