Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Βόρεια Προάστια, Καλαμάτα, Καβάλα, Ξάνθη, Θάσος

Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολική Αττική, Βόρεια Προάστια, Καλαμάτα, Καβάλα, Ξάνθη, Θάσος
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30/01/2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας! Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Συναγωνιστές και Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Ηλίας Κασιδιάρης (υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων),  Ηλίας Παναγιώταρος (υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής), Νίκος Μίχος και Ευγενία Χρήστου (υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Αττικής).   Η αίθουσα εκδηλώσεων αποδείχθηκε πολύ...

 μικρή για τον όγκο του κόσμου που παρευρέθηκε στην Τ.Ο. δείγμα της αγάπης και  της εμπιστοσύνης που καταθέτουν σε κάθε ευκαιρία οι πολίτες της Αν. Αττικής στο Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα!
Ανεγνώσθη το μήνυμα του παράνομα προφυλακισθέντος Συναγωνιστή και Βουλευτή Παναγιώτη Ηλιόπουλου, ο οποίος χαιρετίζοντας την εκδήλωση, δήλωσε ευτυχής που ευρισκόμενος στα κελιά της Τιμής μαζί με την πνευματική του οικογένεια, τον Αρχηγό και Οδηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τους υπόλοιπους Συναγωνιστές και Βουλευτές της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής, τόνισε ότι τώρα κάθε Έλληνας πρέπει να διαλέξει τον δρόμο του, ή μαζί με την Αλήθεια, την Πίστη και το Δίκαιο, ή εναντίον της Πατρίδας μας! Γι' αυτό και εμείς διαλέξαμε Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη!

Ο Συναγωνιστής Νίκος Μίχος ανέφερε την ειδοποιό διαφορά των Ελλήνων Εθνικιστών με τους απατεώνες και τους κλέφτες που απαρτίζουν τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» και επανέλαβε το βδελυρό σχέδιο της συγκυβέρνησης των επικίνδυνων που προβαίνουν σε αθρόες παράνομες προφυλακίσεις των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλοιώνοντας έτσι την σύνθεση του Κοινοβουλίου για να ψηφίζουν ευκολότερα (με μειωμένη απαιτούμενη πλειοψηφία.) τα εθνοκτόνα νομοσχέδιά τους!
Ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης  υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, αναφερόμενος στον πανικό που περιέπεσε το σάπιο κλεπτοκρατικό σύστημα πληροφορούμενο τα αποτελέσματα των κρυφών δημοσκοπήσεων που δείχνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής κοντά στο 20%, κάλεσε όλους τους παρευρισκομένους να συμμετέχουν στον πολιτικό Αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου, ώστε στις 19 και στις 25 Μαΐου να υπάρχει μία πανστρατιά εθνικιστικής εκπροσώπησης σε διακριτά ψηφοδέλτια του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος, η οποία και θα   αναλάβει σε πρώτη φάση τα ηνία των Δήμων και των Περιφερειών της Χώρας!
Η Συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, μας υπενθύμισε το «δωράκι» των 20 ευρώ που ελάμβαναν οι αλλοδαποί στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές για να ψηφίσουν και να αναδείξουν τους συστημικούς λαθροδημάρχους της Χώρας.. Εξαίροντας το Φρόνημα και την Πίστη των απηνώς διωκόμενων Ελλήνων Εθνικιστών, εξέφρασε την επιθυμία της να μην ξεχάσει κανείς στις επερχόμενες εκλογές ποιοι ευθύνονται για τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού μας, των Συναγωνιστών Βουλευτών και των δεκάδων μελών του Κινήματος, ούτως ώστε προσερχόμενοι στις κάλπες να δώσουν την απαιτούμενη απάντηση…
ΑΡΤΕΜΙΔΑ:
Αγ.Μαρίνας 10 - Πλ. Αγ. Μαρίνας
Δευτέρα 10:00 - 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ / Fax: 22940 40200
Κιν. 6947 285718

Ομιλία στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

Στις 31-1-2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων και ενώπιον πλήθους μελών και φίλων της τοπικής, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή Γεώργιο Μισιάκα, με θέμα την θυσία των τριών ηρώων αξιωματικών του πολεμικού μας ναυτικού, που έπεσαν στα ΙΜΙΑ , τον Ιανουάριο του 1996 και την ημέρα μνήμης που επίκειται, την 1-2-2014.

