Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κάθαρση και εθνική αξιοπρέπεια για Μακεδονία και Αιγαίο! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή κατακεραύνωσε από βήματος Βουλής την συμμορία Σαμαρά για το σκάνδαλο Novartis, αλλά και την συγκυβέρνηση για την επερχόμενη προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας. 
Αρχικά, αναφέρθηκε στο αντικειμενικό γεγονός ότι τα φάρμακα τώρα είναι πολύ πιο φτηνά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ενώ η υπόθεση Novartis ξεκίνησε από την επιτροπή Ανταγωνισμού των ΗΠΑ που έκανε έλεγχο στους αθέμιτους τρόπους με τους οποίους δρούσε η εν λόγω εταιρεία.
Έκανε εκτεταμένη αναφορά στην ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, υπογραμμίζοντας πως επιτρέπεται η αναστολή άρθρων του Συντάγματος σε κατάσταση πολιορκίας.
Σημείωσε πως στις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής παραμένει πάγιο αίτημα η κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και της βουλευτικής ασυλίας, γι' αυτό τον λόγο στηρίζεται δυναμικά από τον Ελληνικό λαό.
Tόνισε τα προκλητικά προνόμια που προσφέρει ο εν λόγω "νόμος" στους υπουργούς, υπονομεύοντας την ισονομία των Ελλήνων έναντι του νόμου. Επιπλέον, ζήτησε όσοι ενέχονται στην υπόθεση Novartis να παραιτηθούν από την παραγραφή των αδικημάτων τους.
Υπενθύμισε πως το τεκμήριο της αθωότητας δεν το σεβάστηκε η Βουλή στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας τις παρεμβάσεις Σαμαρά στην Δικαιοσύνη για να στηθεί η σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου. Υπογράμμισε την αντίθεση της Χρυσής Αυγής στους ανώνυμους μάρτυρες, καλώντας τους να καταθέσουν επωνύμως. 
Επανέλαβε ακόμη τα λόγια του Σαμαρά από το βήμα της Βουλής για την Χρυσή Αυγή "αυτούς που εγώ τους κυνήγησα" και έθεσε το ερώτημα: Ποιος μας κυνήγησε; Η Δικαιοσύνη ή ο Σαμαράς; Καμία Δικαιοσύνη δεν μας κυνήγησε, η Χρυσή Αυγή υπήρξε θύμα μιας πολιτικής σκευωρίας.
Τέλος, ξεκαθάρισε πως η Χρυσή Αυγή δεν θα προδώσει την θέληση του Έθνους και στο ζήτημα της κάθαρσης και στο Μακεδονικό. Να μην νομίζει η κυβέρνηση ότι με το σκάνδαλο Novartis θα ξεχάσουμε το μείζον εθνικό ζήτημα της Μακεδονίας και τις τουρκικές προκλήσεις.
Το όνομα της Μακεδονίας δεν πουλιέται, δεν παραδίδεται! Ο Ελληνισμός δεν θα αφήσει να περάσουν τα εθνομηδενιστικά σχέδια και ό,τι και να ψηφίσει η παρούσα εθνομηδενιστική κυβέρνηση, θα το πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων!