Ευχές βουλευτών για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ
Ένας ακόμα χρόνος αγώνων συμπληρώνεται και προστίθεται στην προσπάθεια του Αρχηγού, των στελεχών, των μελών και των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής, για μια Πατρίδα ελεύθερη από τα δεσμά των τοκογλύφων και ενός τίμιου και αληθινού αγώνα απέναντι στα «αντεθνικά κόμματα» του Αντισυνταγματικού Τόξου…
Παρά τον συνεχή πόλεμο, την λάσπη και τη φίμωση, η Χρυσή Αυγή όχι απλά αντέχει αλλά κερδίζει συνεχώς έδαφος σε αυτό τον αγώνα.
Ένας νέος χρόνος έρχεται και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα με πίστη, πίσμα και πάθος. Με την αυγή του νέου έτους η Χρυσή Αυγή θα είναι η μόνη δύναμη αντίστασης στην καρδιά όλων των Ελλήνων.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΡΕΓΟΣ
Μέλος Κ.Ε
Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης
Λαϊκού Συνδέσμου-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε σένα αφυπνισμένε Έλληνα και Ελληνίδα αναγνώστη της ΕΜΠΡΟΣ εύχομαι για το νέο έτος 2018 ΥΓΕΙΑ και ΠΡΟΟΔΟ. Καλή, μαχητική, εθνικιστική χρονιά. Κράτα ψηλά το κεφάλι και με υψηλό φρόνημα δώσε τη μάχη μαζί μας για ένα καλύτερο αύριο, για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ και φωτισμένη από το φως της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
Ο Θεός μαζί μας !
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ
Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος
Βουλευτής Επικρατείας
Λαϊκού Συνδέσμου-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εύχομαι το 2018 να είναι έτος αφύπνισης για τον ελληνικό λαό. Μόνο ένας αφυπνισμένος λαός είναι σε θέση να αντιληφθεί ποιο είναι  το  συμφέρον του και, εν προκειμένω, το συμφέρον και η λύτρωση της Ελλάδας βρίσκεται μόνο στην Χρυσή Αυγή.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Βουλευτής Μαγνησίας
Λαϊκού Συνδέσμου-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, αναδεικνύεται περισσότερο από ποτέ η αναγκαιότητα της χαλύβδωσης της Πίστης μας σε αναλλοίωτες Αξίες και Ιδανικά που κράτησαν επί αιώνες το μεγάλο μας Έθνος ζωντανό και ακμαίο και σήμερα βάλλονται από τις δυνάμεις του μαρξισμού και του φιλελευθερισμού: στη Πατρίδα, στη Θρησκεία, στην Οικογένεια.
Στον μαχόμενο Ελληνισμό, εύχομαι από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα και ένα αγωνιστικό Νέο Έτος με υγεία, θάρρος και ακλόνητη πίστη στη νίκη του σκληρού μα δίκαιου Αγώνα της Χρυσής Αυγής για Εθνική Ελευθερία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Ευαγγελος Καρακωστας
Βουλευτής Βοιωτίας
Λαϊκού Συνδέσμου-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