ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ: Δραστηριότητες Τοπικών σε Αθήνα, Βόρεια Προάστια και Θεσσαλονίκη

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Βόρεια Προάστια, Θεσσαλονίκη
Τα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε ολόκληρη τη χώρα αποτελούν τα προπύργια του Εθνικισμού και την καρδιά της Ελλάδος με μαχητές έτοιμους να δώσουν τα πάντα, ακόμη και την ίδια τους τη ζωή για το καλό της Πατρίδος μας. Καθημερινά εκατοντάδες νέοι υποστηρικτές και φίλοι περνούν το κατώφλι των κατά τόπους γραφείων μας για να ενταχθούν στις τάξεις του Κινήματός μας, αποδεικνύοντας πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι πιο δυνατή από ποτέ και σε αριθμούς, αλλά κυρίως σε...
  έμψυχο υλικό!   Εν όψει των επερχόμενων δημοτικών και ευρωπαϊκών εκλογών το σύστημα ακονίζει, εκ νέου, τα όπλα του και τα στρέφει προς το Κίνημα των Ελλήνων, το πραγματικό λαϊκό Κίνημα που ζητά και μάχεται για τα αυτονόητα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δηλώνει παρούσα και σε αυτές τις εκλογικές αναμετρήσεις και δίνει την υπόσχεση πως θα συνεχίσει το έργο της ακριβώς όπως σχεδόν δύο χρόνια κάνει μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο, μέσα και σε κάθε δημοτικό, περιφερειακό και ευρωπαϊκό συμβούλιο. Ο ελληνικός λαός θα μας τιμήσει για ακόμη μία φορά με την ψήφο του και εμείς θα συνεχίσουμε να μην είμαστε καθόλου ευχάριστη παρέα για όλους αυτούς που λυμαίνονται τον τόπο μας εδώ και δεκάδες χρόνια.
Σε μία αίθουσα που έσφυζε από κόσμο με δεκάδες νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκαν ομιλίες – πολιτικές ενημερώσεις – από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρυσομάλλη Νικόλαο, και τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Ματθαιόπουλο Αρτέμιο.

Πρώτος το λόγο πήρε ο συναγωνιστής, Χρυσομάλλης Νικόλαος, προχωρώντας σε μία παράθεση γεγονότων και στοιχείων που αναδεικνύουν το πόσο βαθιά ριζωμένη είναι η κλεπτοκρατική αντίληψη των πραγμάτων στο σύστημα διοίκησης των περιφερειών και του δήμου. Η περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας κατέχει πολύ υψηλή θέση δυστυχώς στα ποσοστά διαφθοράς και κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με προμετωπίδα της, το συνδυασμό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ, έρχεται σε ολόκληρη την Ελλάδα για να πατάξει τη διαφθορά, την αδιαφορία και την παραβατικότητα με τα δυνατότερα όπλα που κατέχει… την Αλήθεια, τον Πατριωτισμό και την όρεξη για δουλειά, που τη χαρακτηρίζει!

Έπειτα, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ματθαιόπουλος Αρτέμιος, τόνισε πως οι μέρες του δημάρχου της πόλης είναι μετρημένες, καθώς πλέον παίρνει ψήφους μόνο από τον κόσμο που συχνάζει σε αυτές τις «ανάλαφρες» φιέστες, που δίνει την ευχή του ο κ. Μπουτάρης. Ανήγγειλε επισήμως πως πέρα από το πλήρες πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ο συνδυασμός Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη, για όλα τα θέματα, πάσης φύσεως, που απασχολούν το δήμο, μία από τις πάγιες θέσεις του είναι να επιστρέψει ο Μέγας Αλέξανδρος ως σύμβολο του Δήμου, καθώς ο κ. Μπουτάρης το κατήργησε για να το αντικαταστήσει με ένα απλό γράμμα «θ». Έπειτα προχώρησε σε μία σύντομη περιγραφή των προτάσεων, αλλά και των λύσεων που προτείνει ο συνδυασμός για τα μείζονα διοικητικά, οικονομικά, και άλλα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η πόλη μας.   Τέλος, απάντησε σε διάφορα φαιδρά δημοσιεύματα έντυπων και ηλεκτρονικών εφημερίδων μεγαλοεργολάβων, δίνοντας έμφαση για ακόμη μία φορά στο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παραμένει σφιγμένη σα μία γροθιά.  Φίλοι, υποστηρικτές, στελέχη, βουλευτές συνεχίζουμε πιστοί των Αγώνα μας, σα μία ύπαρξη κάτω από τον Αρχηγό μας και τα λάβαρα των Ιδεών και της Πατρίδος μας!
Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00-22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893 



