"Νέα Δικτατορία": ο Δένδιας αγνοεί τον κανονισμό της βουλής και 500.000 Έλληνες

Δένδιας παραβαίνει τον κανονισμό της βουλής, αγνοεί 500.000 Έλληνες και ακολουθεί πιστά τις εντολές της κομισιόν και των αμερικανών κατά της Χρυσής Αυγής. Αλήθεια γιατί δεν πράττει το ίδιο για τα κλεπτοκρατικά κόμματα που πλειάδα στελεχών τους διώκεται για κακουργήματα; (ΝΔ, ...
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ: Παπαγεωργόπουλος, Τσοχατζόπουλος, Τσουκάτος, Μαντέλης, Σταθάκης κ.ο.κ.).
Δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα οι υπάλληλοι των διεθνών τοκογλύφων και του σιωνιστικού λόμπι. Ο δικηγόρος της οικογένειας Ρότσιλντ, που παριστάνει τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ, με τρόπο κατάπτυστο και αντισυνταγματικό φιμώνει 500.000 Έλληνες πολίτες. Συγκεκριμένα, με έγγραφο προς τη διεύθυνση κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο ΠΡΟ-ΠΟτζής απογυμνώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τις δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες της κυβέρνησης Σαμαρά και των στελεχών της.
Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, ο Δένδιας ενημερώνει τη Βουλή πως το υπουργείο του, σταματά να απαντά σε ερωτήσεις υποβαλλόμενες από βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή! Αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω έγγραφο: «Κατόπιν της άσκησης ποινικής δίωξης για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση (άρθρο 187 Π.Κ.) σε βάρος πλειάδας στελεχών του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή και της διαταχθείσας προσωρινής κράτησης, μεταξύ άλλων, του γενικού γραμματέα και δύο ακόμη βουλευτών αυτού ως επικίνδυνων για τέλεση νέων εγκλημάτων (άρθρο 282 Π.Κ.), ευρισκόμαστε σε αδυναμία να υπεισέλθουμε σε θέματα τιθέμενα δια μέσων κοινοβουλευτικού ελέγχου υποβαλλόμενων από βουλευτές της ομώνυμης κοινοβουλευτικής ομάδας, καθόσον η διεκπεραίωσή τους, ενόσω εκκρεμεί η ποινική υπόθεση και αυτοί παραμένουν στην εν λόγω ομάδα και κόμμα, θα ερχόταν σε αντίθεση με τα συνταγματικά και κοινοβουλευτικά θέσμια».
Το επαίσχυντο αυτό έγγραφο του υπουργείου Προ - Πο έρχεται υπό μορφή απάντησης στις ερωτήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Αντώνη Γρέγου, Ηλία Παναγιώταρου και Χρήστου Παππά. Η ερώτηση του Α. Γρέγου αφορούσε την εγκληματική δράση Αλβανών στα χωριά του Γράμμου και είχε κατατεθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2013. Η ερώτηση του Η. Παναγιώταρου αφορούσε στις κλοπές μετασχηματιστών της ΔΕΗ και είχε κατατεθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 2013 και η ερώτηση του Χ. Παππά αφορούσε επίσης στη δράση των Αλβανών στον Γράμμο και είχε κατατεθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κατά τρόπο πραξικοπηματικό, επιδιώκει να φιμώσει τη φωνή 500.000 Ελλήνων, μέσω της άρνησης απάντησης στις ερωτήσεις εκλεγμένων στη Βουλή εκπροσώπων του Ελληνικού Λαού! Πρόκειται για μια πρωτοφανή απόφαση η οποία επί της ουσίας σημαίνει την άρνηση Δένδια να αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των τελευταίων εθνικών εκλογών και τη μη αναγνώριση των πολιτικών ελευθεριών του Ελληνικού Λαού, ο οποίος ψήφισε και εξέλεξε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Δίχως να τηρεί καν τα προσχήματα, σε μια κίνηση απίστευτης αλαζονείας, ο υπουργός Προ.Πο. αποδεικνύει πως τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνησή του, στερούν από τους Έλληνες και τους νόμιμα εκλεγμένους εκπροσώπους τους στο Κοινοβούλιο, δικαιώματα, τα οποία αναγνωρίζουν σε κέντρα του εξωτερικού: τρέχουν να απολογηθούν στους σιωνιστές, ενώ αγνοούν την συνταγματικά κατοχυρωμένη πολιτική βούληση του ελληνικού εκλογικού σώματος! Η κυβέρνηση των γενίτσαρων της Τρόικα και του διεθνούς σιωνισμού, έχει καταλύσει κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας, ξεκαθαρίζοντας καθημερινά πως κάθε της ενέργεια και δράση γίνεται προς εξυπηρέτηση των ξένων συμφερόντων.
Την απάντηση θα την δώσει ο Ελληνικός Λαός: Χρυσή Αυγή, για να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες!