Δεν λυγίζουμε! Δυναμική εκδήλωση και πορεία για την Μακεδονία μας στις Σέρρες παρά τον αποκλεισμό - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Δυναμική απάντηση στις συστημικές διώξεις και τους αποκλεισμούς έδωσε για μια ακόμη φορά ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής από τις Σέρρες.
Παρά το γεγονός πως το Διοικητήριο Σερρών ακύρωσε την αίθουσα που είχαμε κλείσει για την ομιλία για το Μακεδονικό, η εκδήλωση πραγματοπιήθηκε κανονικά έξω από το Διοικητήριο και ακολούθησε δυναμική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Στην εκδήλωση πρώτος τον λόγο πήρε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και πρώην Βουλευτής Σερρών, Αρτέμης Ματθαιόπουλος ο οποίος επισήμανε ότι πρόσφατα κατέθεσε στο Διοικητήριο αναφορά για την δράση φιλοσκοπιανού συλλόγου. Προφανώς ο λόγος που αποκλείουν την Χρυσή Αυγή είναι επειδή βρίσκεται στην πρωτοπορία για τον Αγώνα ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας.
Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Ευρωβουλευτής Στρατηγός Γιώργος Επιτήδειος, ο οποίος μετέφερε το κλίμα από μνημόσυνο του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.
Υπό τα θερμά χειροκροτήματα των Συναγωνιστών στο βήμα ανέβηκε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε εθνομηδενιστές και νεοφιλελεύθερους.
Αρχικά, τόνισε πως οι Εθνικιστές δεν λύγισαν ούτε από τις σφαίρες, ούτε από τις φυλακές, δεν μπορεί λοιπόν να πτοηθούν από τον αποκλεισμό μιας αίθουσας από τους "δημοκράτες".
Σημείωσε πως η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μάχεται τους Έλληνες μαθητές λόγω των αγώνων τους για την Μακεδονία και είναι μια θλιβερή μειοψηφία που πρέπει άμεσα να πέσει.
Δεν παρέλειψε όμως να σημειώσει και τον διαχρονικό, υποκριτικό και προδοτικό ρόλο της Νέας Δημοκρατίας για τα εθνικά θέματα.
Δεν ξεχνάμε πως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ψηφίσει μαζί το Μνημόνιο και όλα τα νομοσχέδια για τους λαθρομετανάστες, ενώ είναι ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και πατέρας του νυν αρχηγού, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που έλεγε "ότι το όνομα της Μακεδονίας σε 10 χρόνια θα το ΄χουμε ξεχάσει".
Η Χρυσή Αυγή δεν ξέχασε την Μακεδονία και συνεχίζει απροσκύνητη τους Εθνικούς Αγώνες, γιατί είναι η Ελλάδα που έρχεται!
Ακολούθησε δυναμική πορεία για την Μακεδονία μας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, την οποία υποδέχτηκαν με ενθουσιασμοί οι νέοι των Σερρών, πολλοί από τους οποίους ενσωματώθηκαν και συμμετείχαν.