Προβολή βίντεο στην Τ.Ο. Αθηνών

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της  Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε το ντοκιμαντέρ που επιμελήθηκε η δημοσιογραφική ομάδα της τοπικής οργάνωσης, με θέμα την επέτειο της συμπλήρωσης  100 χρόνων από την έναρξη του  αγώνα των Βορειοηπειρωτών για Ανεξαρτησία. Οι Βορειοηπειρώτες αδελφοί μας παρόλο τον σκληρό και νικηφόρο αγώνα τους εναντίον των Τούρκων και Αλβανών, δεν κατάφεραν να αποκτήσουν την πολυπόθητη Ελευθερία, διότι τα σχέδια των τότε Μεγάλων δυνάμεων  και ιδιαίτερα της Ιταλίας ήθελαν την ενσωμάτωση της βορείου Ηπείρου στο νεοσύστατο Αλβανικό κράτος. Διώξεις και σκληρές δοκιμασίες υπέστησαν οι Έλληνες της Βορείου Ηπείρου ιδιαίτερα από το Κομμουνιστικό καθεστώς του δικτάτορα Εμβέρ Χότζα. Οι Βορειοηπειρώτες όχι μόνο δεν λύγισαν αλλά κράτησαν ψηλά το Εθνικό και θρησκευτικό τους φρόνημα. Εμείς οι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες υποσχόμαστε ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ενσωματωθεί η σκλαβωμένη Βόρειος 'Ηπειρος με την μητέρα Ελλάδα.
ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00



Ομιλία στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

Στις 14-2-2014 , στα κατάμεστα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή Απόστολο Β. Ο συναγωνιστής μας , έκανε μια ιστορική αναδρομή στην νεώτερη πολιτική ιστορία της Ελλάδας, ξεκινώντας από την αναρρίχηση του Εθνικού ολετήρα Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία, το 1981. Αναφέρθηκε στο σχέδιο αποβιομηχάνισης της χώρας από τις προδοτικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, τα ψευδεπίγραφα αριστερίστικα συνθήματα που κοίμισαν τον λαό, την κομματοκρατία , την αναξιοκρατία που εκμαύλισε τα πιο ποταπά ένστικτα των Ελλήνων, το αθρόο βόλεμα στο δημόσιο , το ρουσφέτι που έγινε τρόπος ζωής, τα τεράστια σκάνδαλα που ενώ κλόνισαν συθέμελα την Ελληνική κοινωνία έμειναν ατιμώρητα και έγιναν οδηγός εύκολου πλουτισμού για τα κομματόσκυλα των κομμάτων εξουσίας. Στην συνέχεια ο συναγωνιστής με ατράνταχτα επιχειρήματα ανέλυσε πως η πολιτική του επόμενου Εθνικού ολετήρα Σημίτη, ισοπέδωσε ότι υγιές είχε απομείνει στην Ελληνική κοινωνία καθώς οι στρόφιγγες των Τραπεζών άνοιξαν ανεξέλεγκτα , πλημμυρίζοντας με θαλασσοδάνεια και πλαστικό χρήμα τις τσέπες των Ελλήνων , δημιουργώντας μια πλαστή ευμάρεια και καλοπέραση την ίδια ώρα που ο Ελληνικός κοινωνικός ιστός διαλυόταν μέσα σε ένα όργιο τεμπελιάς και ψεύτικης χλιδής.Η είσοδος μας στο ευρώ που καταρράκωσε την εθνική μας ανεξαρτησία ,το τεράστιο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου το οποίο έμεινε επίσης ατιμώρητο, τα αμύθητα δισεκατομμύρια που εκλάπησαν από τους επιτηδείους πολιτικάντηδες και τους γνωστούς ημέτερους επιχειρηματίες ηταν η ταφόπλακα στην οικονομία της χώρας που βασιζόταν πλέον μόνο στα δάνεια των ξένων τραπεζών με τα υπέρογκα επιτόκια… Για να φτάσουμε στους ολετήρες του σήμερα , τον ΓΑΠ και τους περί αυτόν, στην εποχή του λεφτά υπάρχουν, στην εποχή του μαζί τα φάγαμε, στην εποχή των μνημονίων, στην εποχή της ανέχειας και των αυτοκτονιών. Μόνη ελπίδα αναστήλωσης των ερειπίων, της τιμωρίας των ενόχων, της Εθνικής ανεξαρτησίας είναι η Χρυσή Αυγή….Η δύναμη που με μπροστάρη τον Αρχηγό μας , θα καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία, κάτι το οποίο γνωρίζουν οι ελληνόφωνοι προδότες πολιτικάντηδες και για αυτό πολεμούν με τόσο μίσος και μένος το Εθνικιστικό κίνημα !! Δεν θα τους περάσει !!!!

ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 420, Ν. Ηράκλειο
Παρασκευή 19:00 - 21:00
Τηλ: 210 2810610