Διώξεις κατά των Εθνικιστών - Από τον ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, στον Αντωνάκη Σαμαρά


Γράφει ο Αντίοχος
Συνεχείς οι διώξεις εθνικιστών από την ΝΔ (Νέα Δικτατορία).
Ξανά, λοιπόν, στη φυλακή ο Ν. Μιχαλολιάκος! Λέω «ξανά», γιατί δεν είναι η πρώτη φορά. Και τότε (στα μέσα προς τα τέλη της δεκαετίας του ’70) όπως και τώρα, η ΝΔ ήταν στην εξουσία. Τότε ήταν η «αποχουντοποίηση» του κουφού ψευτοεθνάρχη Καραμανλή, με πρόσχημα την… ακροδεξιά ...

τρομοκρατία. Τώρα είναι η «αποναζιστικοποίηση» του φον Αντωνάκη, με πρόσχημα τη δράση «εγκληματικής οργάνωσης». Τότε βέβαια, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν ήταν αρχηγός του τρίτου (ή του δεύτερου;) κόμματος της βουλής, ούτε βουλευτής. Τώρα είναι. Η κατασταλτική πολιτική της ΝΔ κατά των εθνικιστών αναβαθμίζεται συνεχώς και τώρα πλέον δεν υπολογίζει τίποτα και δεν τηρεί ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα. Πάντα η ΝΔ (Νέα Δικτατορία) είναι στην κυβέρνηση όταν γίνονται ακραίες διώξεις κατά των εθνικιστών. Τυχαίο; Δε νομίζω!
Απάντηση σ’ ένα υποθετικό ερώτημα.
Βέβαια, τίποτα δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε η απόλυτη ομοφωνία των υπόλοιπων κομμάτων της βουλής, αλλά και των ΜΜΕ της πλουτοκρατίας. Με την ευκαιρία απαντώ και σε υποθετικό ερώτημα φίλου: θα γινόταν κάτι παρόμοιο αν στην κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ; Το θεωρώ απίθανο! Ακόμα κι αν θα υπήρχε η απόλυτη ομοφωνία των άλλων (που θα υπήρχε…). Γιατί η δουλειά θα πήγαινε αλλού, ότι οι κομμουνιστές διώκουν τους εθνικιστές κ.τ.λ. Για τον ίδιο λόγο, ποτέ επί ΠΑΣΟΚ δεν έγινε κάποια ακραία δίωξη κατά των εθνικιστών. Εμπόδια ναι, μπήκαν, παρενοχλήσεις έγιναν, κυνηγητό υπήρξε. Αλλά, όχι φυλακίσεις για καθαρά πολιτικούς λόγους, με προστατευόμενους ψευδομάρτυρες (και μάλιστα κατωτάτης υποστάθμης…).