Μετά από πρόταση της Χρυσής Αυγής ενός λεπτού σιγή στην Βουλή προς τιμή των Ηρώων πεσόντων Αξιωματικών στα Ίμια - ΒΙΝΤΕΟ

 
Στην σημερινή συνεδρίαση της Ολομελείας με αντικείμενο την κύρωση συμβάσεων με την Δημοκρατία του Αγίου Μαρίνου και το Πριγκιπάτο του Λιχτενστάιν, ο εισηγητής της Χρυσής Αυγής Γεώργιος Γερμενής έκανε αναφορά στην προδοσία και εθνική ήττα των Ιμίων της 31ης Ιανουαρίου 1996.
Η αναφορά αυτή εκ μέρους της Χρυσής Αυγής ολοκληρώθηκε με την πρόταση που έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς προς το Προεδρείο για την τήρηση ενός λεπτού σιγής.
Πριν την ολοκλήρωση των ομιλιών των εισηγητών και  εκπροσώπων των υπολοίπων κομμάτων ο Προεδρεύων ανέφερε ότι μετά το πέρας της συνεδρίασης θα τηρηθεί η ενός λεπτού σιγή, υιοθετώντας την προηγηθείσα πρόταση της Χρυσής Αυγής.
Μέχρι την ολοκλήρωση της συνεδριάσεως πήραν φωτιά κυριολεκτικά τα κινητά τηλέφωνα των παρόντων κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και όχι μόνο, για την στάση των κομμάτων τους πάνω στην πρόταση της Χρυσής Αυγής.
Τελικώς προς απογοήτευση των προθέσεών τους και της καθημερινής πολεμικής που διεξάγουν εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, αναγκάστηκαν να τιμήσουν τους τρεις Ήρωες Αξιωματικούς, κάτι το οποίο φυσικά δεν θα έκαναν αν δεν είχε προηγηθεί η πρόταση της Χρυσής Αυγής.
Άλλη μια Νίκη λοιπόν των Ελλήνων Εθνικιστών εντός του ελληνικού κοινοβουλίου. Άλλη μια Νίκη της Χρυσής Αυγής που δεν θα πάψει να αγωνίζεται και να προασπίζει τα εθνικά δίκαια και ιδανικά σε κάθε περίσταση εντός και εκτός του κοινοβουλίου. 
Ίμια 1996
Αντιπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, Αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος, Σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός: ΑΘΑΝΑΤΟΙ!
Υ.Γ. Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Καραθανασόπουλος στην τοποθέτησή του τάχθηκε κατά της πρότασης που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή για τήρηση ενός λεπτού σιγή προς τιμή των Ηρώων Αξιωματικών που έπεσαν στα Ίμια αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τον διαχρονικό προδοτικό ρόλο των κομμουνιστών. Βέβαια αφού η πρόταση της Χρυσής Αυγής έγινε δεκτή από το προεδρείο της βουλής, ο ίδιος όπως και άλλοι βουλευτές του «συνταγματικού τόξου» έκατσαν υποκριτικά μέσα στην αίθουσα.