Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στην τελετή μνήμης για τους 120 σφαγιασθέντες των Γιαννιτσών


Εκδήλωση μνήμης για τους 120 σφαγιασθέντες των Γιαννιτσών - Μόνο η Χρυσή Αυγή σέβεται και τιμά τους Έλληνες νεκρούς – Δυναμική παρουσία Συναγωνιστών στην τελετή μνήμης – τραμπουκισμοί μαρξιστοειδών. ...

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, κλιμάκιο δεκάδων Συναγωνιστών από την Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας, παρουσία του Συναγωνιστή και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης, Γρέγου Αντώνη, έδωσε δυναμικό παρών, όπως αρμόζει στους Έλληνες Εθνικιστές, κατά την τελετή μνήμης για τους 120 συμπατριώτες μας που εκτελέστηκαν από τις δυνάμεις κατοχής.
Με το πέρας της επίσημης τελετής και μετά την αποχώρηση των πολιτικάντηδων που παραβρέθηκαν προς άγραν ψήφου, έγινε κατάθεση στεφάνου από τον Συναγωνιστή Γρέγο Αντώνη, παρά τους τραμπουκισμούς κάποιων κόκκινων σταλινικών απολιθωμάτων και ροζ ψευδοεπαναστατών, που συνοδεύονταν από την βουλευτή Νατάσα Γερασιμίδου καθώς και λοιπές οργανώσεις-σφραγίδα όπως ΑνταρCIA, ΚΕΕΡΦΑ από όλη την Μακεδονία και δεν ξεπερνούσαν κάποιες λίγες δεκάδες.

Οι σταλινοτσολιάδες δεν σεβάστηκαν ούτε τον Εθνικό μας Ύμνο και κατά την ανάκρουσή του γιούχαραν και κραύγαζαν τα εμετικά τους ανθελληνικά συνθήματα, με συνέπεια το πλήθος του κόσμου που ήταν παρόν να τους αποδοκιμάσει έντονα και να δείχνει την αγανάκτησή του για τις ανθελληνικές τους προκλήσεις. Επίσης, εκτόξευσαν, κατά τα δημοκρατικά τους έθιμα, πέτρες τυλιγμένες σε χαρτί εναντίων Συναγωνιστή μας.
Να ποιοι είναι οι τραμπούκοι: Οι πολιτικοί απόγονοι εκείνων που έσφαξαν χιλιάδες Έλληνες, επειδή πίστευαν στην Εθνική Ιδέα, αυτοί που ονειρεύονται απροκάλυπτα νέους Μελιγαλάδες, αυτοί που αρνούνται την σφαγή των Ελλήνων της πρώην Σοβιετικής Ένωσης από τον "πατερούλη" Στάλιν, αυτοί που χάρηκαν με την Μικρασιατική Καταστροφή και αρνήθηκαν να πολεμήσουν τον Ιταλό εισβολέα, τα πολιτικά τέκνα της πέμπτης ολομέλειας του ΚΚΕ που ζητούσε ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη.

Χάρη της απόλυτης ψυχραιμίας και πειθαρχίας των Συναγωνιστών, το κλιμάκιο τραγούδησε με όλη του την ψυχή το "Μακεδονία ξακουστή" και αποχώρησε μετά την κατάθεση στεφάνου με απόλυτη τάξη από τον χώρο του μνημείου, και ακολούθησε πολύωρη πορεία στους δρόμους των Γιαννιτσών, με τους Συναγωνιστές να γίνονται δεκτοί με αποθέωση από τους κατοίκους.
 
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΠΕΛΛΑΣ:
Κεντρική πλατεία
Σάββατο: 18.00-21.00