«Παρατηρητήριο για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία» φτιάχνει το Υπ. Παιδείας


Την προηγούμενη εβδομάδα, ο σταλινοκομμουνιστής (προερχόμενος από την ΔΗΜΑΡ) υφυπουργός (μαρξιστικής) Παιδείας της συγκυβέρνησης του ξεπουλήματος των πάντων και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, Θεόδωρος Παπαθεωδώρου, δήλωνε αναιδώς: «Αντίπαλός μας είναι η Χρυσή Αυγή».
Τώρα, προχωράει και πάρα πέρα. Και εξαγγέλλει από το βήμα της βουλής την ίδρυση ...
 



 «Παρατηρητηρίου» σε πανελλαδικό επίπεδο, με τον παραπλανητικό τίτλο «για την πρόληψη της σχολικής βίας». Ιδού τι εννοεί ο νοσταλγός των Γκούλαγκ: «Ο ρατσισμός και η ξενοφοβία είναι από μόνες τους μορφές βίας» και ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια της αδράνειας της Πολιτείας για το αυγό του φιδιού που επωάζεται. Η Πολιτεία θα πρέπει να παρεμβαίνει για να προστατεύει τους ίδιους του μαθητές. Μέχρι τώρα δεν είχαμε στοιχεία για την ένταση και έκταση των φαινομένων σωματικής, ψυχολογικής ή ιντερνετικής βίας, αλλά και ρατσιστικής ή φοβικής βίας. Θεωρήσαμε ότι πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο έρευνας για την πολιτική ηγεσία και πως θα ενταθεί η πρόληψη στην εκπαιδευτική διαδικασία». Πρόκειται, λοιπόν, ουσιαστικά για ένα «Παρατηρητήριο για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία»!
Αφορμή για τις εξαγγελίες του κομμουνιστή υφυπουργού της κατοχικής κυβέρνησης Σαμαρά ήταν επιτήδεια επερώτηση του γραφικού βουλευτή Τατσόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε σε μια (φανταστική ασφαλώς…) «επίθεση από ομάδα κρούσης στο Πολυκλαδικό Ρεθύμνου κατά μαθητή με αντιρατσιστικές απόψεις», προσθέτοντας πως «Με την Χρυσή Αυγή δεν έχουμε απλώς μια νεολαία που διαδίδει τις ιδέες της, αλλά θέλει να επιβάλλει τις ιδέες της. Υπάρχουν περιπτώσεις καθηγητών που έχουν απειλήσει μαθητές, όπως στα Εξάρχεια, ότι θα φέρουν την Χρυσή Αυγή ή μαθητές που χαιρετούν ναζιστικά και απειλούν καθηγητές ότι θα φέρουν τη Χρυσή Αυγή. Πριν από λίγες ημέρες ο κ. Παππάς, υμνητής του Χίτλερ, αποτάθηκε στο δημοτικό σχολείο του Τολού και είπε να μην φοβούνται την αριστερή τρομοκρατία. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε το λάθος της Βαϊμάρης, δεν έχουμε την πολυτέλεια να παίξουμε τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου».
Η απάντησή μας: είστε ξεπερασμένοι! Η πολιτική σας θέση είναι παγκοσμίως στους σκουπιδοτενεκέδες της ιστορίας! Ότι κι αν κάνετε, όσα «Παρατηρητήρια» κι αν φτιάξετε, όσο μαρξιστικό δηλητήριο κι αν ποτίσετε τους μαθητές, δε θα πετύχετε τους σκοπούς σας. Μάλιστα, το πιθανότερο είναι ότι θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Γιατί σας έχουμε πάρει τη νεολαία, οριστικά και αμετάκλητα!
 
Αντίοχος