Η κυβέρνηση θεωρεί νόμιμη τη βία εναντίον της Χρυσής Αυγής


Χρόνια τώρα ακούμε τους υποκριτές του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» να διατείνονται ότι «καταδικάζουν την βία απ’ όπου κι αν προέρχεται και προς όπου και αν κατευθύνεται». Όντας υποκριτές σε όλα τους δεν θα μπορούσαν να μην είναι υποκριτές και σε αυτό, αφού προφανώς και εμφανώς επικροτούν την βία εκεί που τους συμφέρει, όταν δηλαδή κατευθύνεται προς...
 
 αυτούς που τους κόβουν τα ψηφαλάκια.
Αυτό ήταν γνωστό σε όλο τον Ελληνικό Λαό αφού ουσιαστικά υπάρχουν απτές και σαφείς αποδείξεις ότι ο πρωθυπουργός και σημαίνοντα πρόσωπα των αργυρώνητων ΜΜΕ υπήρξαν ηθικού αυτουργοί της άνανδρης δολοφονίας των Συναγωνιστών μας, Ηρώων, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
Πριν από λίγες μέρες σημειώθηκαν δύο επιθέσεις σε γραφεία πολιτικών κομμάτων. Η μία επίθεση που θα μπορούσε να έχει θύματα, σημειώθηκε από αριστερούς παρακρατικούς εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην γενέτειρα του Αθανασίου και της Κουτζαμάνη, κατόπιν απειλών του υπουργού προς άγνωστη κατεύθυνση. Την είδηση αυτή επικρότησαν ανοιχτά ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Μπόμπολας και ο ΔΟΛ, ενώ η ΝΔ την επικρότησε με τη σιωπή της.
Λίγες ώρες μετά σημειώθηκε επίθεση στα γραφεία αποκόμματος, πρώην δεκανικιού της ΝΔ και του μνημονίου, το οποίο παριστάνει την «πατριωτική συνιστώσα». Εκεί ο Κεδίκογλου δεν έχασε χρόνο και έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση καταδίκης. Προφανώς και ορθώς έπραξε, αφού δεν μπορεί κανείς να μην καταδικάζει την βία, όμως γιατί δεν έπραξε το ίδιο ο Κεδίκογλου και στην περίπτωση της επίθεσης εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής;
Γιατί ουδέποτε έβγαλε κάποια ανακοίνωση για την άνανδρη δολοφονία των δύο Συναγωνιστών μας; Γιατί σιώπησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός; Προφανώς γιατί θεωρούν νόμιμη τη βία εναντίον της Χρυσής Αυγής, αφού η Χρυσή Αυγή τους κόβει ψηφαλάκια.