Καρατζαφέρης: Ψηφίστε με για να σώσω τη νουδούλα και το μνημόνιο


Η σαχλοδεξιά στην υπηρεσία της ψοφοδεξιάς
Συνέντευξη στην εφημερίδα του Μπόμπολα έδωσε ο «ζητωπατριώτης» του Μνημονίου, Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά τις εκλογές. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, βεβαίως, πως ο Μπόμπολας προέβη σε μία τέτοια κίνηση, αφού κρυφός πόθος του είναι η ανάσταση του παλαιού αναχώματος της...
ψοφοδεξιάς εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Πολλοί θα ήθελαν οι διάφοροι διαπλεκόμενοι να αναστήσουν τον Καρατζαφέρη, ο οποίος αποδεδειγμένα είναι πρόθυμος να λειτουργήσει ως το «πατριωτικό» δεκανίκι της δικτατορίας του Μνημονίου. Θυμάται, άλλωστε, πολύ καλά ο Ελληνικός Λαός ποιοι ήταν οι κομματικοί μηχανισμοί που στήριξαν τα μνημόνια και τον οδήγησαν στις αυτοκτονίες, την φτώχεια και την ανέχεια.
Ο ίδιος ο τηλεπρόεδρος, μέσα από τα γραφόμενα του στη συνέντευξη, σπεύδει να δώσει τα διαπιστευτήρια του προς τον «εθνικό εργολάβο», δηλώνοντας ευθαρσώς ότι είναι προθυμότατος να ξανακάνει ζημιά στον Ελληνικό Λαό, αρκεί να πάρει καμιά θεσούλα, ένα υπουργειάκι ή έστω την διοίκηση κάποιου δημόσιο οργανισμού. Συγκεκριμένα σε ερώτηση – αβάντα, με θέμα «κάποιοι σας έχουν ήδη εντάξει στη ΝΔ, αλλά και κάποιοι άλλοι σας εντάσσουν ακόμα και στο νέο κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει από τον επικείμενο ανασχηματισμό. Εσείς τι τους απαντάτε;», είπε:
«Από τη στιγμή που το αποτέλεσμα μας έχει βγάλει από την αφάνεια, ακούω τις εισηγήσεις του κόσμου «μην πας να κάνεις αυτό, να μην κάνεις το άλλο…». Πολιτική καθ’ υπαγόρευση δεν γίνεται. Και πάνω απ’ όλα δεν γίνεται να διολισθήσω και να πέσω σε εκείνους που θέλουν τη δική τους πολιτική να την επιβάλλουν στους πολιτικούς. Δεν είναι από αυτά τα παιδιά και το έχω αποδείξει. Θα προχωρήσουμε και πάλι με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της χώρας»
Κοινώς, αυτό που απάντησε ο τηλεπρόεδρας στην ερώτηση αν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ ήταν: «Την πατήσατε κορόιδα που με ψηφίσατε. Τώρα θα πουλήσω την ψήφο σας για να επιστρέψω στη ΝΔ, στο βουλευτιλίκι και στις καρέκλες.»