Κάτω το Ψευτορωμαίικο!

«Να καταστραφεί η Καρχηδών» κραύγαζε με φανατισμό στο τέλος των ομιλιών του ο Ρωμαίος Κάτων, αναμοχλεύοντας στο δικό μας νου την επιτακτική ανάγκη της καταστροφής του Καθεστώτος που εξουσιάζει σήμερα την Ελληνική μας Πατρίδα. Προτού όμως οι δυνάμεις της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης μας χαρακτηρίσουν υποκινητές της βίαιης μεταβολής, θα καταθέσουμε ...

επακριβώς για ποιους λόγους, όχι μόνο επιθυμούμε διακαώς αλλά και αγωνιζόμαστε με αλύγιστη θέληση, για τη συντριβή του μεταπολιτευτικού εκτρώματος.
Το μεταπολιτευτικό Καθεστώς, συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά τα οποία μας επιτρέπουν και - πολλώ δε μάλλον- μας ωθούν στο να το ονομάσουμε δίχως ίχνος υπερβολής ως ψευτορωμαίικο. Τούτο λοιπόν το ψευτορωμαίικο, εγκαθιδρύθηκε πάνω στην κυπριακή τραγωδία, στο αίμα και στην προσφυγιά των Κυπρίων αδελφών μας. Θεμελιώθηκε με το «η Κύπρος κείται μακράν» ενός δειλού, αυτοεξόριστου στο Παρίσι πολιτικάντη, ο οποίος έλαβε μάλιστα από το Καθεστώς τον τίτλο του «Εθνάρχη». Το ίδιο αυτό Καθεστώς, έριχνε τον τρόμο των Τούρκων Στρατηγό Ντερτιλή στα κελιά της ψευτοδημοκρατίας, απ' όπου και εξήλθε Νεκρός μα Ελεύθερος, χαρακτηρίζοντάς τον «προδότη».
Το ψευτορωμαίικο, εργάστηκε μεθοδικά για να ισοπεδώσει και επί της ουσίας να εξαλείψει την εθνική μας παραγωγή, πράττοντας τα πάντα προκειμένου να ανακόψει κάθε εγχώρια παραγωγική προσπάθεια, παίζοντας επί της ουσίας το παιχνίδι των πολυεθνικών, καθ' υπόδειξη της υπερκυβέρνησης των Βρυξελλών. Βιομηχανία, αγροτικός τομέας και κτηνοτροφία υποβαθμίστηκαν μέχρι αφανισμού, καθιστώντας την Ελλάδα κράτος παροχής υπηρεσιών και μάλιστα υπηρεσιών κακής ποιότητας. Οι παραγοντίσκοι του ψευτορωμαίικου ακόμη και σήμερα μιλούν για ελληνική βιομηχανία τουρισμού, θαρρώντας πως θα μεταβάλλουν την Πατρίδα μας σε Ταϊλάνδη της ευρωπαϊκής ηπείρου.
Το ψευτορωμαίικο δανειζόταν αφειδώς από εκείνους που το συντήρησαν επί δεκαετίες, τους διεθνείς τοκογλύφους, προωθώντας τα δικά τους συμφέροντα και βολεύοντας τα κομματικά ανδρείκελα. Σήμερα αυτοί οι τοκογλύφοι ζητούν πίσω τα δανεικά, αλλά δεν πληρώνουν ούτε τα κόμματα της διαφθοράς και της μίζας, ούτε τα κομματόσκυλα της μεταπολίτευσης. Πληρώνει βαρύτατα και άδικα ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος εξαθλιώνεται με τις υπογραφές και τα χαιρέκακα χαμόγελα της πολιτικοοικονομικής ελίτ της μεταπολίτευσης, η οποία με θράσος χιλίων πιθήκων κάνει λόγο για «σκληρές μα αναγκαίες θυσίες»!
Το ψευτορωμαίικο στα πλαίσια της παγκοσμιοποιημένης πολυφυλετικής κοινωνίας, επέβαλε την αθρόα εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, με συνέπειες δραματικές σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο. Επιχειρεί να βαφτίσει Έλληνες τους παράνομους εισβολείς και ανέχεται την ασυδοσία τους εντός των ελληνικών συνόρων. Οι δολοφονίες, οι βιασμοί και επακόλουθα η ανασφάλεια και ο φόβος βασιλεύουν στο ψευτορωμαίικο, όμως η πολιτική ηγεσία «βλέπει» και διαλαλεί «ευνομία παντού». Επιπλέον, σχεδιάζει νόμους «αντιρατσιστικούς», προκειμένου ο Ελληνικός Λαός να υπομένει την εγκληματικότητα των λαθροεισβολέων δίχως το δικαίωμα διαμαρτυρίας και αντίδρασης.
Το ψευτορωμαίικο διέλυσε την ελληνική παιδεία, αντικαθιστώντας την με τα αισχρά και χυδαία κηρύγματα της παγκόσμιας σιωνιστικής τάξης πραγμάτων. Μιας τάξης πραγμάτων η οποία επιδιώκει την διάλυση των Κρατών-Εθνών, την φυλετική μίξη και την καλλιέργεια ενοχικών συνδρόμων σε ολόκληρο το Λευκό Κόσμο για εγκλήματα για τα οποία υπεύθυνος είναι ο διεθνής σιωνισμός. Η παραχάραξη και διαστρέβλωση της Ελληνικής Ιστορίας, είναι έργο το οποίο απειλεί θανάσιμα την Ελληνική Νεολαία και συνεπώς το Ελληνικό Έθνος και ευνοεί μονάχα τα σχέδια των εχθρών του Ελληνισμού.
Το ψευτορωμαίικο σήμερα εξυπηρετεί δύο συγκεκριμένους στόχους: ο πρώτος είναι η είσπραξη των άδικων και δυσβάσταχτων φόρων που επιβάλλουν οι διεθνείς τοκογλύφοι και ο δεύτερος είναι να διατηρεί εν υπνώσει και αιχμάλωτο του πνεύματος του ραγιαδισμού τον Ελληνισμό.
Όποιος αδυνατεί να αντιληφθεί αυτές τις σκληρές αλήθειες, είναι αδύνατο εκ των πραγμάτων να κατανοήσει το νόημα του Πολιτικού Αγώνος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Αντιθέτως, εκείνοι οι οποίοι νιώθουν την κρισιμότητα της ιδεολογικής και πολιτικής συγκρούσεως του Κινήματος με τους εχθρούς του Ελληνικού Λαού, δεν μπορούν παρά να συμφωνήσουν πως η απαίτηση ενός Έθνους με τουλάχιστον 4.000 έτη ενδόξου, πολεμικής και εκπολιτιστικής Ιστορίας είναι μία:
Κάτω το Ψευτορωμαίικο!

Ευάγγελος Καρακώστας

Αντεπίθεση