Αλωνίζουν οι γκρίζοι λύκοι στην Θράκη - Πλήρης αδιαφορία από τους προδότες του μνημονίου


Άλλο ένα περιστατικό που αποδεικνύει την συνενοχή των συγκυβερνώντων για όσα συμβαίνουν στην Θράκη μας έλαβε χώρα χθες την Κυριακής 1η Ιουνίου, στο πομακοχώρι Μελίβοια της Ξάνθης.
Σε εκδήλωση για τα εγκαίνια "φροντιστηρίου" μαθημάτων κοπτοραπτικής που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ψευτοένωσης Ξάνθης, τουρκόφρονες και γκρίζοι λύκοι εγκαινίασαν το νέο ...

"φροντιστήριο" με την επίσημη ελληνική πολιτεία και φυσικά την ελληνική αστυνομία να είναι απολύτως απούσα!
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και φίλος του Αχμέτ Σαδίκ, Αχμέτ Φαΐκογλου (που πάντα έχει στο πέτο χρυσή κονκάρδα με τον γκρίζο λύκο αφού έχει τιμηθεί στην σκλαβωμένη Κεσσάνη με εντολή του ίδιου του Ντεβλέτ Μπαχτσελί ως επίτημο μέλος του κόμματος ΜΗΡ), ο νέος δήμαρχος Μύκης Ξάνθης Τζεμήλ Καπζά, ο περιφερειακός σύμβουλος του Άρη Γιαννακίδη και πρώτος σε σταυρούς Μεχμέτ Ουστά Χουσεΐν, ο δικηγόρος Ραμαντάν Ναζίμ, ως νέος πρόεδρος της παράνομης Ψευτοένωσης Τούρκων της Ξάνθης, αλλά και ο τούρκος υποπρόξενος Κομοτηνής, Άλπερ Άτακ.
Την στιγμή που οι συγκυβερνώντες του μνημονίου και τα δημοσιογραφικά τους δεκανίκια ασχολούνται με το πώς θα μειώσουν την επιρροή της Χρυσής Αυγής, οι υπάλληλοι του τουρκικού προξενείου κάνουν ό,τι γουστάρουν στην Θράκη μας.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!