Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, έπειτα σε πολεμούν και στο τέλος νικάς!


'Ενας χρόνος πέρασε από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή ...
'Ενας χρόνος λάσπης και συκοφαντίας εναντίον της από τους χρυσοπληρωμένους δημοσιοκάφρους των βοθροκάναλων της διαπλοκής , των εθνικών υπερεργολάβων και τους προδότες της διαιώνισης ...
του συστημικού πολιτικαντισμού. Το μεγαλύτερο καρκίνωμα του τόπου αγκιστρωμένο... στο βωμό μιας κατ'επίφαση "δημοκρατίας" καπηλεύεται θεσμούς και εξουσία για να νομοθετεί κατά βούληση και να χρησιμοποιεί τους κρατικούς μηχανισμούς κατα το δοκούν.
Ναί, είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν η εξουσία έχει άδικοτο γνωρίζαμε εξ αρχής αυτόεμείς και πολλοί πραγματικοί Συναγωνιστές. Άνθρωποι απλοί, άνθρωποι της διπλανής πόρτας και όχι γραβατάκιδες γραφειοκράτες και golden boys. Άνθρωποι του μόχθου και της καθημερινής βιοπάλης, που είχαν το "κουσούρι" να έχουν συνδέσει την ίδια τους την ψυχή με αυτόν τον τόπο, με την Ελλάδα μας.

Ναι , για κάποιους άλλους -συνειδησιακά γεννημένους ραγιάδες- οι συναγωνιστές μας αποκαλούνται ονειροπόλοι, παράτολμοι και ριψοκίνδυνοι, γιατί δεν κοιτάζουν πως θα βολευτούν κάπου σιωπηρά και υποχθόνια αλλά ονειρεύονται μια άλλη καλύτερη Ελλάδα. Ένα κράτος Εθνικό, αντάξιο του Εθνικού μας συμβόλου και οχι απλά ένα δημοσιονομικό κράτος που θα μπορούσε κάλλιστα να φέρει για σημαία του τα σύμβολα μιας τράπεζας. Άνθρωποι που μας ακολουθούν χωρίς προσωπικές υστεροβουλίες, που δεν προτάσσουν το ιδίων όφελος επάνω απο το Εθνικό συμφέρον του τόπου. Είναι αυτοί που δεν συμβιβάζονται με το μαντρί του συστήματος , το καθεστώς των φαινομενικά ισχυρών του σημερινού κρατισμού , πρεσβευτή τηςΝέας Τάξης Πραγμάτων και πιστό δουλικό ξένων συμφερόντων του διεθνή Σιωνισμού.

Απέναντι μας, όλο το ζοφερό καθεστώς της διαφθοράς και της διαπλοκής οπου στο βωμό της κατ'επίφαση "δημοκρατίας" έφερε την Ελλάδα μας στη σημερινή εξαθλίωση. Είναι αυτοί που διατυμπάνιζαν πρίν ένα χρόνο πως όταν οι βουλευτές μας θα μπουν στη βουλή
και θα γίνουν κι αυτοί σαν τους άλλους , θα ενσωματωθούν με το προνομιακό καθεστώς των υπολοίπων καρεκλοκένταυρων β(ο)λευταράδων σιτιζόμενων κηφήνων απο το μόχθο του Ελληνικού λαού. Είναι οι ίδιοι που προσφάτως μιλούσαν για μια κ(υ)νοβουλευτικά αποδεκτή "σοβαρή" Χρυσή Αυγή.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙΚΤΡΑ εμπρός στα μάτια του Ελληνικού Λαού.

Στην συνέχεια και αφού είδαν και απόειδαν πως η γέφυρες "φιλίας" για ενσωμάτωση μας με το συστημικό καθεστώς της διαπλοκής και των συμμαχιών προσέκρουαν στα ατσάλινα τείχη της Εθνικιστικής μας Ιδεολογίας και οι προσπάθειες τους να εμφανίσουν τους Έλληνες Εθνικιστές ως κοινωνικά απαξιωμένη μειονότητα απέτυχαν παταγωδώς.Συνειδητοποίησαν λοιπόν, πως το παραλήρημα της μονόπλευρης λασπολογίας χωρίς αντίπαλο στο διάλογο της "δημοκρατίας" τους δε φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα -δηλαδή την συρρίκνωση των ποσοστών του κινήματος- αλλά ακριβώς το αντίθετο.

Έτσι αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τα "βαρέα όπλα" του κρατισμού στον πόλεμο εναντίον μας, πιστοί στις οδηγίες των εγχώριων και ξένων αφεντικών τους.

Το επόμενο στάδιο της επίθεσης εναντίον μας ήταν η ευθύς εκτόξευση ποινικών κατηγοριών απο τους τηλε-δικαστές των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης. Ποινικά κολάσιμες κατηγορίες οπου πρωτο-απαγγέλθηκαν μάλιστα απο τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης πολύ πριν μιλήσει η ίδια η "θεσμική δικαιοσύνη".

Άρχισαν ευθέως να μας απαγγέλλουν χαρακτηρισμούς και κατηγορίες όπως απογόνους του Χίτλερ, άνθρωποι του υπόκοσμου, κόσα-νόστρα, εγκληματική οργάνωση και έφθασαν στο σημείο μάλιστα τις τελευταίες ημέρες να προαναγγέλλουν μέχρι και συλλήψεις βουλευτών.

Περιέργως η ίδια η δικαιοσύνη όχι μόνον έκανε πως δεν άκουσε τις προ ημερών "αποφάσεις" που προανήγγειλαν δια των ΜΜΕ οι τηλεδικαστές μας, αλλά εμμέσως πλην σαφώς απαξίωσε και την δική μας επίσημη προσφυγή προς την θεσμική δικαιοσύνη.Χαρακτηριστικό είναι το προ ημερών παράδειγμα προσφυγής μας στην δικαιοσύνη για τα περί Τύπου αδικήματα οπου νομικά αποτελούν διαρκή αυτόφωρα αδικήματα και η σύλληψη των υβριστών είναι υποχρεωτική βάσει Νόμου, όμως ο βουλευτής μας Ηλίας Κασιδιάρης έκπληκτος ενημερώθηκε ότι κατόπιν εντολής του εισαγγελέα υπηρεσίας ΔΕΝ θα κινηθεί τελικά (!) η διαδικασία του αυτοφώρου προς τους υβριστές μας.

Μετά από έναν χρόνο σφόδρας λασπολογίας, χωρίς ποτέ να μας δώσουν βήμα να απαντήσουν σε όλες αυτές τις κατηγορίες ή να προστατευθούμε νομικά και βλέποντας πως ακόμη δεν κατάφεραν να απομονώσουν την Χρυσή Αυγή, αντιθέτως την είδαν να πλησιάζει απειλητικά και να γίνεται δεύτερο κόμμα, χαλώντας τα σχέδια των ξένων συμφερόντων που πιστά χρόνια τώρα υπηρετούν...

Αποφάσισαν σε συνεργασία με την "ανεξάρτητη δικαιοσύνη" να εφαρμόσουν σχέδιο ΣΟΚ και ΔΕΟΣ στην κοινή γνώμη σε μια θεατρική επίδειξη καθεστωτικής παντοδυναμίας.

Ένα πρωτοφανές για τα χρονικά σκηνικό σύλληψης Αρχηγού και βουλευτών εκλεγμένων απο τον Ελληνικό Λαό με την ανυπόστατη κατηγορία -όπως οι τηλε-δικαστές προανήγγειλαν - ότι δήθεν αποτελούμε μέλη εγκληματικής οργάνωσης, κάτι το οποίο και νομικά όχι μόνον δεν στέκει αλλά δεν αντέχει την λογική !!!

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι το τελευταίο 24ωρο να ακούμε τραγελαφικές δηλώσεις από τα όρνια της δημοσιογραφίας και λοιπούς πολιτικάντηδες του αντι-συνταγματικού τόξου -που τρίβουν τα χέρια τους σε μια βουλή χωρίς Χρυσή Αυγή - να εξαπολύουν διθυράμβους λειτουργίας των θεσμών και της "δημοκρατίας" τους.

Ούτε σε συλλήψεις τρομοκρατών δεν παλαμοκροτούσαν τόσο ένθερμα ...

Ίσως να είναι η πρώτη φορά που δημοσίως χαίρονται τόσο βλέποντας ανθρώπους με χειροπέδες, ανακράζοντας μονοιασμένοι όλοι τους, πως η δικαιοσύνη επιτέλους λειτούργησε και έκανε το καθήκον της. Συμπληρώνοντας μάλιστα με σε μια υπερχείλιση του "δηλητηρίου" τους πως...
δεν είναι ώρα για ριάλιτι " , αναφερόμενοι στην κόρη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, όταν εκείνη αγκάλιασε τον πατέρα της δακρυσμένη.

Σίγουρα είναι η πρώτη τους φορά που αναμεταξύ τους τόσο φιλιομένοι όλοι οι δημοκραταράδες αγκαλία με τους δημοσιοκάφρους χασκογελούν ομιλώντας μάλιστα 
για... γιορτή της δημοκρατίας.

Στο τέλος ακούσαμε και τον υπερ-υπουργό της προστασίας του πολίτη Νίκο Δένδια να δηλώνει πως η σημερινή ημέρα είναι ιστορική και ότι το κράτος "δικαίου" (!) επιβάλλει τη νομιμότητα προς όλους. 

Αλήθεια σε ποιο κράτος δικαίου αναφέρεται ο κόντε Δένδιας ;

Σε αυτό που ακόμα ψάχνει να βρεί αλλά δεν βρίσκει τους εγκληματίες της Μαρφίν;

Σε αυτό που στήνει δήθεν εξεταστικές επιτροπές για να συμπληρώνει των μισθουδάκι των βουλευτών και στην πραγματικότητα συγκαλύπτει όλα τα χονδροειδέστατα σκάνδαλα της ψευτοδημοκρατίας σας ;

Σε αυτό που επιτρέπει να κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι αυτοί που οδήγησαν την χώρα στον σημερινό όλεθρο και τώρα επιβάλλει μέτρα εξαθλίωσης στον Ελληνικό λαό, οδηγώντας τον στην μετανάστευση, στην εθνική εξόντωση και στις αυτοκτονίες;

Πότε και ποίος τιμωρήθηκε για όλα αυτά και πολλά άλλα κακουργηματικού χαρακτήρα εθνικά εγκλήματα;

Να θυμάστε λοιπόν κύριοι υπερ-δημοκραταράδες της παρακμής Προδότες του Έθνους και λοιπά όρνια πως ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ.. ο Ελληνικός λαός γνωρίζει πως οι πραγματικοί προδότες και εγκληματίες είναι ακόμη εκεί έξω....και αυτοί είστε εσείς που τώρα τρίβετε τα χέρια σας

Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν, αντιθέτως η αλαζονεία σας ατσαλώνει την δύναμη μας.

ΥΓ: Αν ποτέ ακούσετε τη γή να τρέμει κάτω απ'αυτα πόδια σας, δεν θα είναι το ελικόπτερο που έχετε κατα νού ...