Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία! ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο και την επικείμενη προδοσία της Μακεδονίας.
Αρχικά, αναφέρθηκε στην "βιομηχανία" άρσεων ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, καθώς μέσα σε 2-3 χρόνια έχουν γίνει περισσότερες άρσεις ασυλίας για τους Εθνικιστές βουλευτές από ότι είχαν γίνει για τους υπόλοιπους βουλευτές μέσα σε 44 χρόνια.
Έκανε ειδική μνεία στο τεράστιο σκάνδαλο του "Αθήνα 1997", μία υπόθεση στην οποία εμπλεκόμενος είναι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Φούρας και η οποία έκανε 20 χρόνια να φτάσει στην Βουλή.
Τόνισε πως έχει προ πολλού προτείνει την κατάργηση του απαράδεκτου νόμου περί ευθύνης υπουργών, αλλά το πολιτικό σύστημα κωφεύει.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο μνημονιακό πολυνομοσχέδιο, το οποίο περιέχει ρουσφέτια για να βολεύονται τα κομματικά παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ, στο ξεπούλημα της ΔΕΗ, στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για τα σπίτια των Ελλήνων, στην περικοπή επιδομάτων πολύτεκνων και τρίτεκνων και στις άδειες για νέα καζίνο!
Αναφερόμενος στο δημόσιο χρέος επισήμανε πως όσο υπάρχει το υπέρογκο χρέος, δεν θα υπάρχει ανεξάρτητη Ελλάδα.
Η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει την πολιτική του Μνημονίου και η λύση θα έρθει μόνο με λογιστικό έλεγχο και καταγγελία του χρέους, μια κίνηση που μόνο η εθνικιστική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής μπορεί να πραγματοποιήσει.
Τέλος, αναφέρθηκε με ντοκουμέντα στο επερχόμενο ξεπούλημα της Μακεδονίας, σημειώνοντας πως στο παρελθόν οι Έλληνες υπήρξαν φτωχότεροι, αλλά ήταν ασυμβίβαστοι στα εθνικά θέματα.
Η ΝΔ υπήρξε πάντοτε ηττοπαθής απέναντι στην αριστερά, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ που προέρχεται από το ΚΚΕ ουδέποτε έχει αποκηρύξει τις προδοτικές και αντεθνικές θέσεις των κομμουνιστών για "ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη" και "σλαβομακεδονικό λαό" όπως χαρακτηριστικά τόνισε: "ή Μακεδόνας είσαι ή σλάβος, και τα δυο μαζί δεν γίνεται!".
Παρουσίασε μάλιστα ιστορικά ντοκουμέντα που ξεκινούν από το 1924 και αποδεικνύουν την προδοσία της Μακεδονίας μας από το ΚΚΕ.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής ξεκαθάρισε σε υψηλούς τόνους πως από το 1993 που κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της εφημερίδας "Χρυσή Αυγή" οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν τον Αγώνα εναντίον όλων ενάντια στην προδοσία της Μακεδονία μας.
Όπως κατέληξε χαρακτηριστικά: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία μας!