Με το κεφάλι ψηλά ο Ηλίας Κασιδιάρης χτυπάει το σύστημα! - Μήνυμα του Ηλία στο facebook

Ακόμη μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε την Κυριακή ο Ηλίας Κασιδιάρης, μέσα από τα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής όπου κρατείται μετά τις ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ συλλήψεις της ηγεσίας, βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής, δείχνοντας σε ... 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ fasebook >>>

όλους τον δρόμο για το πως πρέπει να παλεύουμε το καθεστώς και τα παραφερνάλια του, τα ΜΜΕ, που βάλλουν αδιαλείπτως εναντίον ενός νόμιμου πολιτικού φορέα.  ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ  ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΔΗΛΩΣΗ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, και που γιαυτό ίσως, επειδή παραμένει πιστό στην αρχική του θέση σήμερα θέλουν, αν γινόταν ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ θα το είχαν κάνει, να το στήσουν στα τρία μέτρα!
Ο βουλευτής του κόμματος έγραψε το εξής μήνυμα:
"Έγκλημα μας πως είπαμε την Αλήθεια, ο λαός μας ακολούθησε, διεκδικήσαμε μια ελεύθερη Ελλάδα. Η σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου θα πέσει. Η Αλήθεια θα νικήσει! (29.9.2013 κρατητήρια αντιτρομοκρατικής)."
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ! ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!