ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ;

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Αλήθεια θυμάται κανείς πόσο καιρό έκανε η Λίστα Λαγκάρντ να εμφανιστεί από το συρτάρι του κυρίου Bενιζέλου, στο Ελληνικό κοινοβούλιο;
Θυμάται κανείς πόσα χρόνια χρηματοδοτήσεων και επιδοτήσεων από το Ελληνικό Δημόσιο πέρασαν, για να σκάσει η φούσκα με τις ΜΚΟ;
Θυμάται κανείς όλους αυτούς τους πολιτικούς και ανώτατους κυβερνητικούς υπαλλήλους, που ...

εμπλέκονται στην σωρεία των οικονομικών σκανδάλων που αφορούν καταχρήσεις δημοσίου χρήματος, χρηματισμούς, φοροδιαφυγές, καταστρατήγηση κάθε αρχής και δεοντολογίας, όλους αυτούς που κατασπάραξαν τις οικονομίες του κοσμάκη μέσω του Χρηματιστηρίου, που ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο της Siemens, όλους αυτούς τους μεγαλοεπιχειρηματίες τύπου Κοντομηνά, Ρέστη, Φιλιππίδη, Λαυρεντιάδη που εμπλέκονται σε τρανταχτά οικονομικά εγκλήματα και παρόλα αυτά, κυκλοφορούν ελεύθεροι και ευθυτενείς ανάμεσά μας;
Θυμάται κανείς όλους τους ακροαριστερούς τρομοκράτες που δολοφόνησαν, λήστεψαν, κατέστρεψαν και το αστικό καθεστώς τους έδινε το δικαίωμα να μπαινοβγαίνουν στις φυλακές, σαν σε εκδρομική λέσχη;
Ελληνίδες, Έλληνες, βιώνουμε μια εφιαλτική καθημερινότητα σε μια οικονομικά, κοινωνικά και πολιτισμικά κατεστραμμένη κοινωνία, που κυβερνάται από άθλιους και ανέντιμους θεράποντες των διεθνών τοκογλύφων και τραπεζιτών, οι οποίοι εμπρός στον επερχόμενο κίνδυνο της ανατροπής τους μέσω της λαϊκής εκλογικής ετυμηγορίας, δεν διστάζουν να προβούν στην εξόντωση των ουσιαστικών τους αντιπάλων, χρησιμοποιώντας αναίσχυντες και κατάπτυστες μεθόδους, καταστρατηγώντας και ευτελίζοντας κάθε έννοια δημοκρατίας και δικαιοσύνης.
Μέσω λοιπόν δυο δικαστικών λειτουργών που περιφρονούν τον όρκο τους και ντροπιάζουν τον θεσμό της δικαιοσύνης, ξεκινούν μια νέα σκευωρία, νέες διώξεις, προκειμένου να ολοκληρώσουν το άθλιο και κατάπτυστο έργο που ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2013 και που ήδη στράφηκε ως μπούμερανγκ εναντίον τους.
Διαπιστώνοντας λοιπόν, ότι διώκοντας και φυλακίζοντας τον Αρχηγό και τους βουλευτές ενός νομίμως εκλεγμένου κοινοβουλευτικού κόμματος, όχι μόνο δεν επέτυχαν την διάλυση και την συρρίκνωση του, αλλά αντιθέτως προκάλεσαν την ισχυροποίησή του καθώς  επίσης και ότι συν τω χρόνω, οι κύριες κατηγορίες πάνω στις οποίες στηρίχθηκε η ύπουλη και ανέντιμη σκευωρία τους κατέρρευσαν, αμφισβητούμενες τελικά και από αυτόν τον ίδιο τον υπουργό ΠΡΟ ΠΟ, αποφάσισαν περιφρονώντας κάθε θεσμό και κάθε δεοντολογία, υποτιμώντας το ήθος και την νοημοσύνη ενός ολόκληρου Λαού, να σύρουν ενώπιον της δικαιοσύνης,   χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, χωρίς εμπεριστατωμένες μαρτυρίες, χωρίς δόκιμες καν κατηγορίες και τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά στελέχη προκειμένου να σταματήσουν την θυελλώδη άνοδο καθώς και την βεβαία πλέον θριαμβευτική Νίκη της Χρυσής Αυγής, στις εκλογές του Μαΐου.  Ο τρόμος που νιώθουν για την αναπόφευκτη πλέον πτώση τους, καθώς και για την επερχόμενη παραπομπή τους ενώπιον μιας άλλης πλέον μορφής  δικαιοσύνης, ανεξάρτητης, έντιμης και αλώβητης, στην οποία θα απολογηθούν για τα οικονομικά και κοινωνικά εγκλήματα που διέπραξαν εις βάρος του Ελληνικού Λαού, τους οδηγεί σε δικτατορικές και απολυταρχικές σπασμωδικές ενέργειες, εγκαταλείποντας  το δημοκρατικό και συνταγματικό προσωπείο.
Να λοιπόν που οι «δημοκράτες», προκειμένου να διασώσουν τους εξουσιαστικούς τους θρόνους  και τα αμαρτωλά τους σαρκία, αποδεικνύονται εν τέλει χειρότεροι από αυτούς που κατηγορούν ως φασίστες και ναζιστές.
