Ν. Πέλλας: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δίπλα στον Έλληνα επαγγελματία και εργαζόμενο

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, πολυμελές κλιμάκιο Συναγωνιστών της Περιφερειακής Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, παρουσία Συναγωνιστών της Τ.Ο. Πέλλας, παρευρέθη στη λαϊκή αγορά Γιαννιτσών, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον Έλληνα επαγγελματία-εργαζόμενο. 
Ταυτόχρονα, διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό για τις θέσεις του κινήματός μας σε πωλητές, διερχόμενους αλλά και σε εμπορικά καταστήματα των Γιαννιτσών. 
Η υποδοχή των Χρυσαυγιτών από τον κόσμο των Γιαννιτσών ήταν εξαιρετικά θερμή, προτρέποντάς μας να συνεχίσουμε τον ωραίο αγώνα υπέρ των Ελλήνων.
Οι Συναγωνιστές είχαν επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον κόσμο, ο οποίος εξέφρασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά λόγω της πολιτικής της ανθελληνικής τριμερούς κυβέρνησης.
Στο διάβα των Εθνικιστών στους δρόμους της πόλης, αίσθηση έκαναν τα χειροκροτήματα, οι επευφημίες και τα επιφωνήματα στήριξης προς τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ>>>>  


Όλως "τυχαίως", κατά την διάρκεια της παρουσίας των Χρυσαυγιτών δεν υπήρχε παρουσία παράνομων μεταναστών-μικροπωλητών.
Από πλευράς δημόσιας τάξης, μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία των Χρυσαυγιτών στους δρόμους των Γιαννιτσών, αστυνομική δύναμη συνόδευε διακριτικά την πορεία των εθνικιστών. 
Μάλιστα, αντί να ασχοληθεί με τις παρατυπίες και παρανομίες στην πόλη, επιδόθηκε (κατόπιν εντολών ανωτέρων προφανώς) στο σοβαρό έργο της καταγραφής πινακίδων των οχημάτων των Συναγωνιστών!
Μετέπειτα, το κλιμάκιο των Συναγωνιστών μετέβη σε πλήθος ελληνικών επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Πέλλας, προκειμένου να διαπιστώσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι σε αυτές.
Κύριο πρόβλημα είναι η έλλειψη στήριξης των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το μνημονίακό κράτος και τα τραπεζικά ιδρύματα, και η παντελής έλλειψη προώθησης της επιχειρηματικότητας και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, σε συνδυασμό με την κατάληψη θέσεων εργασίας από νόμιμους και μη μετανάστες.
Απώτερος σκοπός των προσπαθειών της Περιφερειακής Διοίκησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι η εύρεση θέσεων εργασίας για Έλληνες και Ελληνίδες, στα πλαίσια του βασικού άξονα ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ - ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ.

Παρόμοιου τύπου ενέργειες και δράσεις θα συνεχιστούν σε όλους τους Νομούς της Βορείου Ελλάδος, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και ζήλο.