ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Δυναμική παρέμβαση Χρυσής Αυγής στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης - Φωτογραφίες, Βίντεο

Ο Μπουτάρης με την συναίνεση των παρατάξεων του δημοτικού συμβούλιο αρνήθηκε να συζητήσει το αίτημα που κατέθεσε η Ελληνική Αυγή για το σκοπιανό.
Ειδικότερα ο συναγωνιστής και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Αρτέμης Ματθαιόπουλος κατέθεσε πρόταση ψηφίσματος για την πραγματοποίηση έκτακτης ειδικής συνεδρίασης με μοναδικό θέμα συζήτησης το Μακεδονικό, ώστε άπαντες να πάρουν θέση για το μείζον αυτό εθνικό θέμα και να πάψουν να κρύβονται πίσω από αμφίσημες δηλώσεις.

«Το αίτημα κατατέθηκε γιατί είναι εθνικό και θα πρέπει να λάβει επίσημα θέση το δημοτικό συμβούλιο. Το σκοπιανό αφορά όλο τον Ελληνικό Λαό και πρέπει όλες οι παρατάξεις να το στηρίξουν», τόνισε ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος. Όπως ήταν φυσικό ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μπουτάρης αλλά και οι υπόλοιπες παρατάξεις του δήμου καταψήφισαν το αίτημα της Ελληνικής Αυγής. 
Συναγωνιστές, βουλευτές, στελέχη της Χρυσής Αυγής αλλά και πολίτες που παρακολουθούσαν την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αντέδρασαν άμεσα και διαμαρτυρήθηκαν σηκώνοντας πανό με το σύνθημα "Μακεδονία γη Ελληνική".
Η θέση των Ελλήνων Εθνικιστών είναι πάγια και αδιαπραγμάτευτη: ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! 
Ακολουθεί το ρεπορτάζ του ANT1