ΜΜΕ, ξένες δυνάμεις, κράτος και παρακράτος εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών! - Και οι Έλληνες Εθνικιστές εναντίον όλων, με μόνο όπλο τον Δίκαιο και Ηθικό Αγώνα!

«Δεμένες» βλέπουν τα καθεστωτικά μέσα τις κατηγορίες εναντίον της Χρυσής Αυγής.
“Οι κατηγορίες, δεν αφορούν μόνο τις ευθύνες για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά και για άλλα εγκλήματα. Η Δικαιοσύνη έχει τις απαραίτητες αποδείξεις ότι για όλες τις επιθέσεις και τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται η Χρυσή Αυγή υπήρχε επικοινωνία και δίδονταν εντολές από τους ...
 
επικεφαλής της ακροδεξιάς οργάνωσης.
Κυβερνητικές πηγές εκτιμούν ότι οι κατηγορίες εναντίον της ηγεσίας και στελεχών της Χ.Α. επισείουν ποινές φυλάκισης τουλάχιστον 20 ετών, παρότι, όπως επισημαίνουν τις αποφάσεις θα λάβει η ανεξάρτητη δικαιοσύνη.”
Η υπόθεση είναι τόσο καλά “δεμένη” από τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων της Χρυσής Αυγής από το “βαλιτσάκι” της ΕΥΠ ώστε:
1) Δεν ήξεραν ότι ο Παναγιώταρος έχει αλλάξει διεύθυνση…
2) Δεν ήξεραν που μένει ο Κασιδιάρης…
3) Δεν ήξεραν πού μένει ο Μίχος…
Κατά τα άλλα προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη μέσω δηλώσεων και ΜΜΕ ..ότι το “βαλιτσάκι” “έδεσε” τις κατηγορίες κατά της ΧΑ!
Στο ακροατήριο θα πέσει πολύ γέλιο!  Ήδη ποινικολόγοι λένε πως κατηγορίες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ! Μόνο show μπορούν να κάνουν! Μόνο να κρατήσουν τα εισιτήρια γιατί θα τα χρειαστούν στο κοντινό μέλλον!… ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ!…
Έχουν πέσει με τα μούτρα να στήσουν κατηγορίες εκεί που δεν υπάρχουν! Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, ξένες δυνάμεις, κυβέρνηση, κράτος και παρακράτος, όλοι εναντίον μας αλλά κι εμείς εναντίον όλων! Τι έχουμε να χάσουμε; ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! Για εμάς δεν είναι απλά χώμα και νερό! Είναι αίμα ποτισμένο… Στα βράχια και στις αυλές των σπιτιών! Στις ρεματιές, και στα βουνά… Όπου έχει χυθεί αίμα Ελληνικό δεν θα επιτρέψουμε ΠΟΤΕ να ξεπουληθεί από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ σπιθαμή ιερού χώρου! Αφήνουμε τους πάντες στην κρίση του Ελληνικού λαού!
Αυτός ξέρει…