Ο συναγωνιστής Μισιάκας παρουσίασε φύλλα της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ιανουαρίου 1996 και 1997 από το προσωπικό του αρχείο που αναφερόταν στην προδοτική στάση της τότε κυβέρνησης Σημίτη και στις αταλάντευτες θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου που από τότε στηλίτευε την ενδοτικότητα και τις προδοτικές αβελτηρίες των εθνικών ολετήρων του ΠΑΣΟΚ. Από μια χούφτα εθνικιστών που πραγματοποίησαν τότε την συγκέντρωση στην πλατεία Ρηγίλλης, σήμερα χιλιάδες Έλληνες εθνικιστές αποδίδουν φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους πεσόντες ήρωες Καραθανάση-Βλαχάκο και Γιαλοψό, την ίδια στιγμή που οι ίδιοι οι συγγενείς τους απαξιώνουν την μνήμη τους σφίγγοντας το χέρι ξεπουλημένων πολιτικάντηδων.

Ο συναγωνιστής Μισιάκας έθεσε τους πάντες προ των ευθυνών τους, τονίζοντας ότι η παρουσία ενός εθνικιστή εθιμοτυπικά και μόνο στην μέρα μνήμης των Ιμίων, δεν έχει κανένα απολύτως αντίκρισμα, αν δεν συνοδεύεται από διαρκή παρουσία και ακτιβισμό σε όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις της Χρυσής Αυγής, ειδικά για τους άντρες και τις γυναίκες της αιματοποτισμένης Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων που αποδεδειγμένα γέννησε τους πρώτους αληθινούς χρυσαυγίτες Φουντούλη και Καπελώνη.

Επιμύθιο της συγκλονιστικής ομιλίας του, η ρήση ότι ο Χρυσαυγίτης δεν γίνεται , ούτε γεννιέται, ο Χρυσαυγίτης όμως πεθαίνει….Τίτλος τιμής που δικαιωματικά ανήκει στους πεσόντες αδελφούς μας , στους οποίους πρέπει να φτάσουν οι φωνές όλων μας την βραδιά της 1-2-2014 καθώς και στα κελιά της τιμής οπου βρίσκονται παρανόμως έγκλειστοι ο Αρχηγός μας και οι βουλευτές μας.
ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Λ. Ηρακλείου 420, Ν. Ηράκλειο
Παρασκευή 19:00 - 21:00
Τηλ: 210 2810610

Ομιλία στην Τ.Ο. Καλαμάτας

Ομιλίες ιδεολογικού περιεχομένου γίνονται κάθε Δευτέρα στα γραφεία μας. Σκοπός των ομιλιών είναι για να κατανοήσουν οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, τον πραγματικό λόγο που το κλεπτοκρατικό σύστημα της μνημονιακής χούντας έχει αυτή τη στιγμή παράνομα και εντελώς αντισυνταγματικά προφυλακισμένους τον Αρχηγό μας και τους συναγωνιστές μας στα κελιά της τιμής. Η Ιδεολογία μας είναι αυτό και μοναδικό όπλο μας που η χούντα του μνημονίου μαζί με τους ξένους δυνάστες τρέμει περισσότερο από όλα. Η ιδεολογία μας η οποία μιλάει για πραγματικές ελευθερίες σε μία πραγματικά ελεύθερη πατρίδα, είναι αυτό το οποίο τα ξένα κέντρα εξουσίας θέλουν να φιμώσουν. Οι πρώτες αλυσίδες έσπασαν με την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά ακούστηκαν αλήθειες στο άντρο της κλεψιάς και της ψευτιάς. Τα πρώτα ''κακά'' μαντάτα για όσους ονειρεύονται τον Ελληνικό λαό υποταγμένο και χωρίς ίχνος εθνικής και ιστορικής συνείδησης έφτασαν. Το μεγάλο εμπόδιο στα πολυπολιτισμικά σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων είχε ήδη πάρει σάρκα και οστά. Τα θέλω του Ελληνικού λαού ακούστηκαν επιτέλους μέσα από τα έδρανα της βουλής ταράζοντας τον ήρεμο βούρκο της διαφθοράς, της κλεψιάς και της προδοσίας. Όσο πέρναγε ο καιρός περισσότερες αλυσίδες έσπασαν. Όσο και αν κάποιοι κορόιδευαν τους εαυτούς τους με την ελπίδα να εξαπατήσουν τον Ελληνικό λαό, ότι η ψήφος στην Χρυσή Αυγή ήταν ψήφος διαμαρτυρίας και αντίδρασης, γρήγορα προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα βλέποντας με μαθηματική ακρίβεια το πολιτικό τους τέλος. Προσπάθησαν να αναστήσουν πολιτικά πτώματα αλλά απέτυχαν, προσπάθησαν να λασπολογήσουν αλλά η λάμψη της ιδεολογίας μας είναι τόσο φωτεινή και καθαρή που η λάσπη τους έγινε γρήγορα σκόνη και σα σκόνη την πήρε ο άνεμος. Προφυλάκισαν τους συναγωνιστές μας και τον Αρχηγό μας, ασκώντας ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ αλλά και πάλι απέτυχαν. Η Φλόγα της ιδεολογίας μας είναι τόσο δυνατή που τίποτα δεν μπορεί να την σβήσει, αυτή τη φλόγα έχουμε την υποχρέωση ως Έλληνες Εθνικιστές με μόνο κίνητρο την αγάπη μας για την Πατρίδα να μεταφέρουμε και στους νέους συναγωνιστές και να καταλάβουν ότι η Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής δεν είναι οι θέσεις στα έδρανα της βουλής, δεν είναι τα πολιτικά αξιώματα, είναι κάτι πολύ πιο ουσιώδες και βαθύ που οι εχθροί του Ελληνισμού δεν πρόκειται ποτέ να νικήσουν, γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να το κατανοήσουν.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

