Το ειδεχθές έγκλημα του... Εθνικιστή!



Γράφει ο Θεόδωρος Ιωαννίδης
Καθημερινά βλέπουμε και ακούμε την ατιμωρησία που υπάρχει από πλευράς Ελληνικού Κράτους σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ εγκληματία ,από δολοφόνους τρομοκράτες , από καταχραστές δημόσιου ή και ιδιωτικού χρήματος από κοινούς μέχρι οργανωμένους εγκληματίες.
Το ίδιο το «Κράτος» συμμετέχει σε εγκληματικές πράξεις,  τις οποίες  υποκρύπτει και όταν ...

αποκαλύπτονται τις δικαιολογεί και τις κατατάσσει σε «αναγκαία κακά» σε ανεξιχνίαστα εγκλήματα σε περιστατικά  υπό ερεύνα, που βέβαια δεν ερευνώνται ποτέ.
Όλα τα εγκλήματα δηλαδή (και τα πιο ειδεχθή) έχουν ένα βαθμό δικαιολόγησης, εκτός από το να είσαι … Εθνικιστής!
Αυτό είναι ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που μπορεί να πραγματοποιήσει ο άνθρωπος,  (κυρίως ο Έλληνας) ,που όλα τα άλλα ωχριούν μπροστά του, (ακόμα και  τα ποιο κατάπτυστα όπως η παιδοφιλία).
Ο Εθνικιστής δηλαδή, είναι ήδη καταδικασμένος από το μεγαλύτερο δικαστήριο και του έχει αποδοθεί και η ποινή, η οποία κρέμεται πάνω από το κεφάλι του ως εν δυνάμει εκτελέσιμη.
Κάθε Εθνικιστής  για το Ελληνικό Κράτος, είναι ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ άσχετα αν δεν έχει συλληφθεί ακόμα λόγω τεχνικών καταστάσεων.
Αν είχαν την δυνατότητα να κατασκευάσουν σε μια μέρα φυλακές για 550.000 Έλληνες, ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ για να κλείσουν μέσα τους ψηφοφόρους.
Γιατί αυτό όμως συμβαίνει στην Ελλάδα μόνον;  Γιατί η συγκυβέρνηση  αποδέχεται τους Εθνικιστές άλλων χωρών και τους επιβραβεύει;  Γιατί αγκαλιάζει τους ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ, απογόνους των SS της Ουκρανίας, ως «αγωνιστές της ελευθερίας» ; Γιατί ΜΟΝΟΝ ο Έλληνας Εθνικιστής είναι «δράκος»;
Η απάντηση είναι πολύ απλή.
Πρώτον , το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν είναι «κατασκευασμένο» από πάλαια υλικά, άρα και ελεγχόμενο . Προέρχεται από τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. Δεν κατασκευάστηκε για να «τραβήξει ψήφους», για να προβληθεί από τα κανάλια και να ξεγελάσει ψηφοφόρους. Γεννήθηκε από τους Έλληνες για τους Έλληνες . Η ομολογία του Λοβέρδου ότι είναι ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΝΗΣΙΟ ΛΑΙΚΟ  ΚΙΝΗΜΑ μετά την μεταπολίτευση, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
Δεύτερον , το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ΔΕΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ «ΦΑΤΡΙΑ» των Πολιτικών Κομμάτων. Δεν θέλησε δηλαδή να συμμετέχει στην μοιρασιά της οικονομικής πίττας που «χαρίζουν» τα ξένα κέντρα εξουσίας , ώστε να κάνουν τις απατεωνιές τους. Δεν θέλησε δηλαδή να «βουτήξει το δάχτυλο στο μέλι». Ίσα-ίσα που από την αρχή της κοινοβουλευτικής καριέρας του , καταγγέλλει ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΑΛΛΟΥΣ» με στοιχεία, ότι συμμετέχουν  σε χορό «μαύρων» δισεκατομμυρίων μαζί με τους συνεργάτες εργολάβους ,επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες ΜΜΕ, εις βάρος του Ελληνικού Λαού και των Εθνικών Συμφερόντων.
Τρίτον. Δεν αποδέχτηκε για «αφεντικό» του το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Σύστημα, όπως ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. Δεν θέλησε να γίνει πιόνι του Αμερικανό-Σιωνιστικού Λόμπι και να είναι «γιαλαντζί» φωνακλάς για τα  «δίκαια» της Πατρίδος.
Τέταρτον. Ζητά ΕΠΙΜΟΝΑ ΚΑΘΑΡΣΗ  του διεφθαρμένου Πολίτικου Συστήματος. Είναι το ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ που φωνάζει «ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ». Που ήδη με την παρουσία του στο κοινοβούλιο, έχει αρχίσει να ξετυλίγει το κουβάρι των σκανδάλων σε επίπεδο πέμπτου «βαθμού συγγενείας» των πολιτικών , χωρίς το ίδιο να είναι διαπλεκόμενο, ώστε να εκβιάζεται να μην αποκαλύψει . Είναι Η ΜΟΝΗ πολιτική δύναμη, που ΜΠΟΡΕΙ να φέρει την ΚΑΘΑΡΣΗ, χωρίς να φοβηθεί τυχών εμπλοκή της σε σκάνδαλα.
Αυτοί είναι οι κυριότεροι  λόγοι  που ο Έλληνας Εθνικιστής είναι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ, ήδη καταδικασμένος , και ο Ελληνικός Εθνικισμός (ΜΟΝΟΝ), είναι το ΠΙΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ στον Πλανήτη!
Το καλό είναι ότι το «οπλοστάσιο» της «Φατρίας» έχει τελειώσει και ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ!  με απόδειξη  τα ποσοστά των Ευρωεκλογών.
Μόνον με ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ίσως «λύσει» περιστασιακά το «πρόβλημα».
ΊΔΩΜΕΝ!