Ανακοίνωση της Κεντρικής Διοικήσεως περί υποψηφίων του Κινήματος στις επόμενες εκλογές: Ο παλαιοκομματισμός δεν έχει θέση στην Χρυσή Αυγή


Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή αποτελεί την μόνη δύναμη Εθνικής Αντίστασης και την μοναδική ελπίδα διάσωσης της φυλής και της πατρίδας.
Ο αγώνας που διεξάγουμε απέχει από τον καθιερωμένο διαγκωνισμό προσώπων και ομάδων που υφίσταται παραδοσιακά στον χώρο των αστικών κομμάτων.
Όποιος δεν έχει κατανοήσει αυτή την κομβική ειδοποιό διαφορά μας με όλους τους άλλους πολιτικούς αντιπάλους, δεν γνωρίζει τι σημαίνει Χρυσή Αυγή και δεν έχει θέση ανάμεσά μας. Ο πολιτικός μας Αγώνας δεν γίνεται για προνόμια αλλά για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τα δεσμά της ξενοκρατίας.
Συνεπώς, από τούδε και στο εξής τονίζεται ιδιαίτερα προς άπαντες, ότι ο αγώνας που διεξάγουμε υπό τόσες αντίξοες συνθήκες, διώξεις, δικαστική διαδικασία, πεσόντες δολοφονημένους συναγωνιστές, είναι αγώνας ιδεολογικός, έντιμος και μοναδικό μέλημά του το καλό της πατρίδας.  Οιαδήποτε παλαιοκομματική συμπεριφορά έχει στόχο την ανάδειξη υποψηφίων στις εκλογικές περιφέρειες και όχι μόνο, καθώς και η οιαδήποτε αντιδεοντολογική  και αντικινηματική συμπεριφορά θα παταχθεί εν τη γενέσει της.
Ουδείς είναι υποψήφιος και αυτό ισχύει ακόμα και για τους εν ενεργεία βουλευτές.
Το μέλημα του καθορισμού των υποψηφίων αποτελεί δικαίωμα αποκλειστικό του Αρχηγού και θα γίνουν γνωστές οι υποψηφιότητες στον καθορισμένο χρόνο προ των εκλογών, όποτε και αν γίνουν αυτές! Ουδείς, λοιπόν, να πλάθει σενάρια με την φαντασία του. Ουδείς, τέλος, έχει το δικαίωμα να πλήττει την συνοχή του κινήματος προς ίδιον όφελος μετερχόμενος άθλιες μεθόδους που απάδουν στην ιδιότητα του εθνικιστή. Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή σε όλους. 
Χρυσή Αυγή - Κεντρική Διοίκηση