Η δικαίωση της Χρυσής Αυγής: Από το 2015 προειδοποιούσαμε για την επερχόμενη προδοσία της Μακεδονίας μας

Η δικαίωση της Χρυσής Αυγής: Από το 2015 προειδοποιούσαμε για την επερχόμενη προδοσία της Μακεδονίας μας
Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Στις 16 Οκτωβρίου του 2015, ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος από βήματος Βουλής πραγματοποίησε μία συγκλονιστική αποκάλυψη, η οποία, όπως ήταν αναμενόμενο στην αντεθνική δικτατορία στην οποία ζούμε, δεν έλαβε καμία απολύτως δημοσιότητα από τα αργυρώνητα ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής παρουσίασε έγγραφο του Κοτζιά προς τους πολιτικούς αρχηγούς, μέσω του οποίου τους ζητούσε να προτείνουν ονόματα για τα Σκόπια. Σε εκείνη την συζήτηση ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε πει ότι στην διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ συμφωνήθηκε η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Γι΄ αυτόν τον λόγο και ο υπουργός Εξωτερικών Κοτζιάς απέστειλε επιστολή ζητώντας να μάθει τις απόψεις των κομμάτων επί συγκεκριμένων ονομάτων.
Τότε, ο Κοτζιάς αντί να παραδεχτεί τα όσα του καταλόγιζε δικαίως ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επέλεξε να αποβάλλει την Χρυσή Αυγή από το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής με πρόφαση την δήθεν παραβίαση του απορρήτου, παρότι το έγγραφο που είχε διαβιβάσει δεν ήταν σε καμία περίπτωση απόρρητο. Ο λόγος για αυτή την συμπεριφορά ήταν προκειμένου να μην παραδεχτεί ότι όλα όσα έλεγε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ήταν αλήθεια.
Πράγματι, από τότε παρήλθαν δύο και πλέον χρόνια. Η είδηση αυτή, αλλά και ό,τι είχε να κάνει με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων απεσύρθη από τα δελτία ειδήσεων και ερχόμαστε στο σήμερα, στο λυκόφως του 2017, όπου διαβάζουμε ότι το καλοκαίρι πρόκειται να επιλυθεί το ζήτημα με χρησιμοποίηση μίας σύνθετης ονομασίας για όλες τις χρήσεις, είτε αυτή θα είναι το «Βόρεια» ή το «Νέα Μακεδονία».
Τα όσα συμβαίνουν επιβεβαιώνουν τραγικά την πολιτική θεώρηση της Χρυσής Αυγής, η οποία ήταν η μόνη πολιτική δύναμη που προειδοποιούσε τους Έλληνες για την επερχόμενη προδοσία, η μόνη πολιτική δύναμη με σταθερή θέση από την αρχή, αφού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το πρώτο φύλλο αυτής της εφημερίδος κυκλοφόρησε με τίτλο «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ».
Κώστας Αλεξανδράκης