Εγκληματικές οργανώσεις είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ


Οι ποινικές υποθέσεις Τσοχατζόπουλου, Παπαγεωργόπουλου, Τσουκάτου και άλλων: Να τεθούν εκτός νόμου τα κόμματα της κλεπτοκρατίας
Είχε το θράσος ο Δένδιας να κάνει πρόταση στον Μιχελάκη , έτσι ώστε να διακόπτεται η κρατική επιχορήγηση σε κόμματα για τα οποία εκκρεμεί δικαστική έρευνα σχετικά με το αν, αξιόποινες ...

πράξεις μελών - υποστηρικτών τους προσιδιάζουν σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Στην πραγματικότητα, βέβαια, η συγκεκριμένη κίνηση είναι «αυτογκόλ», αφού εγκληματικές οργανώσεις, που ειδικεύονται στην μίζα, την ρεμούλα, την δωροδοκία και την υπεξαίρεση είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Ακολούθως σας παραθέτουμε τρία ενδεικτικά παραδείγματα:

Τσουκάτος (ΠΑΣΟΚ): Το 2008 οι εισαγγελικές αρχές ανακοίνωσαν ότι είχε κατατεθεί ένα εκατομμύριο μάρκα από την εταιρία Siemens, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο. Ακολούθως ο Τσουκάτος είπε ότι τα χρήματα μεταβιβάστηκαν στον λογαριασμό του κόμματος, καταγγελία που δεν αποδείχτηκε, αλλά και δεν ερευνήθηκε αρκούντως.

Τσοχατζόπουλος (ΠΑΣΟΚ): Βρίσκεται ήδη στις αίθουσες των δικαστηρίων κατηγορούμενος για σύσταση εγκληματική οργάνωσης με σκοπό το ξέπλυμα των παρανόμων εσόδων του. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι εισαγγελείς ο Τσοχατζόπουλος κατηγορείται για το κακούργημα της "νομιμοποίησης εσόδων από το έγκλημα της κατ' εξακολούθηση παθητικής δωροδοκίας, κατά συναυτουργία, κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα".

Βασίλης Παπαγεωργόπουλος (ΝΔ): Καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη για υπεξαίρεση 18 περίπου εκατ. ευρώ κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε φτάσει να διατελέσει υφυπουργός κυβερνήσεως της ΝΔ.

Θα μπορούσαμε, βεβαίως, να αναφέρουμε δεκάδες άλλα παραδείγματα της εγκληματικής δράσεως όχι υποστηρικτών, αλλά υπουργών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όμως κάτι τέτοιο θα σήμαινε την συγγραφή ενός βιβλίου για την μεταπολίτευση. Τα τρία άνωθεν παραδείγματα αρκούν για να καταδείξουν του λόγου το αληθές. Αν, δηλαδή, ο κ. Δένδιας θέλει να κοπεί η χρηματοδότηση των κομμάτων των οποίων τα στελέχη έχουν εγκληματικές οργανώσεις, ας κοιτάει καλύτερα την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, των οποίων υπουργοί κι υφυπουργοί βρίσκονται στην φυλακή για ρεμούλες, κλεψιές και απατεωνιές.