Χωρίς μέλλον στην Ελλάδα του Μνημονίου - Στο 27,9% εκτινάχθηκε η ανεργία


Η κυβέρνηση έχει στήσει ένα επικοινωνιακό παίγνιο εις βάρος των Ελλήνων, το οποίο ως σκοπό έχει να ψηφοθηρήσει πάνω στην απελπισία εκατομμυρίων ανέργων και απελπισμένων που ψάχνουν μία σανίδα σωτηρίας. Έχουν εξαπολυθεί τα «κοράκια» των ...


καναλαρχών και προπαγανδίζουν τα σαμαρικά παραμύθια για «πρωτογενή πλεονάσματα» και για την «ανάκαμψη» που δήθεν θα έρθει.
Παρά τις αποδείξεις για το μέγεθος των ψευδών ειδήσεων και παρά το γεγονός ότι η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδος διαψεύδει τα καταγέλαστα προπαγανδιστικά πυροτεχνήματα της κυβερνήσεως, αυτοί συνεχίζουν να ψευδολογούν στην πλάτη των απελπισμένων Ελλήνων. Χρειάζεται πραγματικά πολύ θράσος για να προπαγανδίζει κανείς την «ανάκαμψη» στην χώρα που η πολιτική του μνημονίου διπλασίασε τις αυτοκτονίες και κατέστησε τους πολίτες της πιο δυστυχισμένους από τους κατοίκους του Βιετνάμ. Χρειάζεται μεγάλο θράσος να μιλά κανείς για «ανάκαμψη» στην χώρα που 6 στους 10 νέους είναι άνεργοι και φεύγουν για άλλες χώρες. Χρειάζεται πολύ θράσος για να τολμά να μιλά κανείς για «ανάκαμψη» στην χώρα των 1,4 εκατομμύρια ανέργων. Οι πολιτικοί της συγκυβέρνησης από ότι φαίνεται έχουν τις απαραίτητες ποσότητες θράσους.
Νέα στοιχεία για την ανεργία εξέδωσε λοιπόν η ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν ακριβώς το πόσο θράσος έχουν οι γαλάζιοι και πράσινοι μνημονιακοί παπαγάλοι, τηλεοπτικοί και μη, που μιλούν για «ανάκαμψη». Σύμφωνα με αυτά τα νέα στοιχεία η ανεργία για τον Ιούνιο του 2013 εκτοξεύτηκε στο 27,9%, ενώ οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.403.698 Έλληνες, αυξημένοι κατά 174.709 σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2012. Αντιστοίχως οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 128.998 άτομα σε σχέση με τον Ιούνιο του 2012, δηλαδή σε ένα και μόνο χρόνο συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ χάθηκαν περίπου 130.000 θέσεις εργασίας. Και ο Στουρνάρας με τον Σαμαρά ονειρεύονται πρωτογενές πλεόνασμα και ανάκαμψη.
Η ανεργία συνεχίζει και πλήττει συντριπτικά περισσότερο τον ανθό της Ελληνικής Πατρίδος, την Νεολαία, αφού το ποσοστό ανεργίας στους νέους 15 - 24 ετών εκτινάχθηκε στο 58,8%, σημειώνοντας αύξηση τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με πέρυσι. Η κυβέρνηση και το μνημόνιο σπρώχνουν τον ανθό της Ελλάδας στην μετανάστευση και οι ανάλγητοι κυβερνώντες ονειρεύονται ανάκαμψη. Η πολιτική του μνημονίου έχει πολλάκις αποδειχτεί αδιέξοδη και καταστροφική. Οι συνεχείς φοροεπιδρομές και η εμμονή στο μοντέλο μίας Ελληνικής Οικονομίας παροχής υπηρεσιών μόνο περαιτέρω ύφεση και απελπισία μπορούν να επιφέρουν στον Ελληνικό Λαό.
Οι ορδές των λαθρομεταναστών που διαρκώς αυγαταίνουν με τις ευλογίες της συγκυβερνήσεως είναι μία ωρολογιακή βόμβα τόσο για την δημόσια ασφάλεια και υγεία, αλλά και για τον Έλληνα Εργάτη και Αγρότη. Μόνο η πραγμάτωση των θέσεων της Χρυσής Αυγής μπορεί να επιφέρει μία ουσιαστική αλλαγή και ανακούφιση για τον Έλληνα πολίτη.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση για το μείζον αυτό κοινωνικό ζήτημα: "Η κυβέρνηση-ανδρείκελο των τοκογλύφων καταστρέφει οικονομικά τη χώρα και έχει οδηγήσει δύο εκατομμύρια Έλληνες στην ανεργία και χιλιάδες συμπολίτες μας στην αυτοκτονία. Κάθε μέρα οι αριθμοί διασύρουν τον Σαμαρά και ξεσκεπάζουν τα παραμύθια του περί ανάκαμψης. Για να λυθεί το πρόβλημα της ανεργίας απαιτείται επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή, απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, επιδότηση της παραγωγικής εργασίας από το κράτος και εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου προς όφελος των Ελλήνων".