Να λοιπόν που οι αυτοαποκαλούμενοι ως συνταγματικό τόξο αποδεικνύονται βδελυροί και αχρείοι συνωμότες, οι οποίοι συμπράττουν ανεξαρτήτως επιμέρους ιδεολογικών διαφορών, καταστρατηγώντας κάθε συνταγματικό νόμο και έννοια, προκειμένου να θέσουν εκτός εκλογικής διαδικασίας, αυτούς που οι φωνές τους αγγίζουν την καρδιά του Ελληνικού Λαού.
Έτσι λοιπόν χωρίς χρονοτριβή θα συζητήσει η Βουλή το αίτημα των δύο ειδικών ανακριτριών να αρθεί η ασυλία άλλων εννέα Εθνικιστών βουλευτών  για το αδίκημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση. Εσπευσμένα φυσικά θα συγκληθεί και η επιτροπή δεοντολογίας της βουλής προκειμένου ν’ αποφασίσει την εισήγηση που θα κάνει στην ολομέλεια.
Ειλικρινά γιατί χρειάζεται, θα ρωτήσει κάποιος, όλος αυτός ο «καραγκιόζ μπερντέ» για να καταλήξουν στην προφυλάκιση και της υπόλοιπης κοινοβουλευτικής ομάδας, αφού τα πάντα είναι προαποφασισμένα;
Η απάντηση είναι απελπιστικά απλή. Σαφώς και τα πάντα είναι προαποφασισμένα, αλλά πρέπει να γίνουν βάσει των προκαθορισμένων διαδικασιών, για να καλυφθούν έστω και ελάχιστα από δημοκρατικό πέπλο και για να λειτουργήσει προπάντων η απαξιωτική εικόνα μέσω της θεαματικής προβολής. Θυμόμαστε όλοι τον Σεπτέμβρη τον  Αρχηγό και τους βουλευτές μας, να σύρονται σιδηροδέσμιοι, περιστοιχισμένοι από κουκουλοφόρους, λες και ήταν ο Νταβέλης με τον Γιαγκούλα. Είπαμε και επαναλαμβάνουμε. «Καραγκιόζ μπερντέ». Τελικά ίσως θα ήταν καλύτερα για τους κυβερνώντες, αφού έχουν ξεφτιλίσει και ισοπεδώσει, τα πάντα, αφού το ψεύδος είναι πλέον η κυρίαρχη διαλεκτική τους σε καθετί, να μιμηθούν τις μεθόδους που εφαρμόζονταν στο τέως Ανατολικό μπλοκ. Μεθόδους Τσαουσέσκου, Στάλιν, ή ακόμη καλύτερα Πόλ Πότ. Έτσι και οικονομία χρόνου επιτυγχάνουν και γρηγορότερα αποτελέσματα.
Εν κατακλείδι  πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας, ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης που δεν έχει συνειδητοποιήσει πλέον με κάθε λεπτομέρεια το άθλιο και κατάπτυστο σχέδιο που πρόκειται να εφαρμόσουν, οι άθλιοι και κατάπτυστοι θεράποντες των διεθνών συμφερόντων.
Κατά πρώτον η Εθνική Αυγή δεν θα πάρει την έγκριση του Αρείου Πάγου, αφού τα ηγετικά της στελέχη θα είναι οι προφυλακισθέντες Εθνικιστές βουλευτές και κατά δεύτερον η προφυλάκιση όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας, θα είναι η αιτιολογία βάσει της οποίας,  δεν θα επιτρέψει ο Άρειος Πάγος στη Χρυσή Αυγή να συμμετέχει στις εκλογές και αυτό γιατί ο νόμος δεν απαγορεύει σε υπόδικους να συμμετέχουν ως υποψήφιοι στις εκλογές. Θα επιτρέψει λοιπόν την συμμετοχή στους υπόδικους ως φυσικά πρόσωπα, αλλά θα απαγορεύσει στο κόμμα τους.
Τοιουτοτρόπως λοιπόν θα επιτύχουν, όπως λέει και ο Λαός «μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια».
Αλλά, γιατί σε όλα υπάρχει και ένα αλλά, θα τους απαντήσουμε με μια Ιστορική αναφορά που σίγουρα θα αγνοούν.
Στην Σπαρτιατική φάλαγγα, όλοι οι Οπλίτες, οι «Όμοιοι» όπως ονομάζονταν δημιουργούσαν με τις ασπίδες τους ένα αδιαπέραστο τείχος πάνω στο οποίο συνετρίβοντο τα στίφη των εχθρών. Ακόμη και ο Βασιλεύς πολεμούσε στην πρώτη γραμμή στο δεξιό μέρος της Φάλαγγας.
Όποιος έπεφτε μαχόμενος, το κενό άμεσα αναπληρώνονταν και η Φάλαγγα συνέχιζε ακάθεκτη την πορεία της.
Προς αποφυγήν πάσης ηθελημένης παρερμηνείας, εννοούμε πως το Εθνικιστικό Κίνημα είναι ενωμένο και συγκροτημένο ως πυγμή. Εάν τελικά το βδελυρό σχέδιο, η σκιώδης συνομωσία των ανθελλήνων και δοσίλογων επιτύχει, ακόμη και μέσα από τις φυλακές ο Αρχηγός και η κοινοβουλευτική μας ομάδα, θα συνεχίσουν να οδηγούν τα βήματα των εκλεγμένων αντιπροσώπων μας, μέχρι την οριστική Νίκη. Μέχρι την απελευθέρωση της Πατρίδας. Μέχρι την αναγέννηση του Ελληνισμού.