Η Χρυσή Αυγή στηρίζει τα συλλαλητήρια των Ελλήνων ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας

 Στο πλευρό των Ελλήνων που αγωνίζονται ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας μας αυτή την στιγμή έξω από την Βουλή βρέθηκαν οι Συναγωνιστές Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να δηλώσουν την στήριξή τους στον δίκαιο αγώνα των Ελλήνων ενάντια στην κυβέρνηση των  ανθελλήνων.
 https://www.youtube.com/watch?v=-OvIOCyOmCE
Σχετική δήλωση έκανε ο Συναγωνιστής, Βουλευτής Β' Πειραιά, Ιωάννης Λαγός: "Η Χρυσή Αυγή στηρίζει για άλλη μία φορά τα μεγάλα συλλαλητήρια των Ελλήνων πολιτών. Η συγκυβέρνηση του Τσίπρα και του Καμμένου δεν έχει καμία δικαιοδοσία να πουλάει το όνομα της Μακεδονία μας.
Δικαίωμα για το όνομα της Ελλάδας και της Μακεδονίας έχει μόνο το 80% των Ελλήνων πολιτών που αντιδρούν. Οι άθλιοι μπολσεβίκοι να πάνε γρήγορα από εκεί που ήρθανε. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα.
Πρέπει αυτή η κυβέρνηση να πέσει άμεσα. Και γι’ αυτό θα φροντίσουμε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι."


Η θέση της Χρυσής Αυγής επί του ζητήματος είναι ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να διεξάγει δημοψήφισμα, όπως το Σύνταγμα ορίζει, για αυτό το μείζον εθνικό ζήτημα. Όμως η κυβέρνηση των "δημοκρατών" φοβάται την θέληση του Ελληνικού Λαού και έτσι με την σιωπηρή ανοχή του Καμμένου και την σύμπραξη των υπολοίπων κομμάτων κινείται προς τις Πρέσπες για να συντελέσει μία εθνική προδοσία. Η Χρυσή Αυγή επαναλαμβάνει την πάγια, από το 1993 και το πρώτο φύλλο της εφημερίδος μας, θέση της για το ζήτημα: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!


Περισσότερες φωτογραφίες: