Εκδήλωση για τα δύο χρόνια λειτουργίας των γραφείων Κρύας Βρύσης

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τα δύο χρόνια λειτουργίας των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Κρύα Βρύση.
Πρώτος τον λόγο έλαβε ο γραμματέας της Ν.Ε. Κοζάνης, Συναγωνιστής Φαίδων Λωρίδας, ο οποίος απηύθυνε θερμό χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους Συναγωνιστές, τονίζοντας την σημασία της ενδυνάμωσης του αγώνα μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. ...
 
Στη συνέχεια, ο γραμματέας της Ν.Ε. Ημαθίας, Συναγωνιστής Βασίλειος Τσιούλης, ευχαρίστησε τον Βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, τον Υπεύθυνο της περιφερειακής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, το κλιμάκιο της Τ.Ο. Κοζάνης και όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους. Αναφέρθηκε στα δύο χρόνια δράσης για τον κοινό σκοπό, και ιδιαιτέρως στον Συναγωνιστή Ιωάννη Σαχινίδη ως πρωτεργάτη της κοινής προσπάθειας των Ν.Ε. Πέλλας-Ημαθίας. Αναφέρθηκε επίσης στα σημαντικά θέματα αλληλεγγύης και αιμοδοσίας υπέρ των Ελλήνων, λέγοντας ότι υπάρχει ανάγκη περαιτέρω στήριξης όλων των Ελλήνων στην προσπάθεια αυτή, ιδιαίτερα ενόψει των επερχόμενων Εορτών.
Ακολούθως, ο Υπεύθυνος της περιφερειακής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης, ευχαρίστησε θερμά τους Συναγωνιστές για τους Εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες στους Νομούς Πέλλας και Ημαθίας, και τόνισε με έμφαση πως υπάρχει μέλλον για τον Ελληνισμό, αφού η νεολαία, το άνθος της φυλής μας, συμμετέχει δυναμικά στον δίκαιο αγώνα μας, αποτελώντας την εγγύηση πως θα ανατείλει σύντομα η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.
Ο Βουλευτής Α'Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστής Αντώνιος Γρέγος, επέδειξε και ανέγνωσε κατά τον χαιρετισμό του το πρωτοσέλιδο του πρώτου φύλλου της εφημερίδας μας, το 1993, όπου το κεντρικό σύνθημα ήταν, και παραμένει, "Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας", και αναφέρθηκε στα τεκταινόμενα εντός του ελληνικού κοινβουλίου, τονίζοντας πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ξεσκεπάζει κάθε ατασθαλία των πολιτικάντηδων.
Τέλος, ο γραμματέας της Ν.Ε. Πέλλας, Συναγωνιστής Ιωάννης  Σαχινίδης, έκανε εκτενή αναφορά στα δυσβάσταχτα μέτρα του νέου μνημονίου 3, που θα εξουθενώσει περαιτέρω τον Ελληνικο λαό σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Ευχαρίστησε θερμά όλον τον κόσμο για την παρουσία του, υποσχόμενος εντατικοποίηση του αγώνα μας.
Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματός μας σε στάση προσοχής, υπό το φως πυροτεχνημάτων.
Ακολούθησε γιορτή με παραδοσιακά εδέσματα της περιοχής, υπο τον ήχο εθνικιστικής μουσικής.