Τα σταλινικά απολιθώματα του Σύριζα θα καταργήσουν τις παρελάσεις! Τους ενοχλεί η Ελλάδα....


Ο βουλευτής του Σύριζα, Τάσος Κουράκης δήλωσε πώς όταν τον κόμμα του γίνει κυβέρνηση θα καταργήσει τις παρελάσεις.
Πιο αναλυτικά, ο Συριζαίος Κουράκης ο οποίος είναι και υπεύθυνος τομεάρχης Παιδείας του Σύριζα, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha υποστήριξε πως το κόμμα του όταν έρθει στην εξουσία ...

θα καταργήσει τις παρελάσεις.
Θα τις καταργήσουμε, είπε χωρίς δεύτερη σκέψη ο εκ Θεσσαλονίκης βουλευτής του Σύριζα και δεν έμεινε χωρίς πρόταση. Την κατέθεσε! «Θα τις αντικαταστήσουμε με happenings», είπε. Μάταια τον ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι, τι θα είναι αυτά τα happenings. Δεν θέλησε να γίνει πιο συγκεκριμένος, ο φέρων μακριά κόμη, βουλευτής. Μας άφησε όμως να φανταζόμαστε...
Στο ίδιο μήκος κύματος με τις δηλώσεις του βουλευτή του Σύριζα Κουράκη κινήθηκαν και οι δηλώσεις της Ελένης Φωτίου στον ΣΚΑΙ η οποία είναι επίσης βουλευτής του Σύριζα και χαρακτήρισε «παλαιολιθικές» τις παρελάσεις με τον τρόπο που γίνονται.
Ο Σύριζα θέλει την κατάργηση των στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων γιατί καθαυτούς είναι "ένα έθιμο που καθιερώθηκε στη χώρα μας επί Μεταξά, αναζωογονήθηκε επί Χούντας και συνεχίζεται μέχρι σήμερα ως κατάλοιπο μιας άλλης εποχής χωρίς να προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό στη σημερινή, σύγχρονη εκπαιδευτική και μαθησιακή διαδικασία." Μάλιστα όπως αναφέρουν σε ερώτησή τους οι βουλευτές του εν λόγω κόμματος "βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις σύγχρονες παιδαγωγικές αντιλήψεις που αντίκεινται στην «στρατικοποίηση» των μαθητών."
Ο Σύριζα όμως υποστηρίζει με φανατισμό την γιορτή ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας, το λεγόμενο «gay parade». Μάλιστα είχε βγάλει και ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.
"Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ υποστηρίζει την άρση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου και είναι συμπαραστάτης και αρωγός στον αγώνα των ΛΟΑΔ. Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε όλους και όλες να συμμετάσχουν στη γιορτή ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας 2013."
Υ.Γ. Ο βουλευτής του Σύριζα δεν απάντησε τι «happenings» ετοιμάζουν γιατί πολύ απλά... τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!