ΣΟΚ στο κατεστημένο - Επίσημα στοιχεία: Η ισχυρότερη Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι της Χρυσής Αυγής!

   
ΣΟΚ στο κατεστημένο - Επίσημα στοιχεία: Η ισχυρότερη Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι της Χρυσής Αυγής!
Κοιτώντας κανείς τα επίσημα στοιχεία με την απόδοση των κοινοβουλευτικών ομάδων αντιλαμβάνεται υπό ένα ακόμα νέο πρίσμα τους λόγους για τον διαρκή αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ, αλλά και από την επιμονή των πολιτικάντηδων να μην απαντούν στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα επίσημα στοιχεία, η Χρυσή Αυγή διαθέτει την πιο ισχυρή κοινοβουλευτική ομάδα στις ερωτήσεις ανά βουλευτή, πραγματοποιώντας πάνω από 300 ερωτήσεις ανά βουλευτή, 4863 συνολικά στην παρούσα κοινοβουλευτική περίοδο. Δεύτερη, αλλά πολύ πίσω έρχεται η Νέα Δημοκρατία με περίπου 76 ερωτήσεις ανά βουλευτή, 5699 συνολικά στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Ενδεικτικό της παντοκρατορίας της Χρυσής Αυγής στον κοινοβουλευτικό έλεγχο είναι ότι στην λίστα με τους δέκα πιο δραστήριους βουλευτές, η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει την δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση με τους Συναγωνιστές Ιωάννη Λαγό, Ηλία Παναγιώταρο και Γιώργο Γερμενή.

Είναι σαφές ότι η ομοβροντία αυτή των ερωτήσεων προς την κυβέρνηση δείχνει ξεκάθαρα ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής κάνουν την καλύτερη δουλειά στην εκπροσώπηση των Ελλήνων και στην ανάδειξη των προβλημάτων τους. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν και τον μονόδρομο που βρίσκεται ενώπιον των Ελλήνων πολιτών για την επίλυση των μυριάδων προβλημάτων που τους ταλανίζουν και δεν είναι άλλος από την ενδυνάμωση της πιο δραστήριας κοινοβουλευτικής ομάδας, της Χρυσής Αυγής