Χρυσή Αυγή παντού - Τ.Ο. Φλώρινας


Το λαϊκό Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή υπερήφανα είναι σε θέση να ανακοινώσει ότι και στην ακριτική Φλώρινα οργανώνεται η Τοπική Οργάνωση από Έλληνες πατριώτες εθνικιστές οι οποίοι πυκνώνουν τις γραμμές μας.
Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Φλώρινα είναι ιδιαίτερα σημαντική με δεδομένο ότι η προπαγάνδα των Σκοπιανών και των πρακτόρων τους, σε αγαστή συνεργασία με αριστερούς "καλοθελητές", οργιάζει στην κυριολεξία σε πολλές περιοχές του νομού. Πάμπολλες οι καταγγελίες που μας έρχονται ότι σε τοπικές γιορτές και πανηγύρια οι γυφτοσκοπιανοί έχουν ξεσαλώσει φέτος και αμφισβητούν την κυριαρχία του Ελληνικού κράτους μέσα στην επικράτεια του. Και αυτό είναι τα λιγότερο...



Πλέον όμως ο λόγος και οι θέσεις του κινήματος μας θα ακούγονται καθαρά, οργανωμένα και εκκωφαντικά και στη Φλώρινα. Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της Χρυσής Αυγής να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους της Τ.Ο. προκειμένου να στελεχώσουν τους τομείς, να συντονίσουν και να οργανώσουν τις δράσεις τους.
Τηλέφωνο επικοινωνίας Τ.Ο. Φλώρινας: 6947 298150