Επίσκεψη του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στην αγορά «ΚΑΠΑΝΗ» Θεσσαλονίκης - Ενθουσιώδης υποδοχή από τους Έλληνες καταστηματάρχες


Εξαιρετικά εγκάρδια ήταν η υποδοχή του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, από εκατοντάδες καταστηματάρχες και περαστικούς, κατά τη σημερινή ωριαία επίσκεψη του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στην Μακεδονία για το Σκοπιανό.
Ξεκινώντας από την πλατεία Αριστοτέλους και περνώντας από τα κεντρικά καταστήματα, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από εκατοντάδες περαστικούς, οι οποίοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να τον συγχαρούν τόσο για την αντάξια εκπροσώπηση των λαϊκών και εθνικών συμφερόντων στην Βουλή, όσο και για την προσηλωμένη στάση του απέναντι στο μείζον εθνικό ζήτημα του Μακεδονικού και την ριζικά αντίθετη πολιτική που ακολουθεί από αυτήν του «δημοκρατικού» τόξου, το οποίο επιχειρεί με ψευδοεπιχειρήματα να δικαιολογήσει την προδοσία της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς.
Κατά την επίσκεψη του στο «ΚΑΠΑΝΗ» και την αγορά «ΜΟΔΙΑΝΟ» οι Έλληνες καταστηματάρχες υποδέχτηκαν τον Γενικό Γραμματέα με ιδιαίτερη θέρμη, απτή απόδειξη της απήχησης του Λαϊκού Συνδέσμου στην κοινωνία, αλλά και της δυναμικής του κόμματος η οποία αποτυπώνεται και επιβεβαιώνεται από τα πρόσφατα δημοσκοπικά δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία η δημοτικότητα του Νικόλαου Μιχαλολιάκου αυξάνεται διαρκώς και αναμένεται να εκτοξευτεί στο προσεχές διάστημα σε περαιτέρω εφιαλτικά ύψη για το «συνταγματικό τόξο».
Η δημοσκοπική άνοδος, η ευρεία αποδοχή του κόμματος από απλούς Έλληνες καταστηματάρχες και πολίτες, η διείσδυση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία και η ξεκάθαρη εγκάρδια υποδοχή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής από τον λαό της Μακεδονίας αποτελεί μία πάγια πραγματικότητα, πραγματικότητα η οποία δικαιολογεί τον πανικό του κατεστημένου ώστε να ασκεί πιέσεις για να φιμωθεί η φωνή του λαϊκού εθνικισμού, είτε επιστρατεύοντας τον θλιβερό παρακρατικό θίασο με αντισυγκεντρώσεις, είτε απειλώντας επιχειρηματίες για να μη μας δοθεί αίθουσα για τη διενέργεια δημόσιας ανοιχτής εκδήλωσης.
Σε αντίθεση με τις επικοινωνιακά στημένες επισκέψεις των λοιπών πολιτικών αρχηγών σε γειτονιές των μεγάλων αστικών κέντρων, όπως αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κυψέλη και την Ν. Σμύρνη και πολύ περισσότερο σε αντίθεση με την κατακραυγή -αν όχι εκδιωγμό- του κυβερνητικού κλιμακίου που τόλμησε να εμφανιστεί στην ίδια αγορά της Θεσσαλονίκης με βουλευτές και στελέχη, η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί μια τίμια πορεία προς τον λαό με όπλο της την αλήθεια και τον σοβαρό πολιτικό σχεδιασμό της Ηγεσίας, την οποία άπαντες αποδέχονται ως τη μοναδική εγγύηση για την έξοδο από την οικονομική, κοινωνική και ηθική παρακμή.