Αναδιοργανώθηκε και συνεχίζει δυναμικά η Τ.Ο. Άνω Λιοσίων


Το μυαλό όλων, μετά την δυσάρεστη εξέλιξη στην υπόθεση του συναγωνιστή Σωτήρη, είναι στην ανάκαμψη της υγείας του επικεφαλής της Τ.Ο. Συναγωνιστή Νάσου. Θυμίζουμε πως και οι δύο είχαν εμπλακεί σε διαφορετικά αυτοκινητικά ατυχήματα την περασμένη εβδομάδα...
 

Λίγα λόγια για τον Σωτήρη...
Μερικές φορές νομίζεις πως αγνοώντας ένα γεγονός αυτο δεν υφίσταται. Μακάρι να ήταν έτσι, Αλλά δεν είναι...
Αγωνιζόμαστε απο την ώρα που το μάθαμε να το συνειδητοποιήσουμε. Ο συναγωνιστής μας, ο νεαρός Σωτήρης που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου μετά το τροχαίο που έγινε την Δευτέρα το βράδυ, υπέκυψε δυστυχώς στα τραύματα του...
Ένας άδικος χαμός, ενός χρήσιμου νέου ανθρώπου, στην κοινωνία των Ελλήνων...
Σωτήρη, θα ζεις στην σκέψη όσων βοήθησες, όσων αγάπησες και σε αγάπησαν. Θα ζεις στην σκέψη όσων σε γνώρισαν. Να ξέρεις ότι οι συναγωνιστές σου συνεχίζουν την μάχη για Ελλάδα και Ελληνισμό.
Καλό ταξίδι Συναγωνιστή.
Ο αγώνας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όμως για την ανεξαρτησία της χώρας από τους οικονομικούς και άλλους δυνάστες της, συνεχίζεται δυναμικά.
Η Τ.Ο. Άνω Λιοσίων λοιπόν, αναδιοργανώθηκε και επέστρεψε άμεσα στις δράσεις.
Έτσι είχαμε:

1) "Ξενάγηση" των μελών της Τοπικής μας σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της περιοχής μας, που ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια τους κατοίκους, με επιπτώσεις στην υγεία  τους. ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΆΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

Το μέρος που βρίσκουν πεδίο δράσης πολλοί Λαθρομετανάστες και ρομά κλέβοντας από το "εργοστάσιο ανακύκλωσης" υλικά, για να τα μεταπουλήσουν ως σκραπ στις μάντρες που έχουν κατακλύσει τον χώρο γύρω από την χωματερή.

Μέσα στην χωματερή, εξάλλου, έχει στηθεί ένας πόλεμος με τα ληγμένα τρόφιμα των supermarkets, ή των προϊόντων που πάνε για καταστροφή,  λόγω ακαταλληλότητας για την δημόσια υγεία. Ρομά και λαθρομετανάστες, επιλέγουν τρόφιμα, που στην συνέχεια  μεταπωλούν στις υπαίθριες αγορές, εκμεταλλευόμενοι την κακή οικονομική κατάσταση των Ελληνικών οικογενειών,  βάζοντας όμως σε τεράστιο κίνδυνο τους καταναλωτές και την ευρύτερη δημόσια υγεία.
2/ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ

Το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες πολιτών, που εφάρμοσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπορεί να σταματήσει τώρα που ο χειμώνας είναι προ των πυλών. Η κοινωνική αλληλεγγύη είναι έκφραση ηθικού πολιτισμού. Και στη σημερινή δύσκολη κατάσταση, η δωρεάν διανομή βασικών τροφίμων σηματοδοτεί τη φροντίδα και την έννοια "κοινωνική παροχή"όπως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την αντιλαμβάνεται, προς στους πιο αδύναμους της κοινωνίας, που απειλούνται ιδιαίτερα. Η λίστα των οικογενειών που η Τ.Ο. είχε ελέγξει και βοηθούσε, αναθεωρήθηκε και ανάλογα με τις ανάγκες και τα μέλη που η κάθε οικογένεια περιλαμβάνει, με προτεραιότητα στις πολύτεκνες οικογένειες με παιδιά και ανήμπορους, την Πέμπτη 30/08 έγινε διανομή τροφίμων και ρουχισμού.

3/ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ
Λίγο πριν την διανομή είχε προηγηθεί ενημέρωση στελεχών και μελών από τον συναγωνιστή Γιώργο Μισιάκα, ο οποίος μεταξύ άλλων, εξέφρασε την πεποίθησή του πως η Τ.Ο. Άνω Λιοσίων θα συνεχίσει την καλή και σωστή δουλειά που είχε κάνει έως τώρα.
4/ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ - ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ
Τις ώρες που το άρθρο αυτό συντάσσεται, συναγωνιστές και συναγωνίστριες εργάζονται πυρετωδώς κάνοντας διαλογή και τακτοποίηση ρούχων για μια μεγάλη δράση διανομής ρουχισμού σε συνεργασία με τα Κεντρικά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θα σας ενημερώσουμε εκ νέου γι' αυτό, ενώ την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου την  Τ.Ο. θα επισκεφθεί  κλιμάκιο συναγωνιστών στο πλαίσιο τακτικής επιθεώρησης...

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ
Τ.Ο. ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  - ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!