Γυαλιά - καρφιά έκαναν πάλι την πλατεία Αριστοτέλους συμμορίες λαθρομεταναστών! ΒΙΝΤΕΟ


Άγρια συμπλοκή μεταξύ αντικρουόμενων συμμοριών λαθρομεταναστών εξελίχτηκε για ακόμη μια φορά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι αντίπαλες ομάδες αλλοδαπών άρχισαν να γρονθοκοπούν άτομα, να τρέχουν στη πλατεία Αριστοτέλους κρατώντας στα χέρια οικοδομικά εργαλεία, σπάζοντας μπουκάλια και χτυπώντας βάναυσα.

Οι επιχειρηματίες ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία κατέφθασε στο σημείο. Όπως λένε οι περίοικοι, οι αλλοδαποί έχουν κρυμμένα τα κοντάρια στα παγκάκια της πλατείας και ξεκινάνε τις συμπλοκές καθημερινά.

Όπως είναι γνωστό πρόκειται για εμπόρους λαθραίων τσιγάρων οι οποίοι συμπλέκονται μεταξύ τους για την “περιοχή δράσης”.

Να τους χαίρονται οι "αλληλέγγυοι" προστάτες τους!




 

Αντώνης Γρέγος: Ερώτηση για τις συμμορίες πακιστανών λαθρεμπόρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΘΕΜΑ: «Συμμορίες πακιστανών λαθρεμπόρων λυμαίνονται το κέντρο της Θεσσαλονίκης»  
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, σε καθημερινό φαινόμενο τείνουν να εξελιχθούν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αριστοτέλους οι άγριες συμπλοκές μεταξύ πακιστανών λαθρέμπορων τσιγάρων οι οποίοι δρουν πλέον ανεξέλεγκτα.
Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι και καταστηματάρχες, το αίσθημα ανασφάλειας που αισθάνονται συνεχώς αυξάνεται, με τις αστυνομικές αρχές να αδυνατούν να καταστείλουν την δράση των ως άνω συμμοριών και τους πακιστανούς εγκληματίες να ξεκαθαρίζουν τους μεταξύ τους λογαριασμούς με αιματηρό τρόπο, ενώ δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις κατά τις οποίες υπήρξαν και παρενοχλήσεις και προπηλακισμοί, κυρίως σε βάρος διερχόμενων γυναικών                                                                                                                                               
Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
Σε ποιες ενέργειες προτίθενται να προβούν οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές προκειμένου να εξαλείψουν την εγκληματική δράση των πακιστανών λαθρεμπόρων τσιγάρων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ,  να διασφαλισθεί η έννομη τάξη και να προστατευθούν οι πολίτες;
Αθήνα, 4/04/2018
Ο ερωτών Βουλευτής
Αντώνιος Γρέγος
Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