ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ: Δραστηριότητες σε Αθήνα, Αίγιο, ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. Θεσσαλονίκης, Πύργο, Πιερία και Ηράκλειο


Σε μία αίθουσα που έσφυζε από κόσμο στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το απόγευμα της Τετάρτης, ο συναγωνιστής Ευάγγελος Καρακώστας, ανέπτυξε μια ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα την πορεία και το μέλλον του Εθνικιστικού Κινήματος. Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε εκτενώς στην οικονομική και πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην Χώρα. Η ανεργία η φτώχεια που μαστίζει τον Ελληνικό λαό είναι αποτέλεσμα της διακυβέρνησης της Χώρας από την Ν.Δ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Η μόνη λύση...

 και ελπίδα για το μέλλον της πατρίδας είναι η ενίσχυση και η διακυβέρνηση της Χώρας από το Κίνημα μας την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να βρεθούν  στο τιμόνι της Χώρας ΄Ελληνες πατριώτες αγωνιστές οι οποίοι δεν λυγίζουν ούτε με σφαίρες ούτε με διώξεις ούτε με οτιδήποτε  άλλο  αρρωστημένο σκεφτούν και όχι προσκυνημένοι εθνομηδενιστές όπως συμβαίνει σήμερα.
ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00



Κοπή της παραδοσιακής πίτας στην Τ.Ο. Αιγίου

Οι Βουλευτές, τα στελέχη, αλλά και οι περίπου Εξήντα φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου από την Τοπική Οργάνωση  Αιγίου,  οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά για ακόμη μια φορά τα γραφεία, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα το προηγούμενο Σαββάτο.
Παρόντες ήταν οι συναγωνιστές βουλευτές Αχαΐας Μιχαήλ Αρβανίτης, Αιτωλ/νίας Κων/νος Μπαρμπαρούσης και Β' Θεσσαλονίκης Πολύβιος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Χρήστος Ρήγας με τον συνδυασμό "Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα", η υποψήφια αντιπεριφεριάρχης για το νομό Αχαΐας Γεωργία (Γιούλη) Κοκκότη και, φυσικά, ο οικοδεσπότης και υπεύθυνος της τοπικής Αιγίου, συναγωνιστής Βασίλης Μερτής.
Στις ομιλίες τους οι συναγωνιστές βουλευτές ευχήθηκαν μία καλή και δημιουργική χρονιά για τους αγώνες της Χρυσής Αυγής, για τη δικαίωση του Αρχηγού και των προφυλακισμένων συναγωνιστών μας και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους συναγωνιστές υποψήφιους για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Χρήστο Ρήγα και Γιούλη Κοκκότη.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο συναγωνιστής Βασίλης Μερτής, ο οποίος ευχαρίστησε εκ μέρους των συναγωνιστών του Αιγίου, για την ανταπόκριση και την τιμή που έκαναν οι συναγωνιστές βουλευτές και οι υποψήφιοι της περιφέρειας για την εκδήλωση της τοπικής, ευχήθηκε κάθε καλύτερο γι αυτούς και τις οικογένειές τους και υποσχέθηκε πιο δυνατούς αγώνες για τη Χρυσή Αυγή στην Αιγιάλεια αλλά και την Αχαΐα.
Ο συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας, πλέον με διαφορετικό αέρα τόνισε ότι η πλάστιγγα στη Δυτική Ελλάδα ολοένα και γέρνει προς το μέρος της "Ελληνικής Αυγής", ολοένα ο κόσμος εμπιστεύεται τη Χρυσή Αυγή και δεν έκρυψε το θαυμασμό και τη συγκίνησή του στην ανταπόκριση των κατοίκων της Αιγιαλείας, οι οποίοι νωρίτερα το μεσημέρι στην κυριολεξία αγκάλιασαν αυτόν και τους συναγωνιστές που στα πλαίσια δράσης της τοπικής τους επισκέφτηκαν και συζήτησαν μαζί τα προβλήματά τους.
Η συναγωνίστρια Γιούλη Κοκκότη, δήλωσε ότι ο συνδυασμός "Ελληνική Αυγή για τη Δυτ. Ελλάδα" είναι απόλυτα έτοιμος και ατσαλωμένος προκειμένου να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για την περιφέρεια, σε αντίθεση με τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες που υλοποιούσαν τα σχέδια των αφεντικών τους
Ο συναγωνιστής Κων/νος Μπαρμπαρούσης για μία ακόμη φορά έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στην υποψηφιότητα του Χρήστου Ρήγα, χαρακτηρίζοντάς τον πιο κατάλληλο άνθρωπο για την Δυτική Ελλάδα, αφού γνωρίζει τα προβλήματα τόσο της Αιτωλ/νίας λόγω καταγωγής, της Αχαΐας αφού είναι και υπεύθυνος στην Τ.Ο. Πάτρας, αλλά και της Ηλείας, αφού έχει ένα πολύ καλό δίκτυο συνεργατών εκεί.
Ο συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει και να κατακρίνει τη στάση του  υπουργού Χρυσοχοΐδη και των "μαύρων κορακιών". Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην ομιλία του για το δρόμο "καρμανιόλα" του Αιγίου στο ύψος της Παναγοπούλας, ότι "υπάρχει τόσο χάλια οδικό δίκτυο κι όμως ο Έλληνας το χρυσοπληρώνει με διόδια-φωτιά". Επίσης αναφέρθηκε με ειρωνικό ύφος στις σημάνσεις μετά το Κιάτο οι οποίες συγκεκριμένα προειδοποιούν τον οδηγό για θανατηφόρα ατυχήματα. Τέλος έδωσε δύναμη στους ακροατές λέγοντας τους ότι, ο μοναδικός μας σύμμαχος είναι η αλήθεια η οποία αργά η γρήγορα θα λάμψει.
Ο συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης, για μια ακόμη φορά, "υποσχέθηκε" ότι μόλις η Χρυσή Αυγή έρθει στην εξουσία, θα φτιάξει το οδικό της δίκτυο.
ΑΙΓΙΟ:
Αιγαλέως 62, Αίγιο
Τετάρτη 19:00-21:00
Τηλ. 6986945622



Κοπή παραδοσιακής βασιλόπιτας από το ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. Θεσσαλονίκης 

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, το συνδικαλιστικό όργανο των οδηγών ταξί Θεσσαλονίκης του Λαϊκού Συνδέσμου – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, προχώρησε στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, παρουσία του προέδρου του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. Αττικής, Μπαρμπούρη Ευάγγελου.
Ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. πάντα πρωτοπόρος σε όλες τις δραστηριότητες του Κινήματός μας, γιόρτασε την είσοδο του νέου χρόνου και ανανέωσε τους όρκους του για ασυμβίβαστο Αγώνα, μέχρι να «ξεβρωμίσει» ο κλάδος, αλλά και η Πατρίδα μας γενικότερα, από όλα αυτά τα «αρπακτικά» που τη λυμαίνονται τόσα χρόνια.
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. Θεσσαλονίκης, Χρίστογλου Μιχάλης, πήρε πρώτος το λόγο, καλωσορίζοντας όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση και προχώρησε σε ένα σύντομο χρονικό για τη δράση του συνδικαλιστικού οργάνου σε όλους τους τομείς, που δραστηριοποιείται ο Λαϊκός Σύνδεσμος, είτε είναι η Αλληλεγγύη Ελλήνων είτε μαζικές εξωτερικές ενημερωτικές εκστρατείες.
Έπειτα στο βήμα ανέβηκε ο βουλευτής, Α’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος και τόνισε την επικινδυνότητα επαγγελμάτων όπως αυτή του οδηγού ταξί, αλλά και την αδιαφορία που δείχνει η πολιτεία απέναντι στις πιέσεις των συγκεκριμένων κλάδων. Ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα, κάθε δρομολόγιο είναι μία πρόκληση για τους ίδιους τους οδηγούς, μην έχοντας ούτε τις παραμικρές δικλείδες ασφαλείας.
Ο συναγωνιστής Χρυσομάλλης Νικόλαος, κατέδειξε τη σπουδαιότητα ύπαρξης συνδικαλιστικών οργάνων σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς και ανήγγειλε την επίσημη δημιουργία και άλλων, πέρα από τους ήδη υπάρχοντες – Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων και Λαϊκό Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Ταξί. Επίσης παρουσίασε με απτές αποδείξεις το πόσο σαθρός είναι ο συνδικαλισμός σήμερα στην Ελλάδα και πως εξέχουσα θέση στο πρόγραμμα του συνδυασμού Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία, του οποίου υπεύθυνος είναι σαν υποψήφιος Περιφερειάρχης, έχει η πάταξη της διαφθοράς και του «βολέματος» στα συνδικαλιστικά όργανα.
Τέλος, ο πρόεδρος του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. Αττικής και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα, με το συνδυασμό Ελληνική Αυγή για την Αττική, Μπαρμπούρης Ευάγγελος εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους θεωρήθηκε αναγκαίο να δημιουργηθεί το συγκεκριμένο συνδικαλιστικό όργανο, αλλά τόνισε και πως αυτό που εκφράζει ο ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ. είναι οι πάγιες θέσεις του Κινήματός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Εκτενή αναφορά έκανε έπειτα στους φυλακισμένους συναγωνιστές μας, τον Αρχηγό και τους υπόλοιπους βουλευτές, που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν με κάθε τρόπο και μέσο στη δημιουργία και την κάθοδο του οργάνου αυτού στις εκλογές των ιδιοκτητών ταξί. Κάλεσε όλους τους παρόντες σε ασυμβίβαστο Αγώνα, σε προσωπικό και Κινηματικό επίπεδο.
Προχωρώντας στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, όλοι ευχήθηκαν σύσσωμοι την γρήγορη απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων του Κινήματος και προχώρησαν στην ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου, σε στάση προσοχής.
Πληροφορίες στη γραμματεία του ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ στα τηλέφωνα 6909 976 123 & 698 471 3883 και στην ιστοσελίδα http://la-s-i-t-a-thess.blogspot.gr 


