Η θέση της γυναίκας στο Εθνικιστικό Κίνημα



Την ώρα που μέσα στην Βουλή οι εκπρόσωποι του παλαιοκομματισμού ετοιμάζουν την προδοσία της Μακεδονίας μας και την εξόντωση του Λαού μας, ενώ απέξω οι παρακμίες επιδεικνύουν τα ψυχοσωματικά τους συμπλέγματα και ο Μπουτάρης παρίσταται στην… γυμνή ποδηλατοδρομία στην συμπρωτεύουσα, με τις ευλογίες του κράτους των διεφθαρμένων κομματοκρατών, οι Έλληνες Εθνικιστές εργάζονται ώστε οι δεσμοί που ενώνουν τους αγωνιζόμενους Έλληνες να γίνονται ισχυρότεροι, αψηφώντας κάθε αντιξοότητα.
Ετσι, το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018, στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας, δεκάδες φίλες του Λαϊκού Συνδέσμου -αλλά και άνδρες-, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση γνωριμίας, με θέμα συζήτησης την θέση της Γυναίκας στο Εθνικιστικό Κίνημα και κεντρική ομιλήτρια την Διευθύντρια της Εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ, Ειρήνη Δημοπούλου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε χαλαρό και φιλικό περιβάλλον, σε γνωστό χώρο της Θεσσαλονίκης, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού για τους αγώνες που έρχονται και αποφασιστικότητας για την Νίκη μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Χαλκιδικής Σωτηρία Βλάχου και Α’ Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος, ο εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Νίκος Χρυσομάλλης, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Μιχάλης Τσακίρης, και συναγωνιστές από την Φλώρινα, την Ημαθία και την Δράμα οι οποίοι κλήθηκαν να κάνουν παρεμβάσεις.
Στην εισήγησή της η Συναγωνίστρια Δημοπούλου αναφέρθηκε στην στρεβλή εικόνα του Εθνικιστικού Κινήματος την οποίαν διαμορφώνουν τα ΜΜΕ και στην πραγματική θέση των Γυναικών και τον ρόλο τους στην διάδοση του μηνύματος της Χρυσής Αυγής. Προβλήθηκαν και συζητήθηκαν οι προτάσεις της Χρυσής Αυγής για την Γυναίκα, εργαζόμενη και νοικοκυρά, την Μητρότητα, την προστασία του Αγέννητου Παιδιού, την φροντίδα των παιδιών με ειδικά προσόντα, καθώς και την οφειλόμενη μέριμνα για την ανύπαντρη μητέρα, εμπρός στην μάστιγα των αμβλώσεων που δολοφονεί το Αύριο του Έθνους.
Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με τους παρισταμένους, στην οποίαν εκφράστηκε ο θυμός για την αιμορραγία των νέων Ελλήνων προς το εξωτερικό, λόγω των μνημονίων και της ανεργίας, την απειλή της μεταναστευτικής εισβολής, την εισβολή των διαβρωτικών θεωριών περί της «ταυτότητας του φύλου» στα Δημοτικά σχολεία, και κατατέθηκαν ιδέες και προτάσεις για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν οι γυναίκες να συμβάλλουν στον αγώνα της Χρυσής Αυγής για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.
Οι Ελληνίδες, στηρίζοντας τον Αγώνα της Χρυσής Αυγής, στηρίζουν τον Αγώνα για την δική τους ασφάλεια και ανεξαρτησία, με σίγουρο το μέλλον των παιδιών μας μέσα στην ελεύθερη Ελλάδα.