Ηχηρό μήνυμα Αντίστασης ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας από εκατοντάδες Εθνικιστές στα Γρεβενά - Φωτορεπορτάζ

Ηχηρό μήνυμα Αντίστασης ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας από εκατοντάδες Εθνικιστές στα Γρεβενά - Φωτορεπορτάζ
Με την προσέλευση 250 και πλέον συναγωνιστών και συναγωνιστριών ολοκληρώθηκε η πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην πόλη των Γρεβενών, με θέμα την ελληνικότητα της Μακεδονίας και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Παρά την «σκληρή» ανακοίνωση των ανύπαρκτων, όπως τελικά αποδείχτηκε, παρακρατικών που καλούσαν σε αντισυγκέντρωση με στόχο τον εκφοβισμό των πολιτών, η τοπική κοινωνία τους γύρισε την πλάτη και έδωσε βροντερό παρόν σε μία συγκέντρωση που χαρακτηρίστηκε από δυναμικό παλμό και μαζική συμμετοχή, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα πως τα ανθελληνικά σχέδια που απεργάζονται εγχώρια και ξένα κέντρα εξουσίας για την παραχώρηση του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς θα ματαιωθούν.

Με τις ομιλίες των συναγωνιστών Τασούλα Γιάννη, Γρέγου Αντώνη και Χατζησάββα Χρήστου κατέστη σαφής η κοινοβουλευτική προσήλωση της Χρυσής Αυγής στον αγώνα για την προάσπιση των ιστορικών μας δικαίων, καθώς με αλλεπάλληλες ομιλίες, επίκαιρες ερωτήσεις και δυναμικές παρεμβάσεις εντός κι εκτός κοινοβουλίου ο Λαϊκός Σύνδεσμος συνεχίζει να αποτελεί το μοναδικό κόμμα που μάχεται για την εδαφική ακεραιότητα και εθνική αξιοπρέπεια της χώρας.

Εν συνεχεία το λόγο έλαβε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, ο οποίος τόνισε αρχικά πως οι ευθύνες για το προαναγγελθέν ιστορικό έγκλημα εις βάρος της πατρίδας μας βαραίνουν ολόκληρο το «συνταγματικό τόξο», καθότι αριστεροί και δεξιοί, μπολσεβίκοι και νεοφιλελεύθεροι απεργάζονται από κοινού τον διαμελισμό του εθνικού κορμού και τον ιστορικό ακρωτηριασμό της Ελλάδος, με πρωταγωνιστή τον κομμουνιστή Κοτζιά και τον «πατριώτη» μνημονιακό συνοδοιπόρο Καμμένο. Αναφέρθηκε στα δύο μεγαλειώδη συλλαλητήρια που έλαβαν χώρα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα που δεν αποτελούν παρά τη λαϊκή βούληση των Ελλήνων, βούληση που οφείλει να σεβαστεί η κυβέρνηση ειδάλλως θα τιμωρηθεί με τον εκλογικό της κατακρημνισμό, όποτε κι αν διεξαχθούν εθνικές εκλογές.

Τέλος, ο συναγωνιστής Λαγός Γιάννης με τον χειμαρρώδη λόγο που τον χαρακτηρίζει αναφέρθηκε στην σθεναρή αντίσταση της Χρυσής Αυγής απέναντι στους πραξικοπηματίες του κοινοβουλίου, που με σταλινικές μεθόδους επιθυμούν να σιωπήσουν τη φωνή της αλήθειας που εκπροσωπεί το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών. Με στοιχεία και συγκεκριμένα παραδείγματα απέδειξε πως τα μεταπολιτευτικά κόμματα οδηγούν την πατρίδα σε ολέθριες καταστάσεις και πως οι εθνικά επιζήμιες κυβερνήσεις των μνημονίων έχουν οδηγήσει έναν ολόκληρο λαό σε ταπείνωση και απόγνωση. Καταχειροκροτούμενος έκλεισε την ομιλία του αναφερόμενος στον εθνικό ιεράρχη Αμβρόσιο και στον εθνικό ρόλο της εκκλησίας που άξια εκπροσωπείται από ανθρώπους που επιτέλους τιμούν τα ράσα τους, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους Χρυσαυγίτες που τιμούν τον ρόλο τους ως Έλληνες εθνικιστές και γι’ αυτό το λόγο στις επόμενες εκλογές ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα καταγράψει τέτοια ποσοστά που θα γελοιοποιήσει δημοσκόπους και ανερχόμενους «εθνοσωτήρες».

Η εκδήλωση έληξε με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου και με την υπόσχεση πως ο αγώνας της Χρυσής Αυγής για εθνική αφύπνιση θα συνεχιστεί αμείωτος, μέχρι την τελική δικαίωση.