Ηχηρό μήνυμα Αντίστασης στην προδοσία των Πρεσπών από την Θεσσαλονίκη! Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Στον δεύτερο σταθμό της περιοδείας του από την καρδιά της Μακεδονίας ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου έστειλε ηχηρό μήνυμα καταδίκης και αντίστασης στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Πλήθος Εθνικιστών και το δυναμικό κομμάτι της Ελληνικής Νεολαίας παρά το καθεστώς του πλήρους αποκλεισμού επιφύλαξε θερμή υποδοχή στον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής.
Από τα ασφυκτικά γεμάτα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης, όπου οι Συναγωνιστές στέκονταν μέχρι και στους διαδρόμους, ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν από τους αποκλεισμούς και τις διώξεις τους συστήματος.
Σε χειροκροτήματα ξέσπασαν όλοι οι παρευρισκόμενοι στην αναγγελία των υποψηφιοτήτων της Χρυσής Αυγής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο Συναγωνιστής Νίκος Χρυσομάλλης θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος τον Δήμο Θεσσαλονίκης και ο Συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής τον Δήμο Καβάλας.
Πρώτος το λόγο πήρε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Μιχάλης Τσακίρης, ο οποίος σημείωσε πως οι Αγώνες της Χρυσής Αυγής για το Μακεδονικό δεν είναι όψιμοι και ξεκινούν από το 1993.
Καταχειροκροτούμενος ανέβηκε στο βήμα ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος που συνεχάρη τους Μακεδόνες για τον Αγώνα τους ενάντια στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, οι οποίοι δεν πτοήθηκαν από τα χημικά και τα γκλοπ των "αριστερών" ΜΑΤ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια κυβέρνηση μειοψηφίας που δεν εκπροσωπεί τον Ελληνικό Λαό.
Τόνισε τέλος τον ανελέητο πόλεμο αλβανών, αριστεριστών, φυλλάδων και παρακρατικών κατά των Ελλήνων Εθνικιστών, καθώς όλοι αυτοί γνωρίζουν πως μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να αγωνιστεί για να κρατήσει την Πατρίδα μας Ελληνική!