Ας μιλήσουμε επιτέλους!: ΟΧΙ Προδότες! Ο καιρός σας περνάει…


ΟΧΙ Προδότες!
Δεν θα την πάρετε αυτή την Πατρίδα, δεν θα την ξεπουλήσετε.
Δεν θα σας κάνουμε το χατίρι, δεν θα περάσει το δαιμονικό σχέδιό σας ν’ αφελληνίσετε τον τόπο των Ελλήνων.
ΟΧΙ Προδότες!
Δεν θα σας αφήσουμε να πνίξετε τη Νεολαία μας στην μαστούρα και στην εξαθλίωση....
Δεν θα επιτρέψουμε τη διάλυση της χώρας μας, την κατάργηση της Ιστορίας μας, την κατασυκοφάντηση των Ηρώων μας.
ΟΧΙ Προδότες!
Δεν θα πεθάνουν αργά-αργά, επειδή εσείς τους έχετε ξεγράψει, οι απόμαχοι γέροντές μας.
Δεν θα δουλεύουνε στα ξένα αφεντικά σας, για μια χούφτα φασόλια οι Συνέλληνες.
Δεν θα ξανακλάψουν τα παιδιά μας στα συσσίτια.
Δεν θα κλείσουν οι παιδικές χαρές και οι λαϊκές αγορές μας.
Δεν θα αδειάσουν οι κερκίδες στα στάδια.
Δεν θα σκουριάσουν οι καμπάνες στις εκκλησιές μας.
Δεν θα κηδεύουμε κάθε τρεις και λίγο κι από έναν άξιο συμπατριώτη μας που τον ρίξατε απ το μπαλκόνι, που τον ποτίσατε δηλητήριο,…, που τον πνίξατε τη νύχτα που κοιμότανε.
ΟΧΙ Προδότες!
Δεν θα σας ανοίξουμε την πόρτα να το σκάσετε.
Δεν θα σας χαριστούμε.
Δεν θα συγχωρέσουμε κανέναν σας.
Δεν θα δείτε Θεού πρόσωπο.
Δεν θ’ αφήσουμε χλωρό κλαρί από σας, όπου κι αν δραπετεύσετε.
Στην άκρη της Γης θα σας βρίσκουμε και θα σας τιμωρούμε, μέχρι να χαθείτε στα σκουπίδια του χρόνου και της τιμωρίας.
ΟΧΙ Προδότες!
Δεν υπάρχει λύπηση για σας, που δουλέψατε στα σκοτεινά υπόγεια της συνωμοσίας  με τους ξένους μισέλληνες πράκτορες, για να ξεπουλήσετε τα νησιά μας, να μας πάρετε τα σπίτια μας, να κατακλέψετε τον κόπο μας μιας ολόκληρης ζωής, για να στρώσετε το χαλί της πιο φριχτής υποδούλωσης, για να εισβάλλουν οι μισθοφόροι των διεθνών τοκογλύφων, να ρουφήξουν τα τέρατα των πολυεθνικών  το πετρέλαιό μας που κοιμάται στα σπλάχνα των θαλασσών μας, να βγάλουνε με τα αρπακτικά νύχια τους το χρυσάφι που κοιμάται στα σπλάχνα των βουνών μας, να ξεριζώσουνε με τα άπληστα χέρια τους την ομορφιά που φωτίζει εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια ετούτη την ευλογημένη γη, τη δικιά μας γη.
Τη ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΓΗ, το ακούτε προδότες;
ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ, κι άλλη μια φορά λοιπόν ΟΧΙ!
Δεν θα σβήσουμε κανέναν και καμιά σας από τον κατάλογο της ντροπής, όπου και να βυσσοδομήσατε, σ’ όποιο πόστο και ν’ ανεβήκατε, όποια πιάτσα κι αν σεργιανίσατε, όποιο ιερό και όσιο του Ελληνισμού κι αν προσβάλλατε, σ’ όποιαν αγορά κι αν ξεπουλήσατε την Πατρίδα στους Τυράννους και στους Επικυρίαρχους.

ΟΧΙ Προδότες!
Δεν θα δείτε Θεού πρόσωπο.
Δεν θα χαρείτε άσπρη μέρα.
Δεν θα βρείτε πουθενά καταφύγιο και γλυτωμό.
Δεν θα γελάσει το χείλι σας.
Δεν θα υπάρξει για σας επιείκεια.
Σας ξέρουμε όλοι, όλους σας και όλες σας έναν-έναν και μία-μία.
Έχετε καταγραφεί για πάντα στην πιο λερή σελίδα της ιστορίας, αυτής της πανένδοξης και πανέμορφης Πατρίδας που συνωμοτήσατε να την εξαφανίσετε από το χάρτη της γης.
ΟΧΙ!! Προδότες!
Δεν θα σας αφήσουμε να πάρετε ανάσα, ποτέ και πουθενά, όσο θα ζείτε, γιατί οδηγείτε ανενδοίαστα τον Λαό μας στην εξαθλίωση  και στον ύπουλο αφανισμό. Γιατί νοθέψατε με βρωμερά ψέματα την Ιστορία μας, περιφρονώντας τους Ήρωες και τους Μάρτυρες του Έθνους μας  και λατρεύοντας βδελυρούς προδότες κι ουτιδανούς έκφυλους.
ΟΧΙ Προδότες!
Δεν πρόκειται να μαζευτούμε κρυφά εμείς, ούτε πρόκειται να σας επιτεθούμε ύπουλα, ούτε κλεφτοπόλεμο θα κάνουμε ενάντια στην ξενοκίνητη εξουσία σας.
Τίποτε από αυτά που σας δίδαξαν στα υπόγεια σεμινάρια, τίποτε από αυτά που φοβόσαστε όλη μέρα κι όλη νύχτα κι έχετε χάσει τον ύπνο σας δεν θα συμβεί.
Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ κι οι ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ιδιοκτήτες αυτής εδώ της χώρας, ένα ωραίο πρωί, που δεν είναι καθόλου μακριά, θα συντονιστούμε αστραπιαία και αυθόρμητα, όλες κι όλοι, δέκα εκατομμύρια νοματαίοι, θυμωμένοι, κορμιά, ψυχές και πνεύματα, και θα βγούμε από τα σπίτια μας, με την υπόσχεση στους νεκρούς μας παππούδες και γιαγιάδες, και στα αγέννητα παιδιά του τόπου μας, ότι δεν θα επιστρέψουμε πάλι, αν πρωτύτερα δεν έχουμε ξαναπάρει την Πατρίδα στα χέρια μας.
ΟΧΙ!! Προδότες!
Χωνέψτε το : Δεν θα συμβεί αυτό περίεργα ή δύσκολα κι εκκωφαντικά.
Πολύ απλά θα γίνει.
Έτσι όπως αρπάζεις το χέρι του λαθρομετανάστη πορτοφολά στον ηλεκτρικό καθώς πήγε να σε ξαφρίσει. Και στον πρώτο επόμενο σταθμό, την ώρα που ανοίγει η πόρτα, τον πετάς έξω με περιφρόνηση κι ύστερα φτύνεις στις παλάμες σου.
Πρώτα για να καθαρίσεις την ύπαρξή σου από το άγγιγμα της τάχα δικαιολογημένης δολιότητάς του και μετά για να ξαναπιάσεις το φτυάρι, τον κασμά, την πέννα, το τιμόνι και το ποτιστήρι…
Να ξαναμπεί μπροστά αυτή η αγαπημένη Πατρίδα…..
Τόσο απλά και νοικοκυρεμένα θα γίνουν όλα……
Ο καιρός σας περνάει

Χρήστος Μεϊντανάς