Επίσκεψη στη Λαϊκή Αγορά του Πύργου

Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε άλλη μια ενημερωτική εξόρμηση, της Τ.Ο Πύργου το πρωί της Τετάρτης 19/2 στην εμπορική λαϊκή του Πύργου. Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. με επικεφαλής τον υποψήφιο με την «Ελληνική Αυγή Για Την Δυτική Ελλάδα» αντιπεριφερειάρχη Νομού Ηλείας, Νικόλαο Κρέσπη μετέβησαν στην λαϊκή αγορά του Πύργου κατά την οποία μοιράστηκαν περισσότερα από 300 φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, καθώς και έντυπα ενημερωτικού υλικού με τις θέσεις του Κινήματος.
Θερμή για άλλη μία φορά, η υποδοχή των κατοίκων στην επίσκεψη των συναγωνιστών αλλά γεμάτοι οργή κι αγανάκτηση ως προς τους κυβερνώντες και τους περιφερειακούς υποτακτικούς τους, οι οποίοι ευθύνονται για την απόλυτη παρακμή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και ειδικότερα για την καταβαράθρωση της οικονομίας του Νομού μας.
Ο συναγωνιστής και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Νικόλαος Κρέσπης συζήτησε μαζί τους για όλα τα προβλήματα που τους ταλανίζουν. Τόνισε ότι ένας ολόκληρος κόσμος γεωργικός και κτηνοτροφικός μαστίζεται κι αγνοείται από όλους τους ξενόδουλους πολιτικάντηδες. Ζήτησε από όλους να ταχθούν στον αγώνα μας για κάθαρση κι εξυγίανση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κι έκανε κατανοητό σε όλους ότι η ψήφος στην Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα, είναι ψήφος χρέους και καθήκοντος.
ΠΥΡΓΟΣ:
Αγ. Γεωργίου και Υψηλάντου
Τετάρτη 10:00 - 13:00
Πέμπτη και Σάββατο 19:00 - 21:00



Ενημερωτική δράση στην Πιερία

Κλιμάκιο Συναγωνιστών της Κατερίνης πραγματοποίησε την Τετάρτη εκτεταμένη ενημερωτική δράση σε τρία χωριά της Πιερίας (Πλατανάκια, Δίον, Καρίτσα) με διανομή εφημερίδων και πολιτικού ενημερωτικού εντύπου του κινήματός μας. Η αποδοχή του κόσμου ήταν πολύ θερμή και ο κόσμος φώναζε «περνάνε τα παλληκάρια της Χρυσής Αυγής». Μετά το πέρας της ενημερωτικής δράσης ακολούθησε ρίψη φεϊγ βολάν στο κέντρο της πόλης.
ΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Δραγούμη 1 και Ειρήνης, 2ος όροφος
Τετάρτη & Κυριακή 19:00 - 22:00
Τηλ. 6970-881184



Ομιλία στην Τ.Ο. Ηρακλείου 

Πλήθος συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος, κατέκλυσε και χθες Τετάρτη 19/2 τα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου, όπου ο συναγωνιστής Οδυσσέας Πατεράκης, μίλησε για την ανάγκη απαρέγκλιτης προσήλωσης στις αρχές και το ήθος του Εθνικιστή, τονίζοντας πως δεν αρκεί κάποιος να δηλώνει αλλά και να αγωνίζεται προκειμένου να κατακτήσει την ιδιότητα του αληθινού Χρυσαυγίτη. Οι συγκεντρωμένοι, ανανέωσαν το ραντεβού για την Κυριακή το πρωί στις 11 η ώρα στο ξενοδοχείο "BELVEDERE", όπου θα γίνει η παρουσίαση του Εθνικιστικού ψηφοδελτίου της Μεγαλονήσου μας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00