ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΕΓΟΣ:Ερώτηση σχετικά με προβλήματα αντιμετωπίζει το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΘΕΜΑ: «Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου ,σοβαρά λειτουργικά προβλήματα αντιμετωπίζει το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας, τα οποία ,σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες οι καθηγητές είτε μένουν απλήρωτοι είτε πληρώνονται με καθυστέρηση, έχουν ως αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η ομαλή λειτουργία του.
Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων ,μαθητών αλλά και εκπαιδευτικών στα ΜΜΕ, εν μέσω χειμερινής περιόδου δεν έγινε εγκαίρως η απαραίτητη προμήθεια επαρκών  ποσοτήτων πετρελαίου θέρμανσης, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα θέρμανσης κατά τις ώρες της διδασκαλίας.
Επιπλέον  προβληματική είναι και η καθαριότητα των κτιριακών εγκαταστάσεων, διότι το Δημοτικό Ωδείο δεν διαθέτει δική του καθαρίστρια με αποτέλεσμα μία μόνο δημοτική υπάλληλος να έρχεται για να καθαρίσει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, χωρίς όμως να επαρκεί.

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
Σε ποιες ενέργειες προτίθενται να προβούν οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να επιλυθούν άμεσα τα προαναφερθέντα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας και να διασφαλισθεί η ομαλή του λειτουργία;

Αθήνα, 24/01/2018
Ο ερωτών Βουλευτής
Αντώνιος Γρέγος
Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