Οι Εθνικιστές ΔΕΝ ξεχνούν τους Ήρωες: Χιλιάδες Χρυσαυγίτες τίμησαν τους πεσόντες των Ιμίων - Φωτορεπορτάζ

 
Παρά τις μεθοδεύσεις κράτους και παρακράτους και φέτος, 22 χρόνια μετά, χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές κατέκλυσαν την Λεωφόρο Μεσογείων για να τιμήσουν τους Ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού, καθώς και να διατρανώσουν το φρόνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην επερχόμενη προδοσία της Μακεδονίας μας από τους πολιτικάντηδες του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου».
Η δυναμική εκδήλωση ξεκίνησε με τον Συναγωνιστή Αλέξανδρο Γέροντα, ο οποίος τόνισε ότι οι Χρυσαυγίτες είναι οι πραγματικοί θεματοφύλακες της Ελληνικής Ιστορίας και δεν ξεχνούμε τους Έλληνες Αξιωματικούς και την προδοσία του σάπιου κατεστημένου που καταδυναστεύει την Πατρίδα μας.
Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης παρέθεσε το ιστορικό της μαύρης εκείνης νύχτας που πέρασαν στην Αιωνιότητα οι τρεις Έλληνες Αξιωματικοί του Πολεμικού μας Ναυτικού, για να έρθει μετά η προδοσία του Πάγκαλου και του Σημίτη, η οποία συνεχίζεται ακόμα και σήμερα με τους σημερινούς εθνοπροδότες που ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν την Μακεδονία μας.
Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και πρόεδρος του Ε.ΛΑ.Μ., Χρίστος Χρίστου, ο οποίος ξεκίνησε την αναφορά με την Υπερήφανη Εθνικιστική Νίκη που σημείωσε το Ε.ΛΑ.Μ στην Κύπρο μας στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές, διπλασιάζοντας τα ποσοστά του.
Παρόλα αυτά, βέβαια, οι δύο εναπομείναντες υποψήφιοι αμφότεροι υποστηρίζουν την προδοτική λύση της «Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας» και είναι φυσικό να αποστρέφονται το Ε.ΛΑ.Μ. αφού στα πρόσωπα των αγωνιστών του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών βλέπουν τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ που κατέδιδαν οι πολιτικοί πρόγονοι των σημερινών κομμουνιστών. Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα, συνέχισε ο Συναγωνιστής, όπου το μόνο πραγματικά Ελληνικό Κίνημα μέσα στο Κοινοβούλιο είναι η Χρυσή Αυγή!
Ακολούθως, στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο οποίος μετέφερε το μήνυμα των Σέρβων Εθνικιστών του προέδρου του Εθνικού Ριζοσπαστικού Κόμματος, Βόισλαβ Σέσιλι, ο οποίος σημείωσε ότι ούτε αυτοί ξεχνούν την 31η Ιανουαρίου, την νύχτα που οι Έλληνες Αξιωματικοί έπεσαν από τις σφαίρες των τούρκων. Τόνισε, δε, ότι συμφωνεί πλήρως και είναι συντεταγμένος με τους Έλληνες Εθνικιστές στην θέση τους για την Μακεδονία μας, δηλαδή «ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ».
Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής, Ιωάννης Λαγός, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία των συγκεντρώσεων της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια, η οποία κρατάει μέχρι σήμερα 22 χρόνια μετά, παρά τις συνεχείς μεθοδεύσεις του καθεστώτος και των λεγόμενων «αντεξουσιαστών», παρακρατικών στην πραγματικότητα.
Αυτή η ιστορία συνεχίζεται σταθερά δεκαετίες τώρα, με την Χρυσή Αυγή να αγωνίζεται εναντίον μίας σύμπραξης παρακρατικών, πολιτικών και καναλαρχών, μόνη εναντίον όλων για τα Εθνικά μας Θέματα και το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών σε όλα τα θέματα και σε όλη την επικράτεια. Ας γνωρίζουν πως η Χρυσή Αυγή πάντα θα βρίσκεται απέναντι στους προδότες.
Η Λεωφόρος Μεσογείων σείστηκε από τα χειροκροτήματα και τα συνθήματα όταν αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος ξεκίνησε για τις φωνές των πολιτικάντηδων ότι δήθεν η Χρυσή Αυγή «καπέλωσε» το συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας, ξεχνώντας προφανώς ότι μόνο η Χρυσή Αυγή διαθέτει σταθερή θέση για το ζήτημα από την απαρχή του όλου θέματος.
Δεν είναι μόνο οι συκοφαντίες των πολιτικάντηδων και η φίμωση από τους δημοσιογραφίσκους του καθεστώτος. Η Χρυσή Αυγή δέχεται την συνεχή πολεμική και από τον παρακρατικό μηχανισμό, ο οποίος με αντισυγκεντρώσεις, βομβιστικές επιθέσεις και επιδρομές προσπαθεί να λυγίσει την Χρυσή Αυγή. Δεν έχουν καταλάβει ότι η Χρυσή Αυγή είναι σαν το ατσάλι, που όσο πιο πολύ το χτυπάς, τόσο πιο σκληρό γίνεται;
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στην ελπίδα που ξημερώνει στην Κύπρο μας με την άνοδο του Ε.ΛΑ.Μ, αλλά και στους αγωνιστές από την Βόρειο Ήπειρο που βρέθηκαν στην σημερινή μεγαλειώδη συγκέντρωση, αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες!
Έλληνες που δεν προσκυνάνε στο μαυσωλείο του Κεμάλ, όπως οι πολιτικάντηδες, Έλληνες που δεν κάθονται απλώς να ακούνε τον Ερντογάν να λέει ότι «διαθέτει 150 προβλήματα με την Ελλάδα», αναφερόμενος στα Ελληνικά νησιά, για ένα εκ των οποίων έπεσαν οι Ήρωες Αξιωματικοί του Πολεμικού μας Ναυτικού.
Τέλος, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στο αυριανό συλλαλητήριο. Σημείωσε καταρχάς το οξύμωρο ότι ξαφνικά πολύ… θυμήθηκαν την Μακεδονία μας, αλλά τόνισε ότι σε αυτό το συλλαλητήριο η Χρυσή Αυγή θα είναι παρούσα, ακομμάτιστα για να βροντοφωνάξει την πάγια θέση της ήδη από την δεκαετία του 90’: «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ»!
Η Χρυσή Αυγή θυμάται τους Ήρωές μας. Τους τρεις Αξιωματικούς των Ιμίων, τον Τάσο Ισαάκ, τον Σολωμό Σολωμού και όλους τους άλλους που έχασαν την ζωή τους για την Ελλάδα, ανάμεσα στους οποίους θέση έχουν και οι Συναγωνιστές μας, Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης, οι οποίοι θα βρίσκονται πάντα εν πνεύματι δίπλα μας, κρατώντας και αυτοί ψηλά την γαλανόλευκη μαζί μας!
Η εκδήλωση έκλεισε με το προσκλητήριο νεκρών, τον Εθνικό Ύμνο, τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής και επακολούθησε δυναμική πορεία προς το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης.
Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, αντιπλοίαρχος  Παναγιώτης Βλαχάκος, Σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός: ΑΘΑΝΑΤΟΙ!
Περισσότερες φωτογραφίες: