Αντώνης Γρέγος: Ηχηρό μήνυμα Νίκης από την Καβάλα: Ασταμάτητος αγώνας με την Χρυσή Αυγή για την Μακεδονία μας! Βίντεο, Φωτορεπορτάζ

Εκατοντάδες Έλληνες παρευρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Galaxy όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές με ομιλητές τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές Ιωάννη Λαγό και Θανάση Κωνσταντίνου και τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας με την Ελληνική Αυγή, Δημήτρη Βογιατζή και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Λευτέρη Νικολαΐδη.
Μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα με εθνικιστικό παλμό οι συναγωνιστές παρουσίασαν το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για τον δήμο Καβάλας και για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και τους στόχους της Χρυσής Αυγής για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές.


Πρώτος τον λόγο έλαβε το μέλος της κεντρικής επιτροπής και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής, ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους, παρουσίασε τους ομιλητές της εκδήλωσης. Αρχικά μίλησε για την ανάγκη να βρισκόμαστε δίπλα στον λαό και στην κοινωνία διότι από τον λαό αντλούμε δύναμη και μαζί με τον λαό συμπορευόμαστε για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του, με σκοπό να ικανοποιήσουμε τις ελπίδες και τους πόθους του.
Κατόπιν αναφέρθηκε στον Αριστοτέλη ο οποίος υποδεικνύει τον βασικό σκοπό της πολίτικης ως την ηθική διαπαιδαγώγηση και βελτίωση των πολιτών. Η αντίληψη που επικρατούσε στην Αρχαία Ελλάδα, είναι πως ο καλύτερος τρόπος διαπαιδαγώγησης ενός νέου ανθρώπου είναι να είναι πολίτης μιας πόλης που έχει καλούς νόμους. Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει σήμερα στην πατρίδα μας, όπου οι προδότες, εθνομηδενιστές, μπολσεβίκοι και ψευτοδεξιοί πολιτικοί που κυβερνούν νομοθετούν “κακούς" νόμους για να διαλύσούν την κοινωνία μας με σκοπό να μας οδηγήσουν στην παρακμή και στο τέλος στην καταστροφή. Η ανατροπή αυτή της άρρωστης κατάστασης ήταν και το κίνητρο που μας οδήγησε στην απόφαση να συμμετέχουμε στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Καβάλας.
Έκλεισε την ομιλία του παρουσιάζοντας τις δύο βασικές εθνικές θέσεις του συνδυασμού της Ελληνικής Αυγής για την Καβάλα. Πρώτη δέσμευση είναι ότι ως δημοτική παράταξη θα καταργήσουμε την συμφωνία στην πράξη εντός του δημοτικού συμβουλίου και δεν θα επιτρέψουμε καμία δημοτική διοίκηση να εφαρμόσει τα άρθρα της συμφωνίας. Και η δεύτερη δέσμευση είναι ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να φύγουν οι λαθρομετανάστες και το κέντρο φιλοξενίας από την πόλη της Καβάλας.

Ο επόμενος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, π. Ιπτάμενος αξιωματικός Αεροπορίας Στρατού, συναγωνιστής Ελευθέριος Νικολαΐδης, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενέστερα στο ζήτημα της Θράκης. Τόνισε πως άκρως προκλητικά και ιδιαίτερα θλιβερά περιστατικά συμβαίνουν στην Θράκης μας από τους εγκάθετους της Άγκυρα, τους “κουμπάρους" και τους θιασώτες της ελληνοτουρκικής φιλίας και θα συνεχίσουν όσο θα υπάρχουν στην κυβέρνηση εθνομηδενιστές που δεν αγαπούν την Ελλάδα μας.
Κατόπιν μίλησε για την άνοδο του Εθνικισμού σε όλη την Ευρώπη απέναντι στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων που επιτρέπει την ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών που κατόπιν επιδοτούνται από το ανθελληνικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ. Κάλεσε άπαντες να πράξουν το ιερό καθήκον τους και να στηρίξουν, αντίθετα σε όσα λέγονται και προσπαθούν να μας πείσουν περί Χρυσής Αυγής, τα αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής μπορεί να δώσει λύσεις και να βγάλει τους Έλληνες από αδιέξοδο. 
Στη συνέχεια ο συναγωνιστής παρουσίασε τις βασικές θέσεις του συνδυασμού της Πατριωτικής Αυγής για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, με έμφαση στο κλείσιμο του Τουρκικού προξενείο που αποτελεί άντρο πρακτόρων, το κλείσιμο των δίγλωσσων νηπιαγωγείων που διδάσκουν τουρκική, τον λογιστικό έλεγχο στα οικονομικά της περιφέρειας, μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα και πάταξη του παρεμπορίου, στήριξη των ειδικών ικανοτήτων ατόμων, όχι στην παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας μέσω των ειδικών οικονομικών ζωνών. Τέλος ο συναγωνιστής κάλεσε όλους να ξαναζωντανέψουμε και να αναγεννηθούμε από την τέφρα μας απέναντι σε ένα σάπιο, ανθελληνικό και ξενόδουλο καθεστώς που καπηλεύεται την δημοκρατία.

Αμέσως μετά καταχειροκροτούμενος ανέβηκε στο βήμα το μέλος του πολιτικού συμβουλίου, βουλευτής Β’ Πειραιώς, και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή, συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός. Ο συναγωνιστής αρχικά αναφέρθηκε στους εργαζόμενους τις ΕΡΤ που δεν καλύπτουν τις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής που είναι κατάμεστες από Έλληνες που διψάνε για το μήνυμα της Χρυσής Αυγής. Αντίθετα για τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει σημείο της Ελλάδας που οι προδότες της Μακεδονίας να μην είναι ανεπιθύμητοι και λαομίσητοι. Σε όποιο σημείο της Ελληνικής Γης και αν πηγαίνουν οι διεκπεραιωτές της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, θα γίνονται αντικείμενα έντονων αποδοκιμασιών από τον Ελληνικό Λαό.
Ο συναγωνιστής με την δυναμικότητα και τον χειμαρρώδη λόγο του μίλησε για τις διώξεις, την τρομοκρατία και τις πιέσεις που δέχεται ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή από το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και την νέα τάξη πραγμάτων. Δεν κατάφεραν να μας λυγίσουν και προπαντός δεν κατάφεραν να λυγίσουν τον λαό που μας εμπιστεύεται και ο οποίος σεβάστηκε και σέβεται την θέλησή μας, την επιμονή μας, το πνεύμα της θυσίας, την ασάλευτη πίστη μας σε Ιδανικά, σεβάστηκε και σέβεται ότι είχαμε και έχουμε το θάρρος να μην υποταχθούμε στο πανίσχυρο τέρας της εξουσίας τους, το οποίο είναι ένας γίγας με πήλινα πόδια, χωρίς ψυχή, χωρίς ανθρώπους ταγμένους από την συνείδηση τους να το υπηρετούν, αλλά από το συμφέρον τους.

Η Χρυσή Αυγή είναι ικανή να οδηγήσει και πάλι την Χώρα στην εθνική υπερηφάνεια, καθώς αποτελεί και το μόνο κόμμα που αντιμετώπισε διώξεις, τρομοκρατία, διακοπή κρατικής χρηματοδότησης και όχι μόνο άντεξε αλλά βγήκε ισχυρότερη
Στην συνέχεια επισήμανε τον υποκριτικό ρόλο της Νέας Δημοκρατίας για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, την οποία θα εφαρμόσει, ενώ το μόνο κόμμα που δεσμεύεται ότι θα ακυρώσει αυτήν την επαίσχυντη συμφωνία - στην οποία αντιτίθεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων- είναι η Χρυσή Αυγή. Τέλος, ο Γιάννης Λαγός απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να ενδυναμώσουν τους Εθνικιστές, βάζοντας έτσι φρένο στο σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων για αφελληνισμό και αποχριστιανοποίησης της Πατρίδας μας.
Επόμενος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν το μέλος του πολιτικού συμβουλίου και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή, στρατιωτικός Ιατρός και Ταξίαρχος εν αποστρατεία Π.Α., συναγωνιστής Θανάσης Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε για την τιμή που του έγινε από τον Αρχηγό του Κινήματος να είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Το όραμα «Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη» αν και δύσκολο να πραγματοποιηθεί δεν είναι αδύνατο και συμπλήρωσε ότι για να καταστεί η Ευρώπη ελεύθερη είναι απαραίτητη η δημιουργία πολιτικής συνομοσπονδίας προς όφελος των Λαών της Ευρώπης. 
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην δήθεν «ελληνοτουρκική φιλία» που προσπαθούν να μας προπαγανδίσουν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και οι εθνομηδενιστές - μπολσεβίκοι της κυβέρνησης με σκοπό να βάλουν την Τουρκία στην «συνάρτηση» της διαχείρισης του φυσικού αερίου. Για μας δεν υπάρχει «ελληνοτουρκική φιλία» διότι δεν λησμονούμε ούτε το σχοινί του Πατριάρχη, ούτε τον ξεριζωμό του Ελληνισμού από Μικρά Ασία, Πόντο, Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο, Τένεδο.

Η Χρυσή Αυγή έγινε η αφορμή προκειμένου να ανοίξει στην δημόσια ζωή και δη στα μέσα που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη στη χώρα μας, μια μακρά συζήτηση σχετικά με τη δημοκρατία και τις ελευθερίες που απορρέουν απ’ αυτήν, την ανοχή στο διαφορετικό, την μηδενική ανοχή στους εχθρούς της. Τόνισε πως οι συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής, υπό την ηγεσία του Αρχηγού μας, είναι οι φύλακες του Έθνους που αρνούμαστε την αποτυχία και θα φτάσουμε νικητές στο τέλος.