Η Θεσσαλονίκη έγινε Σκουπιδόπολη

Η κατάσταση πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο και κάθε επίπεδο πολιτισμού που μπορεί να είναι ανεκτό ακόμη και σε τριτοκοσμικές χώρες. Φυσικά αναφερόμαστε στο θέμα των σκουπιδιών που "διακοσμούν" από τους κεντρικούς δρόμους μέχρι και τα σοκάκια της Θεσσαλονίκης. ..



Βεβαίως κάποιος εύκολα μπορεί να διερωτηθεί: "Τι να κάνει ένας δήμαρχος γι’ αυτό το θέμα;". Η απάντηση είναι πολύ απλή: Να κάνει την δουλειά του ή να αλλάξει επάγγελμα.

Δεν γνωρίζουμε ποιος φταίει πλέον περισσότερο από τον άλλο. Η κυβέρνηση, ο δήμαρχος, οι απεργίες, τα χαλασμένα απορριματοφόρα; Πλέον η απάντηση δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Δεν κάνουν έκπτωση στην κατά δίμηνο καταβολή των δημοτικών τελών για τις ημέρες που μας άφησαν να βρωμίσουμε μη μαζεύοντας τα σκουπίδια.
Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να μην υπάρχει υπεύθυνος ακόμη και γι’ αυτό το απλό θέμα. Κύριε Μπουτάρη πως σχεδιάζετε να επιλύσετε το πρόβλημα; Για να μην αναφερθούμε στις καμένες λάμπες στις κολώνες ρεύματος και στους σηματοδότες. Όσους από αυτούς μπορούμε να δούμε γιατί ούτε τα κλαδιά των δένδρων, που τους καλύπτουν, δεν έχετε κλαδέψει και μπορεί να προξενήσουν τροχαία ατυχήματα.
Μπορείτε να ξεκινήσετε με τις παραπάνω εργασίες, μιας και αργεί πολύ μέχρι του χρόνου η διοργάνωση του gay parade.

Νομαρχιακή Διοίκηση Θεσσαλονίκης
Καζαντζάκη 4, περιοχή Δικαστηρίων, Θεσσαλονίκη
ανοιχτά κάθε Τετάρτη & Παρασκευή, 18:00 - 22:00
τηλ.: 2310-521842 & 6970138893