Ν. Ε. Καβάλας: ενημερωτική ομιλία στο χωριό Πηγές του δήμου Νέστου

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014 το απόγευμα, άλλη μια ενημερωτική ομιλία στο χωριό Πηγές του δήμου Νέστου από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής μας, συναγωνιστή Δημήτριο Βογιατζή, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, καθώς και ενημέρωση για τις θέσεις του Κινήματός μας για την αγροτική ανάπτυξη.
Εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης για ενημέρωση πάνω στις θέσεις του Κινήματος από πλευράς συμπολιτών μας από τις απομακρυσμένες περιοχές από την πρωτεύουσα του νομού, η Ν. Ε. Καβάλας πραγματοποιεί σε τακτικά χρονικά διαστήματα ενημερωτικές ομιλίες σε απομακρυσμένα από την πόλη της Καβάλας χωριά.
ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

T.O. Ξάνθης: Ομιλία με θέμα η κρίση των Ιμίων

Στα γεμάτα, από συναγωνιστές και φίλους του Κινήματός μας, γραφεία της Τ.Ο. Ξάνθης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014 το απόγευμα, η συγκέντρωση της Τοπικής, με μία ομιλία από τον Γραμματέα μας, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, αναφορικά με την ιστορική κρίση των Ιμίων.
Ο συναγωνιστής, ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι τα Ίμια παραχωρήθηκαν στην Ελλάδα από την Ιταλία το 1947 με τη Συνθήκη των Παρισίων, ακολουθώντας την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Το τουρκικό κράτος είχε αποδεχτεί το καθεστώς επικυριαρχίας της Ελλάδας στα νησιά αυτά. Η αμφισβήτηση της ελληνικότητας των Ιμίων ξεκίνησε από ένα ναυτικό ατύχημα που συνέβη στις 25 Δεκεμβρίου 1995. Οι Τούρκοι προσπάθησαν να εφαρμόσουν για την περίσταση τη δική τους ερμηνεία στη Συνθήκη της Λωζάνης (1923), με την οποία είχαν παραχωρηθεί τα Δωδεκάνησα στην Ιταλία στο σύνολό τους και όχι ονομαστικά, και να αμφισβητήσουν την ελληνική κυριαρχία κάποιων βραχονησίδων.
Κρίση των Ιμίων, είπε ο συναγωνιστής, ονομάζεται συμβατικά μία έντονη πρόκληση της ελληνικής θαλάσσιας κυριαρχίας που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 1996 από την Τουρκία. Κατά την διάρκεια της ολιγοήμερης αυτής κρίσης, οι δύο χώρες μετέφεραν στρατιωτικές δυνάμεις (κυρίως ναυτικές) γύρω από τα Ίμια και τις ανέπτυξαν φτάνοντας κοντά στην ένοπλη σύρραξη. Τελικά, με την παρέμβασή τους οι ΗΠΑ, δια του υφυπουργού εξωτερικών, επιβάλουν και στις δύο πλευρές την θέλησή τους ('' No ships, no troops, no flags''). Μέχρι, το μεσημέρι της 31ης Ιανουαρίου 1996, τα πλοία, οι στρατιώτες και οι σημαίες είχαν αποσυρθεί από τα Ίμια.
Περί τις τελευταίες ώρες της κρίσης, τρεις Έλληνες αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού, ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο Αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός, έχασαν την ζωή τους όταν το ελικόπτερο όπου επέβαιναν κατέπεσε στην θάλασσα. Το τραγικό αυτό περιστατικό, κατά την τότε κυβέρνηση, αποδόθηκε σε τεχνικά αίτια και την κόπωση του πληρώματος.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο συναγωνιστής, τόνισε ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι τη νύχτα των Ιμίων, εξαιτίας μιας προδοτικής ηγεσίας, χάθηκε μία μοναδική ευκαιρία να καταστραφεί ο τούρκικος στόλος και να ψαλιδιστούν οι απαιτήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο.
Η συνάντηση έληξε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και τον Ύμνου του Κινήματος.
ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 - 3ος όροφος
Σάββατο 18.00 - 21.00
Τηλ. 6984 784013

