Τα ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων σκέπτονται να θέσουν εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή!


Ένα πολύ «περίεργο» και διόλου τυχαίο δημοσίευμα (προφανέστατα διαρροή!) εμφανίστηκε στη στήλη του «Βηματοδότη», στο «Βήμα της Κυριακής». Έχει να κάνει με τη διχογνωμία που υπάρχει στους κόλπους της κατοχικής συγκυβέρνησης του Μνημονίου για το αν πρέπει ή όχι να τεθεί εκτός νόμου (!!!) η Χρυσή Αυγή.  
Προφανώς, τα δημοσκοπικά –και όχι μόνο- μαντάτα περί ραγδαίας ανόδου του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, έχουν καταθορυβήσει τα εγχώρια ανδρείκελα των διεθνών τοκογλύφων, που αφήνουν στην άκρη κάθε επίφαση «δημοκρατικότητας». 
Καθότι, όπως λέει κι ο «Βημαδότης», η κατοχική συγκυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το αν οι κινήσεις της είναι σύμφωνες με το Σύνταγμα και τους Νόμους του κράτους (δεν προβλέπεται διαδικασία για να τεθεί κάποιο κόμμα εκτός νόμου…), αλλά με το αν από τις πράξεις τους θα «ενισχυθεί σημαντικά» η Χρυσή Αυγή, ή όχι. Ιδού το πλήρες κείμενο:..

 

«Μου λένε ότι ο κ. Αντώνης Σαμαράς έχει προβληματιστεί σοβαρά σχετικά με το ενδεχόμενο να ζητήσει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έχει συζητήσει το θέμα με συνεργάτες του, αλλά και με ορισμένους έμπιστους υπουργούς. Προς το παρόν φαίνεται να πείθεται από την αρνητική εισήγηση η οποία εδράζεται στο σκεπτικό ότι αν το κόμμα της Ακροδεξιάς τεθεί εκτός νόμου τότε θα ενισχυθεί σημαντικά η υποστήριξή του.
Δεν φαίνεται όμως ότι την εισήγηση αυτή την υποστηρίζουν όλοι οι υπουργοί. Ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος φέρεται να είναι ανάμεσα στους πιο ένθερμους υποστηρικτές της άποψης ότι το κράτος πρέπει να επιδείξει αποφασιστικότητα και πυγμή και να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή. Το επιχείρημα του υπουργού Αμυνας είναι ότι οι πολιτικές κατευνασμού έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει θέμα απαγόρευσης της δράσης της Χρυσής Αυγής, παρά το γεγονός ότι οι ενέργειες του κόμματος συζητούνται εντόνως σε πολλές πρωτεύουσες, συμπεριλαμβανομένων των Βρυξελλών και του Βερολίνου».
Επί της τελευταίας παραγράφου: γιατί κάθονται και σκοτίζουν το ήδη… θολωμένο τους μυαλό τα κατοχικά ανδρείκελα της τρόικας και των διεθνών τοκογλύφων και δε ζητάνε γραμμή απευθείας από τους εντολοδότες τους;