Τ. Ο. Θάσου: ομιλία για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014, η καθιερωμένη συγκέντρωση στα κατάμεστα από εθνικιστές γραφεία της Τ. Ο. Θάσου, με ομιλία από τον Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Χαλκιώτη Γεώργιο, με θέματα από την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν άλλες δύο σύντομες επετειακές ομιλίες.
Πρώτος τον λόγο είχε ο Γραμματέας της τοπικής, συναγωνιστής Χαλκιώτης Γεώργιος, ο οποίος αναφέρθηκε στις συκοφαντίες των καναλιών κατά του Κινήματός μας αναφορικά με τον υποτιθέμενο προσηλυτισμό παιδιών και την προσπάθεια φανατισμού τους, πράγμα αναληθές, αφού τους διδάσκουμε όσα θα έπρεπε να διδάσκονται στα σχολεία από τους ψευτοκουλτουριάρηδες διδασκάλους τους, όπως ιστορία και αγάπη για την πατρίδα.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις άδικες κατηγορίες προς το πρόσωπο του άδικα προφυλακησθέντος συναγωνιστή Ιωάννη Λαγού που, ενώ αποκαλύφθηκε η αλήθεια για τη προέλευση των χρημάτων στο λογαριασμό του, κανένα από τα τουρκοκάναλα δεν το ανέφερε. Επίσης, αναφέρθηκε σε μυστική δημοσκόπηση της εφημερίδας “Δημοκρατία” που μας φέρνει στη δεύτερη θέση στην πρόθεση ψήφου του.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποκάλυψη του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου πως η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής ήταν υποκινούμενη από τον προδότη Μάκη Βορίδη. Ακόμη, μίλησε για την ομολογία στελέχους του ΣΔΟΕ πως η Χρυσή Αυγή ήταν πεντακάθαρη κατά τις έρευνες που έγιναν σε γραφεία του Κινήματος. Αξιοσημείωτη ήταν η συγκίνηση που προκάλεσε στους παρευρισκόμενους συναγωνιστές η αναφορά στον Αλέξανδρο Γέροντα και την επίσκεψη που δέχτηκε από συναγωνιστές στο νοσοκομείο και τον χαιρετισμό που τους απηύθυνε από το μπαλκόνι του δωματίου του.
Ακολούθως, το λόγο έδωσε στο συναγωνιστή Ιωάννη Παναγιωτάρα, ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία με τίτλο: Η στιγμή έφτασε, ένα από τα ιδεολογικά κείμενα του κινήματος, το οποίο είναι ένα κατηγορώ προς τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες, τους υποταγμένους στο θεό του χρήματος, στους ανήθικους που μας ήθελαν απλούς θεατές στο καταστροφικό σχέδιό τους.
Κατόπιν το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Γεώργιος Κουβέλης, που πραγματοποίησε ομιλία για τη ζωή και τη δράση του ήρωα Γεώργιου "Διγενή" Γρίβα, με αφορμή την επέτειο των σαράντα χρόνων από το θάνατό του στο κρυσφήγετό του στις 27 Ιανουαρίου και την ζωή και το έργο του εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά λόγω της επετείου από το θάνατό του στις 29 Ιανουαρίου.
Η συγκέντρωση έκλεισε με όλους τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.
ΘΑΣΟΣ
Λιμένας - Θάσου
Τετάρτη 19:00 - 22:00
Τηλ: 6938699504